как да обменяте лесно точки Bonstri и най-новите 2020

Наистина трябва да знаете как да обменяте точки на BonsTri, за да получите безплатна квота, банда. Искате ли да знаете как? Ето как да обменяте най-новите Tri точки 2020!

Имате много точки на BonsTri, но не знаете как да ги осребрите? Е, какъв срам, банда!

За тези от вас, които не знаят, самата BonsTri е програма, при която организаторът, доставчикът на Tri, предлага няколко бонус точки за своите клиенти , банди.

Ако сте събрали определен брой точки, тогава можете да ги замените за различни атрактивни оферти. Включително един от тях пакет за телефонно обаждане 3.

Е, за тези от вас, които вече имат много точки на BonsTri и искат да ги обменят, в тази статия ApkVenue ще ви каже как лесно да обменяте Tri точки .

Любопитно ли е да знаете как? Хайде, вижте пълната следваща статия, банда!

Как да получите и осребрите последните BonsTri точки 2020

Подобно на Telkomsel, който предлага програмата Telkomsel POIN, Tri също има подобна програма, наречена BonsTri точки.

За тези от вас, които са доста активни в извършването на транзакции в приложението Bima Tri alias Bima +, разбира се, би било жалко, ако тази програма за обмен на точки на BonsTri току-що премине?

Е, затова е по-добре просто да разгледате рецензията на ApkVenue за това как да обменяте пълните Tri точки по-долу.

Как да получите BonsTri точки

Големият брой доставчици на SIM карти, предлагани на пазара, накара телекомуникационните компании да създадат иновации, за да предпазят клиентите си от бягство при други оператори.

Самият доставчик Tri предлага специални програми на своите клиенти чрез точки BonsTri, които можете да обменяте за различни атрактивни ваучери като квота за интернет, безплатен достъп до сайтове за стрийминг на филми и други.

Можете да получите точки на BonsTri, като извършвате транзакции за попълване на кредит или пакети с квоти за данни като KenDo Tri с минимална стойност 5000 IDR , банда.

По-късно, броят на спечелените точки се коригира според ранга на клиентите, които получавате в програмата BonsTri, като Classic , Super , Master и Legend .

За повече подробности можете да се обърнете към следната таблица за класиране на клиенти Tri point:

Оценка на клиента BonsTri точки
Класически 1 точка за всеки кратен на 1000 IDR
Супер 1.2 Точки за всеки кратен на 1000 IDR
Учителю 1.4 Точки за всеки кратен на 1000 IDR
Легенда 1.6 точки за всеки кратен на 1000 IDR

Как да осребрите лесно три точки (BonsTri)

Наистина е срамно, да, ако вашите точки на BonsTri имат право да се трупат точно така, банда. Всъщност можете да обменяте събраните точки, за да купите Tri интернет квота, знаете ли.

Е, вместо да бъдете игнорирани, нека обменяме вашите точки на BonsTri чрез следните стъпки, банда.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Bima +

 • За да можете да обменяте точки BonsTri, първо трябва да изтеглите приложението Bima + . Ако го нямате, можете да го изтеглите чрез бутона за изтегляне по-долу.
Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Можете също да използвате това приложение, за да проверите списъка с евтини Tri интернет пакети.

 • Ако е инсталиран успешно, отваряте приложението, за да продължите към стъпките за осребряване на следващите точки на BonsTri.

Стъпка 2 - Влезте в Bima +

 • Първият път, когато отворите това приложение, потребителят трябва първо да влезе в акаунта в Bima +, като използва телефонния номер на вашата карта, банда.

 • На първо място, въвеждате телефонния номер на Tri в предоставената колона, след което избирате иконата със стрелка надясно .

 • След това Tri ще изпрати код за удостоверяване, след което въведете кода в предоставената колона. След това изберете бутона „Enter“ .

Стъпка 3 - Изберете опцията BonsTri

 • За това как да обменяте събраните точки BonsTri, първо изберете опцията BonsTri на главната страница на приложението Bima +.

 • След това ще бъдете отведени до страницата BonsTri. На тази страница можете да видите ранга и броя на събраните точки на BonsTri, банда.

Стъпка 4 - Изберете менюто „Exchange Point“

 • Следващата стъпка е да изберете менюто „Обмен на точки“, за да обменяте точки за различни атрактивни оферти.

 • Можете също да филтрирате вида на ваучера, който искате, като изберете падащото меню или директно въведете името на ваучера в полето за търсене, банда.

Източник на снимката: JalanTikus (Броят на BonsTri точките за обмен на квоти или други ваучери варира).

Стъпка 5 - Изберете ваучер

 • След това изберете ваучера, който ще обменяте за точки BonsTri . Например тук ApkVenue ще ви покаже как да обменяте Tri точки с квоти за данни.

 • След това изберете полето, което казва броя точки, за да закупите ваучер, банда. След това ще се появи изскачащо известие за одобрение. След това избирате бутона „Exchange Point“ .

Източник на снимки: JalanTikus (По-горе са стъпките за обмен на Tri точки с квота за данни за 2020 г.).
 • Ако покупката на ваучер чрез размяна на точки BonsTri е успешна, ще се появи успешно известие, както следва. След това изберете бутона „OK“ .

Стъпка 6 - Изберете менюто „Моят ваучер“

 • За да използвате ваучера, който сте закупили по-рано, отидете в менюто „Моят ваучер“ , след което изберете бутона „Използване“ .

 • След това ще се появи изскачащо известие за одобрение, вие избирате бутона „Използване“ . След това изберете бутона „OK“ .

Източник на снимки: JalanTikus (Как да обменяме неограничени точки на BonsTri, стига да имате достатъчно точки).
 • На този етап по-късно ще получите SMS от доставчика на Tri, в който се посочва, че ваучерът за интернет квота е активен.

 • След това, когато проверите квотата Tri, квотата, която е закупена, ще се появи както в примера по-долу, банда.

Приключи, стъпките за размяна на точки на BonsTri, които трябва да направите! Наистина лесно, нали?

За тези от вас, които търсят начини да обменят Tri точки за токени за електричество или как да обменят Tri точки за кредит за 2020 г. , за съжаление програмата за точки BonsTri не предоставя тази награда , банда.

Така че, по-добре е да го замените с други не по-малко интересни опции за награда , а!

О, да, докато 3-те (Tri) точки, които имате, все още са достатъчни за обмен, можете също така непрекъснато да обменяте BonsTri.

Е, това беше как лесно да обменяте точките BonsTri в приложението Bima +, банда. Лесно, нали, как?

По този начин сега вашите точки на BonsTri вече няма да се трупат безполезно. Можете да го замените за различни атрактивни ваучери, които са предоставени.

Прочетете също статии за Tri Cards или други интересни статии от Shelda Audita .