как да гледате безплатно във видео приложението колкото искате, законно!

Искате да гледате премиерно съдържание в приложението Vidio, но не искате да харчите пари? Ето как да гледате безплатно в приложението Vidio. Можете да гледате филми колкото искате!

След избухването на пандемията на вируса Corona в редица страни, включително Индонезия, сега кампаниите „Останете у дома“ и „Физическо дистанциране“ все по-често се озвучават.

В резултат на това почти всеки вече не може да прави обичайните си дейности извън дома, дори за развлечение, банди.

За щастие в момента има много приложения, които освобождават своите първокласни услуги като форма на принос в подкрепа на усилията за предотвратяване на разпространението на вируса COVID-19.

От многото приложения, Vidio е едно от тях, което предлага на абонатите безплатен достъп до тяхното първокласно съдържание.

Е, за тези от вас, които искат да знаят как да гледат безплатно в приложението Vidio , просто вижте пълната дискусия по-долу!

Безплатно съдържание на приложението Vido за 14 дни

Източник на снимки: JPNN (Приложението за стрийминг Vidio осигурява безплатен достъп до гледане на филми в продължение на 14 дни).

В допълнение към приложенията за онлайн обучение, приложенията за забавление сега са в голямо търсене на обществото, за да преодолеят скуката, докато са у дома.

Следователно Vidio, като една от услугите за видео стрийминг при поискване, беше преместена, за да предостави на потребителите безплатен достъп за 14 дни .

С този безплатен достъп можете да гледате ексклузивно съдържание, вариращо от оригиналните серии на Vidio, най-добрите местни филми, избрани холивудски филми, корейски, боливудски, до образователно съдържание.

Тази безплатна услуга Vidio „Free to Watch“ може да бъде достъпна само веднъж от всеки потребител на приложението Vidio и е валидна от 4 април 2020 г. до края на месеца.

Начинът, по който можете да се насладите на тази безплатна услуга, е чрез осребряване на кода на ваучера VIDIOBEBASNONTON чрез приложението Vidio , банда.

Как да гледате безплатно в приложението Vidio

Сега знаете какъв код на ваучер може да се използва за гледане безплатно в приложението Vidio? Интересно нали?

Когато опитате друго, можете да гледате кино филми безплатно и законно, нали!

Сега, ако искате незабавно да опитате да се насладите на безплатната услуга на Vidio Watch, но все още сте объркани относно стъпките, можете да следвате пълния метод по-долу.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Vidio

 • Първата стъпка, която трябва да се направи, разбира се, е първо да изтеглите приложението Vidio, банда. Можете също да изтеглите приложението чрез връзката по-долу:
PT Creative Media Karya Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Влезте или създайте акаунт във Vidio

 • След това влизате във вашия акаунт във Vidio. Ако нямате такъв, можете първо да създадете акаунт или да влезете с помощта на Google или Facebook.

Източник на снимки: JalanTikus (Първо трябва да влезете, за да можете да продължите да гледате безплатно гледане в приложението Vidio).

 • Ако влезете с помощта на акаунт в Google, по-късно ще бъдете помолени да въведете телефонен номер за по-добро изживяване и сигурност на акаунта.

 • След това въвеждате кода за потвърждение, изпратен от приложението Vidio чрез SMS.

Стъпка 3 - Влезте в менюто „Акаунт“

 • След това влизате в менюто „Акаунт“, като докоснете иконата в долния десен ъгъл.

Стъпка 4 - Надстройте профила си във Vidio до премиера

 • Следващата стъпка, на страницата Акаунт, изберете менюто „Надстройка до премиер“, за да надстроите акаунта си в Vidio до премиум.

 • След това под „Имате код на ваучер?“ Избирате бутона „Използване“, за да можете да осребрите кода на ваучера, който ApkVenue спомена по-горе.

Стъпка 5 - Въведете кода на ваучера

 • След това на този етап въвеждате кода на ваучера VIDIOBEBASNONTON, за да можете да се наслаждавате на безплатни услуги за гледане в продължение на 14 дни в приложението Vidio.

 • Ако е така, натиснете бутона „Използване“ .

Източник на снимки: JalanTikus (Можете да гледате безплатно премиерно съдържание в приложението Vidio, като осребрите кода на ваучера).

Стъпка 6 - Гледайте неограничено премиерно съдържание

 • Ако процесът на осребряване на кода на ваучера е успешен, той ще изглежда така. Има и информация за датата на изтичане на вашия абонамент за вашата безплатна услуга Vidio, банда.

 • И накрая, можете веднага да се насладите на премиерното съдържание в приложението Vidio до сърце, като докоснете бутона „Гледайте премиер сега“ .

Е, това беше информацията за това как да гледате безплатно в приложението Vidio, използвайки код на ваучер, банда.

Сега можете да се насладите на следващите 14 дни със забавление, защото сте придружени от безплатни и законни филми за кино!

За феновете на корейските предавания можете също да гледате неограничен безплатен стрийминг на корейски телевизионен канал tvN. Как Наистина забавно, нали?

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Shelda Audita .