как да направите движещи се емоджита на WhatsApp android

Правейки следните съвети и трикове, можете да разберете как да направите движещи се емотикони в WhatsApp на мобилен телефон с Android и да направите чата още по-вълнуващ!

WhatsApp, което е и едно от най-популярните приложения за чат в света, има много съвети и трикове, за които може би не знаете.

Един от тях е създаването и изпращането на движещи се емотикони в WhatsApp. Любопитни ли сте как?

Този път ApkVenue ще прегледа как да направите WhatsApp движещи се емоджи изцяло. Хайде, нека да слушаме!

Колекция от начини да направите WhatsApp Moving Emojis на телефони с Android!

Източник на снимки: blog.getemoji.com

По-късно, ако вече знаете стъпките за създаване на движещи се емотикони в WhatsApp, можете да чатите още по-забавно с вашите приятели, служебни приятели и семейни момчета .

Има и два начина да накарате емоджитата на WhatsApp да се движат. По-добре прочетете и двете по-долу.

1. Как да направите емотикони с движещо се сърце в WhatsApp

Първо, можете да направите движещи се сърдечни емотикони на WhatsApp с няколко лесни и практични стъпки. Следва преглед на стъпките:

  • Стъпка - 1: Първо отваряте страницата за чат, както частна, така и групова. Подобно на стъпките за изпращане на редовни емотикони, всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата на емотиконите до полето за съобщение.
  • Стъпка - 2: Ще ви бъдат дадени различни емотикони от различни категории. За да получите емотикони със сърце, всичко, което трябва да направите, е да изберете раздела до иконата на флага.
  • Стъпка - 3: След това просто изберете емотиконите с червено сърце, разположени на първия ред. За да видите резултатите, просто трябва да изпратите съобщението WhatsApp. Вижте резултатите!
  • Забележка: За да получите това WhatsApp движещо се емоджи, емотиконите с червено сърце трябва да бъдат изпратени в отделен чат и да не са включени в поредица от изречения. Само червените емотикони имат анимации, останалите нямат.
ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Как да направите движещи се емоджи на WhatsApp чрез GIF

След това можете също да използвате функцията WhatsApp GIF, за да изпращате интересни анимации в чата. Тази анимация също може да се движи, така че можете да изберете каквото ви харесва!

  • Стъпка - 1: Същият като предишния метод, докоснете иконата на емотикони до следващото, за да изпратите поле за съобщение. Разликата тук е, че превключвате към функцията GIF, като докоснете иконата GIF в долния ред момчета .
  • Стъпка - 2: Тук ще получите много възможности за избор на интересни анимирани GIF файлове, които можете да използвате. За избор на движещи се емотикон анимация, натиснете за търсене иконата в долния ляв ъгъл.
  • Стъпка - 3: Така че тук просто трябва да въведете думата за търсене „емоджи“ или нещо по-конкретно като „тъжно емоджи“ или „щастливо емоджи“ . Функцията за търсене автоматично ще предостави подходящите анимирани GIF опции и ще избере една.
  • Стъпка - 4: След това ще получите визуализация на анимирания GIF, който искате да изпратите. Можете също да добавите описание. И накрая, трябва само да докоснете иконата „ Изпращане “ и емотиконите автоматично ще бъдат изпратени в чата WhatsApp.
ВИЖТЕ СТАТИИ

Най-новата колекция от функции и съвети на WhatsApp за 2018 г.!

Как да направите ново движещо се емоджи на WhatsApp, един от съветите и триковете, които можете да направите в това приложение за чат. Въпреки че все още има безброй други функции, които можете да се насладите на WhatsApp.

Любопитни ли сте какви функции? Можете да отидете директно в статията по-долу, за да разберете най-новите функции на WhatsApp през 2018 г.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Така че как да създадете и изпратите движещи се емотикони WhatsApp на смартфон с Android. Толкова лесно и лесно на практика, нали?

Ако имате други съвети и трикове за WhatsApp, не се колебайте да споделите в графата за коментари!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .