това е начинът да проверите истински / фалшив мобилен телефон xiaomi, за да не бъдете заблудени

Преди да купите мобилен телефон Xiaomi, добре е да проверите автентичността му. Ето пълно ръководство за това как лесно да проверите за оригинални или фалшиви мобилни телефони Xiaomi.

Проверили ли сте автентичността на мобилния телефон Xiaomi, който имате?

Преди да купите продукт на Xiaomi, който се продава от неофициален или втора употреба дистрибутор , трябва да знаете, че мобилният телефон е наистина оригинален или фалшив.

Начинът да разберете автентичността на мобилните телефони Xiaomi е доста лесен, можете да приложите 3 начина за проверка на автентичността на следните мобилни телефони Xiaomi. Този метод може да се направи с всички серии мобилни телефони Xiaomi.

Елате да видите пълния метод по-долу!

Как да проверите клетъчните телефони Xiaomi

Споменатият по-долу метод ApkVenue е най-надеждният и официален начин, предвиден за всеки вариант на мобилния телефон Xiaomi. Така че не е нужно да се притеснявате, че този метод действително ще повреди мобилния ви телефон.

Ето 2 пълни начина:

Проверете IMEI номера

Начинът да проверите първия мобилен телефон Xiaomi е да проверите IMEI номера, който е на всеки продукт за мобилен телефон Xiaomi. IMEI номерът за всеки продукт ще бъде различен, IMEI може да се използва, за да разберете дали вашият HP е закупен официално от Xiaomi International или не.

Начинът да разберете вашия IMEI номер е доста лесен, момчета, можете да го намерите в кутията на продукта или на стикера на гърба на вашия мобилен телефон, когато го купите за първи път.

Можете също да видите как да разберете вашия IMEI номер чрез следната статия на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ако сте намерили IMEI номера, изпълнете следните стъпки:

Стъпка 1 - Отидете до официалния сайт за потвърждение на Xiaomi тук. Копирайте и поставете IMEI номера в колоната и щракнете върху Проверка , както е показано по-долу.

Стъпка 2 - Резултатите ще се покажат на екрана така, ако вашият мобилен телефон Xiaomi е официален продукт.

Лесно нали? Ако получите същия резултат като ApkVenue, продуктът, който купувате, е официален продукт от Xiaomi. Ако все още не сте сигурни, можете да проверите кода за защита, както е показано по-долу.

Проверете кода за сигурност

Следва как да проверите мобилния телефон на Xiaomi, като проверите автентичността на продукта с кода за защита на всеки продукт. Кодът за сигурност се намира на всеки продукт на Xiaomi, независимо дали е HP, Powerbank или друго електронно устройство.

Ето кратък начин да проверите кода за защита на вашия мобилен телефон Xiaomi:

Стъпка 1 - Намерете кода за сигурност на продукта на Xiaomi, който обикновено се намира в кутията на продукта.

Стъпка 2 - Отидете на официалния сайт за потвърждение на Xiaomi тук. Копирайте и поставете номера на кода за защита в колоната на уебсайта. Щракнете върху Проверка

Стъпка 3 - Ще получите информация за автентичността на продукта.

Ще получите информация, че вашият мобилен телефон е официален продукт на Xiaomi и ще има информация за това кой продукт сте потвърдили.

Ако вашият IMEI и защитният код са регистрирани, тогава вашият мобилен телефон е гарантиран като официален продукт. Купете мобилен телефон в официалния магазин, за да не получавате фалшиви продукти, можете да видите официалния ценоразпис за мобилен телефон Xiaomi тук:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ето как лесно да проверите дали вашият мобилен телефон Xiaomi е истински или фалшив. Прилагайте този метод при всяка покупка на стоки на Xiaomi извън официалния или втори продавач, момчета.

Не се заблуждавайте от фалшиви неща, не забравяйте да напишете мнението си в колоната за коментари. Ще се видим в следващата статия, момчета!

Прочетете също статии за мобилни телефони Xiaomi или други интересни статии от Даниел Кахяди .