това е как да направите своя собствена карта на google maps

Местоположението, което търсите, не можете да намерите в Google Maps? Просто го добавете, като използвате начина за създаване на местоположение в Google Maps. Гарантирано, лесно!

Приложението Google Maps наистина е много полезно за нас да намерим местоположение или ръководство. Освен че има отлични функции, тази услуга също винаги получава актуализации за най-новите места и пътища от Google.

Въпреки че винаги получава актуализации от Google, това не означава, че местоположението, предоставено от Google, винаги е пълно в услугата Maps. Има моменти, в които не намираме път или място, на което искаме да отидем в приложението Google Maps.

  • Ужасното откритие на Google Earth през 2017 г.
  • Защо трябва да използвате Google Maps? Това е причината и нейните превъзходни характеристики!
  • 14-те най-абсурдни обекта, които Google Maps е хващал някога

Ето как да направите своя собствена карта в Google Maps

Въпреки че е завършен, със сигурност сте открили ситуация, при която улицата и местоположението, което търсите, не се намират в Google Maps. Но спокойно, можете да добавите имена на улици и местоположения, като създадете местоположение в Google Maps .

Наистина е лесно, трябва само да инсталирате приложението ** My Maps ** на вашия Android. Това приложение е разработено от Google за тези от вас, които искат да направят свои собствени карти, които да могат да се използват в приложението Google Maps.

Ето как да направите своя собствена карта в Google Maps , просто я следвайте веднага:

1. След като инсталирате приложението Google My Maps, отворете приложението и докоснете Приемам и продължавам , след което просто пропускаме следващата страница.

2. Ще бъдете изправени пред главната страница на това приложение. За да добавите нова карта, докоснете иконата плюс в долния десен ъгъл.

3. Предоставете заглавие и описание на картата, която искате да създадете.

4. След това докоснете отново иконата плюс в долния десен ъгъл и ще получите два варианта. Изберете Добавяне на нов ред, за да добавите път, и изберете Добавяне на нова точка, за да добавите местоположения, като къщи, обществени съоръжения, магазини и други.

5. Ако решите да добавите път, трябва само да свържете линиите, за да посочите името на улицата.

За целта посочете началната точка на пътя, който искате да добавите, като задържите курсора X, след което за да започнете, натиснете иконата плюс и плъзнете курсора според посоката, която искате. Правете го многократно, докато желаният от вас път не бъде завършен.

6. Междувременно, за да добавите място, трябва само да поставите точката, където искате, след което да натиснете Select this location .

7. След това ще влезете в страницата, за да предоставите идентичността на елемента, който сте създали по-рано. Предоставете имена и описания на двата елемента.

8. Ако сте предоставили информация за елемента, картата автоматично ще бъде запазена във вашия акаунт в Google. Можете да получите достъп до него чрез опцията Създаден от мен или чрез приложението Google Maps> Моето място> Карти .

Ето как лесно да създадете местоположение в Google Maps, като използвате приложението My Maps от Google. Вече не е нужно да се бъркате, ако не намерите улица или местоположение в Google Maps?