7 най-добри мисии в GTA 5, които трябва да опитате, гарантирано ще бъдете развълнувани!

GTA 5 има много вълнуващи дейности, но тази игра също има много вълнуващи мисии, банди. Тук ApkVenue иска да сподели 7-те най-добри мисии в GTA 5.

Банди, не играете ли често игри с отворен свят , вместо да изпълнявате мисии или куестове , вместо просто да крачите тук-там?

ApkVenue също се разсейва много често в подобни игри, защото определено има много интересни неща, които могат да се направят.

Това наистина се случва, когато Jaka играе Grand Theft Auto 5 (GTA5 5) , защото ако погледнете картата и видите области, които ApkVenue не познава, трябва да съм любопитен.

Не само въвеждайки насилие, се оказва, че в GTA 5 има много интересни мисии, които са твърде лоши за пропускане, било поради тяхната уникалност, било защото са наистина развълнувани.

7 най-добри мисии в GTA 5

Сан Андреас, който е в основата на играта GTA 5, наистина не е скучно място, банда, защото има много странични дейности, които можем да направим.

Добре е, банда, защото можеш да правиш каквото си искаш. Но от опита на Джака, най-развълнуваните моменти са в мисията.

Например има мисии, при които трябва да използвате самолет, за да отвлечете други самолети, а има и мисии с говорещо куче.

Това са две истински мисии в GTA 5, банда! Любопитен? Така че, просто прочетете 7-те най-добри мисии в GTA 5 според Джака!

1. Баща / син

Баща / син е една от ранните мисии в GTA 5 и един от първите моменти в GTA 5, където Jaka започва да издава имена на животни.

Тази мисия включва дует между Майкъл и Франклин, където и двамата са натоварени да спасят сина на Франклин, Джими, от няколко крадци на лодки.

В тази мисия Майкъл отговаря за управлението на автомобил, така че Франклин да може да скочи в лодка, която се превозва от камион по магистралата.

Най-развълнуваният момент настъпи, когато Джими се държеше за мачтата на магистралата и Майкъл трябваше да постави колата директно под Джими.

2. Кайда Либре

Е, тази Кайда Либре е началото на поредица от епични мисии в GTA 5, банди, и тази мисия съдържа и някои пръскащи моменти.

Тази мисия е дует между Майкъл и Тревър, където на Майкъл е възложено да свали един самолет, докато Тревър гони самолета.

Като Тревър вие използвате мотоциклет, за да преследвате самолет, който е катастрофирал през планините и някои каскадьорски скокове .

Гледката на дим от самолета, който се разбива над главата по време на преследването, придава на тази мисия много епично усещане според Джака.

3. Дълбоко вътре

Веднага след Caida Libre е мисия Deep Inside, където използвате Франклин, за да откраднете кола от сесия на снимките.

Що се отнася до вълнението, Deep Inside не е толкова луд като Caida Libre, но тук има няколко момента, които успяха да разсмеят Jaka.

Използваната тук кола е пародия на колата на Джеймс Бонд и е пълна със странни джаджи и оръжия.

ApkVenue не иска много спойлери , но една от джаджите в колата се използва, за да се отърве от пътниците от колата, което определено ви кара да се смеете!

4. Малка турбуленция

След „Дълбоко отвътре“ ще стигнете до „ Малка турбуленция“ , мисия, която има разпръснато ниво, еквивалентно на филма „ Бързи и яростни “ .

Тук играете ролята на Тревър, който отговаря за отвличането на товарен самолет, който е във въздуха.

За да стигнете до самолета, използвате самолет с витло и изчакайте, докато вратата на товара на целевата ви равнина се отвори.

Без да мислите, вие сте инструктирани да блъснете самолета си в товарния самолет.

Вълнението не е там, банда, защото за да избягаш от самолета, трябва да скочиш с джипа в самолета. Така или иначе вълнуващо!

5. Резултатът на Палето

В Paleto рейтинг е един от най обир мисии , съдържащи се в тази игра, но кражбата не е като в океан филмова поредица, банда!

Кражбите тук са толкова брутални и експлозивни, че Тревър носи комплект бронежилетки и мини пистолет за борба с полицията.

Но в крайна сметка нашите три знака са изправени пред няколко резервоара, които в крайна сметка изискват да избягате.

За тези от вас, чиито любими дейности в GTA 5 правят бъркотия, тази мисия може да бъде вашата любима мисия.

6. Големият резултат

Е, за тези от вас, които искат да се чувстват като екипаж като във филма „Океан“, тази мисия за ограбване определено може да ви направи доволни, банда.

В The Big Score ви се дава възможност да използвате финия или очевиден подход . Самият Джака предпочита фината , банда.

Независимо кой подход ще изберете, бъдете готови да използвате всички неща, които сте научили в тази мисия.

Тук имате задачата да откраднете злато от банковия трезор на Union Depository и епичното впечатление от тази мисия го прави достоен да бъде връхната точка на GTA 5.

7. Оценка на риска

Е, тази мисия е подобна на Deep Inside, защото има глупави елементи, които са малко ексцентрични, банда, въпреки че всъщност не се вълнува.

В мисията за оценка на риска играете като Франклин и срещате куче, което по някакъв начин може да говори.

Кучето води Франклин към Дом, който е спрян във въздуха, тъй като парашутът му е хванат в дърво.

Това, което го кара да се смее, след като спаси Дом, кучето веднага изчезна безследно и Франклин беше поканен да скочи с парашут с Дом.

Rockstar често има доста странно чувство за хумор и според Джака тази мисия е идеалният пример.

Това са, банда, 7-те най-добри мисии в GTA 5 според Джака. Можеш отново да играеш мисиите в GTA 5, банда.

Ако ви е скучно от GTA 5, може би можете да опитате някои модове за GTA 5, които могат да предложат нови неща.

Как, банда, да се съгласиш с избора на Джака? Или имате друга препоръка за мисия от GTA 5? Споделете в графата за коментари, банда!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Фикри Хариш