как да активирам безопасен режим android, какво прави?

Операционната система Android също има функция Safe Mode на устройството смартфон. Той има много функции, ето как да активирате Android Safe Mode.

Android е операционна система, създадена от Анди Рубин, която впоследствие е поета от Google. Известно е, че най-популярната операционна система в света е модифицирана и модифицирана според вашите желания.

Но чувствали ли сте някога, че Android смартфонът, който използвате, е наистина бавен. За да поправите това, можете да осъществите достъп до този единствен режим. Ето как лесно да активирате Android Safe Mode на всички смартфони.

 • Вярно ли е, че самолетният режим трябва да бъде активиран в самолета?
 • 5 други функции в самолетен режим, които трябва да знаете
 • За разлика от другите, новата функция WhatsApp Night Mode се оказва ...

Как да активирам Android Safe Mode

Какво всъщност представлява функцията Safe Mode на смартфон с Android?

Източник на снимки: Снимка: androidcrush.com

Първият въпрос, каква точно е тази функция? Може би сте чували за функцията за безопасен режим на смартфон с Android и преди. Сега проблемът е, че ще намерите функции като тази на компютър с операционната система Windows.

Когато влезете в безопасен режим Android, операционната система ще изключи всички маловажни функции на приложението, известни още като трети страни, и ще изпълнява само приложения по подразбиране . Това очевидно може да облекчи работата на смартфона, нали?

Очевидно е, че функцията за безопасен режим на Android ще ви улесни да разберете за различни проблеми със смартфона. Започвайки от разточителство на батерии, бързо се загрява или се чувства муден. Тогава как да получите достъп до него? Вижте последващите действия, Добре!

Как да активирам безопасен режим на стокова Android

Източник на снимката: Снимка: jalantikus.com

Ако имате смартфон, който носи Stock Android дисплей като Google Pixel, Nexus и т.н., можете да използвате метода по-долу. Този метод се отнася и за смартфони LG и Sony, момчета.

 • Първо натиснете и задръжте бутона за захранване . След това ще се появят опциите за рестартиране и изключване на смартфона.
 • Докоснете и задръжте опцията за изключване , докато се появи изскачащ прозорец за рестартиране в безопасен режим . Изберете OK, за да продължите процеса.
 • Смартфонът автоматично ще се рестартира и ще влезе в безопасен режим. Знакът, който ще намерите воден знак в безопасен режим в долния ляв ъгъл на екрана.

Как да активирам безопасен режим на Samsung Galaxy

Снимка източник: Снимка: tech-recipes.com

Достъпът до устройството Samsung Galaxy е малко по-различен от повечето смартфони. Този метод се отнася и за някои момчета от HTC и Motorola.

 • Първо натиснете и задръжте бутона за захранване . След това изберете опцията Power off , за да изключите смартфона.
 • Включете го отново, като натиснете и задържите бутона за захранване, докато се появи логото _bootin_g. След това освободете бутона за захранване, незабавно натиснете и задръжте бутона за намаляване на звука .
 • Задръжте го, докато смартфонът се включи напълно. Подобно на предишния метод, при използване на смартфона в долния ляв ъгъл ще се появи воден знак в безопасен режим.

Как да деактивирам безопасен режим на Android на всички смартфони

За да деактивирате функцията за безопасен режим на всички устройства, можете да го направите лесно и бързо.

 • Трябва само да натиснете и задържите бутона за захранване, докато се появи опцията за Рестартиране или Изключване.
 • Изберете опцията за рестартиране и смартфонът ще се включи отново в първоначалното си състояние.

Така че това е начинът за бързо и лесно активиране на Android Safe Mode на всички Android смартфони. Освен че е доста лесна за достъп, тази функция има и много полезни функции. Късмет хора!

Прочетете също статии за модата или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .