Тези 6 приложения могат да променят камерата на вашия смартфон като DSLR, трябва да опитате!

За да получите изображения като DSLR камера, въпреки че използвате само обикновена камера, можете да опитате да инсталирате приложенията, които ApkVenue ще обсъди по-долу на телефон с Android. Любопитен? Хайде, да видим изцяло!

За тези от вас, които обичат фотографията, определено се нуждаете от камера с ясно качество на изображението като DSLR камера, която е разработката на SLR камери. DSLR или Digital Single Lens Reflector е цифров фотоапарат, който използва автоматично огледало и карта на призмата, която е полезна за предаване на светлина от обектива към визьора . Този тип камера се използва широко от професионалните фотографи, за да постигне невероятно качество на изображението.

За съжаление, повечето DSLR камери имат висока цена . Това кара някои хора да предпочитат да използват смартфони за своето хоби на фотографията и трябва да бъдат доволни от снимките, каквито са . Все пак има и други начини за получаване на изображения като DSLR камера, дори ако използвате само обикновена камера . Можете да опитате да инсталирате приложенията, които ApkVenue ще обсъди по-долу на телефон с Android. Любопитен? Хайде, да видим изцяло!

  • Как да направим камерата на смартфона толкова усъвършенствана, колкото огледалната камера
  • 10 най-добри YouTube канала за обучение на фотография
  • 6 съвета за записване на видеоклипове на Android, за да бъдете известни като Raditya Dika

Тези 6 приложения могат да променят камерата на вашия смартфон като DSLR

1. Камера FV-5 Lite

Първото приложение, което можете да използвате, за да получите DSLR качество на изображението, е Camera FV-5 Lite, което се предлага с различни отлични функции като дисплей на визьора, режим на фокусиране, баланс на бялото и програмен режим . С това приложение камерата на вашия смартфон може да създаде ясни снимки, като използването на DSLR камера. Размерът на файла, който е само 3,7 MB, може да работи леко на Android 4.0+ и е изтеглен повече от десет милиона пъти.

2. AfterFocus

Следва приложение за камера от MotionOne, което предлага резултати с изображения с размазан ефект на фона. С това приложение можете да изберете областта, върху която искате да фокусирате, и да размажете фоновата област. Има разнообразие от филтри, които можете да използвате за създаване на естествени и реалистични снимки. Можете също да споделяте вашите снимки в социалните медии директно от AfterFocus .

3. DSLR Zoom камера

Ако искате леко приложение за HD камера и малък размер на файла за смартфони с Android, тогава DSLR Zoom Camera е правилният избор. Предлагано от Peakecorp , това приложение заема само 1,5 MB пространство, но може да осигури ясни снимки с актуални функции . Не само снимки, можете също да използвате това приложение, за да записвате видеоклипове с качествени изображения.

4. Професионална 4K DSLR HD камера

Това приложение осигурява 1080p качество на изображението за заснемане на снимки и видеоклипове с отлично качество при високи резолюции. Предлаганите функции са много разнообразни, като алтернативно разпознаване на лица, сценични режими, цветни ефекти, баланс на бялото, компенсация на експонацията, разпознаване на лица и т.н. Размерът на файла на това приложение е само 2,5 MB и може лесно да се използва без връзка за данни.

5. DSLR X-HD камера

DSLR X-HD камерата ви помага да заснемете и запечатате моменти с HD заснемане на изображения. Перфектно се прилага с призматичен филтър за по-красиво произведение на изкуството. Това приложение също е оборудвано с 4K HD видеозапис и е оборудвано с усъвършенствани функции като възможностите на DSLR камерата. За да получите максимални резултати, това приложение е подходящо за използване на смартфони с 16 MP камера .

6. DSLR камера: Photo Editor

Това приложение, което е изтеглено повече от 500 хиляди пъти, ви позволява много лесно да размажете фона на снимки, за да създадете зашеметяващи снимки с размазан фон. Можете да изберете кои области да откроите и кои области да размажете. DSLR камера: Photo Editor има и функции на редактора като изрязване на снимки, контраст, добавяне на текст, сенки, стикери и т.н.

Това са 6 приложения за Android, които правят вашите снимки толкова добри, колкото резултатите от DSLR камера. За тези от вас, които обичат фотографията, но могат да разчитат само на смартфони, не се обезсърчавайте. Приложенията по-горе могат да бъдат решение, така че резултатите от снимките да са толкова ясни, колкото тези, направени от DSLR камера. Дано това е полезно!