колекция от най-новите счупени тапети за мобилни телефони с качество 2020

Искате ли да направите проста шега на приятел? Ако е така, можете да инсталирате счупен тапет за мобилен телефон, който може да направи екрана на мобилния ви телефон да изглежда като истински разрушен.

Търсите ли тапет, който може да направи мобилния ви телефон да изглежда по-хладен? Едно от решенията е да използвате счупен тапет на екрана.

Освен че правят екрана на мобилния телефон по-хладен, счупеният тапет на екрана на мобилния телефон може също да ви помогне да покриете пукнатините, които съществуват на екрана на смартфона.

Счупените изображения на екрана също могат да бъдат шега, за да накарат хората, които ги виждат, да мислят, че екранът на мобилния ви телефон наистина е унищожен, сякаш е изпуснат, банда.

Ако искате счупен тапет за стъклен клетъчен телефон , можете да съберете следната колекция от изображения, които ApkVenue е подготвил. Веднага го запазете на мобилния си телефон, добре!

Счупен тапет на HP

Инсталирането на счупен тапет на екрана на мобилния телефон не само прави мобилния телефон да изглежда по-хладен, но също така може да накара други хора, които го виждат измамен. Те ще си помислят, че екранът на мобилния ви телефон наистина е счупен.

Освен това можете да липсвате и на екрана на мобилния телефон с този тапет. Просто трябва да го използвате като тапет за заключен екран или като основен екран на мобилния си телефон, банда.

За да не сте любопитни, просто запазете и инсталирайте комплекта счупени HP LCD тапети, който ApkVenue е подготвил по-долу.

1. 3D Broken HP Wallpaper

За да направите екрана на мобилния телефон да изглежда като истински счупен, можете да използвате 3D тапет за мобилен телефон, който изглежда много реалистичен и истински, банда.

С 3D тапети за счупен екран за телефони с Android можете също да шегувате приятелите си, така че те да мислят, че екранът на мобилния ви телефон е счупен или грешка.

1. Чий мобилен телефон е счупил LCD така?

2. Това не е счупено име, а дупка!

3. Хвърлен е.

4. Това е лошо счупено.

5. Има дупка като чието сърце е това?

6. Като истински, нали?

7. Това е твърде крайно.

8. Как бихте се почувствали, ако екранът на мобилния ви телефон се счупи наистина така?

9. HP, който е бил ударен от сенпи.

10. Готин тапет, но счупен екран на HP.

11. Паник тапети за iPhone.

12. Много реален ефект на напукване.

4. HD счупен тапет

HD тапетите на HP със сигурност изглеждат много ясни. В резултат на това показаният ефект ще изглежда много реален и не като картина.

С счупени тапети на HP HD можете да дразните приятелите си и те определено ще повярват. Любопитно искате да опитате тази шега? Просто инсталирайте следния тапет!

1. Това също е същият, счупен екран на мобилен телефон и LCD грешка.

2. LCD има сериозна грешка, банда.

3. Толкова готино!

4. Грубо казано, това е погрешно!

5. Мобилният телефон, използващ този тапет, определено е наистина страхотен.

6. Подходящ за момичета, които обичат забавления, банди.

7. Малък тапет за начален екран, въпреки че е счупен.

8. Много истински фрагмент от екрана на мобилния телефон.

9. Наистина спретнато, наистина!

Други счупени колекции от тапети за мобилни телефони ...

3. Cool Broken Cellphone Wallpaper

Искате ли да имате страхотни тапети за заключения екран или началния екран? Можете да инсталирате счупено изображение на тапет за мобилен телефон, което е страхотно и изглежда реално.

Освен че могат да бъдат използвани като шега, следните страхотни и съвременни счупени тапети за мобилни телефони също могат да направят екрана на мобилния телефон да изглежда още по-красив.

1. Ако този екран на iPhone е повреден и има грешка.

2. Машината зад екрана на HP е напукана.

3. Екранът е счупен до степен на демонтиране на системата.

4. Много реалистично, банда!

5. Този е не по-малко готин.

6. Болка, но не кървене.

7. Изглежда екран за грешка на HP и проблем.

8. LCD грешка на счупения екран на HP.

4. Симпатичен счупен тапет за мобилен телефон

В допълнение към страхотните счупени тапети за мобилни телефони, има и забавни снимки на счупени мобилни телефони, които могат да направят екрана на мобилния ви телефон да изглежда по-цветен, банда.

Въпреки че не е подходящ за лудории, сладките счупени тапети за мобилни телефони все още са достойни за вас, за да направите сладки тапети, които могат да ви забавляват. Проверете снимката по-долу.

1. Android иска да те поздрави, банда.

2. Някой счупи екрана на HP, докато се счупи.

3. Патрик беше изненадан да види какво, тук?

4. Инат е, тече!

5. Просто го щракнахме, веднага се напука лошо.

6. Хм, какво надничаш?

7. Android също е хоби за надничане.

8. Ако този ви кара да се чувствате добре, банда?

Това беше колекция от счупени тапети за мобилни телефони, които можете да използвате, за да се шегувате с приятели или други най-близки хора. Те също така определено ще повярват, че оригиналният счупен екран на HP.

В допълнение към шегите, можете също да направите счупени снимки на мобилен телефон като готини тапети, за да украсите екрана на мобилния си телефон, за да изглеждате по-готино и привлекателно, банда.

Прочетете също статии за тапет или други интересни статии от Tia Reisha .