5 най-добри приложения за камери на Canon 2019 | android & ios

Имате ли камера на Canon? ApkVenue ще ви даде препоръки за 5-те най-добри приложения на камерата на Canon, които да ви помогнат да управлявате снимките, които правите, банда!

За тези от вас, които обичат фотографията, трябва да сте запознати с марката фотоапарати, наречена Canon . Основана през 1933 г., Canon е известна с качеството на своите фотоапарати.

Много фотографи избират Canon за своя водещ фотоапарат. Вие ли сте от тях?

Ако е така, трябваше да изтеглите приложенията за камери на Canon отдолу, банда!

Най-доброто приложение на Canon за камера 2019

Фотографията е едно от хобитата, които обичат много хора, особено хилядолетното поколение. Опитът да вземете правилния ъгъл, за да получите най-добрите снимки, е задължителен.

Има обаче моменти, в които искаме да правим снимки от разстояние, без да се налага да натискаме бутон.

Поради тази причина има приложения за камери, които помагат на вашите фотографски дейности. Не само това, въпросът за прехвърлянето на снимки е много по-лесен и бърз.

Какви са приложенията? Нека веднага видим какви приложения трябва да инсталирате!

1. Canon Camera Connect

Първото приложение, което ApkVenue ще ви препоръча, е официалното приложение на Canon директно. Това приложение се нарича Canon Camera Connect и можете да го изтеглите както за Android, така и за App Store на iOS.

С това приложение можете да изпращате и запазвате снимки от камерата на Canon директно на мобилния си телефон или чрез директна връзка, или чрез Wi-Fi мрежа.

Освен това това приложение предоставя и функция за местоположение, така че да знаете къде са снимките, които правите. Разбира се, с това приложение можете също да натиснете бутона на затвора на камерата чрез Bluetooth връзка.

Информация Canon Camera Connect
Разработчик Canon Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 3,6 (49 677)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството
Изтегли Android


iOS

2. EOS дистанционно

Все още от същия разработчик, EOS Remote е приложение, което наистина ще ви помогне на потребителите на серията камери Canon EOS ( Електрооптична система ).

За тези от вас, които не знаят, EOS е система от камери на Canon, която дава приоритет на използването на своя автофокус .

Функцията на това приложение е почти същата като на приложението Canon Camera Connect с по-пълни функции, като настройка на фокуса и позицията на атофокус .

Информация EOS дистанционно
Разработчик Canon Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (14 972)
Размер 4.4MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 2.3.3
Изтегли Android


iOS

3. DSLR контролер

Освен да използвате официалното приложение на Canon, можете да използвате и приложения от други разработчици, банда. Едно от тях е приложението DSLR Controller, произведено от Chainfire .

Това приложение има доста пълни функции, започвайки от режим на снимане, избор на филтър, преглед на изображения и други.

За съжаление това приложение не е безплатно. Трябва да платите 109 000 Rp, за да се насладите на всички тези функции.

Информация DSLR контролер
Разработчик Верижен огън
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (5 880)
Размер 1,016KB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 2.2
Изтегли Android

4. Свързване и управление на камерата

Ако искате безплатно приложение за камера, все още има други приложения. Можете да опитате приложението Camera Connect & Control, разработено от RupiApps .

Можете да свържете камерата и мобилния си телефон с Wi-Fi или USB. Ако нямате връзка с интернет, можете да използвате връзване чрез гореща точка .

Въпреки че безплатната версия е доста, това приложение има премиум версия, която със сигурност има по-пълни функции.

Информация Свързване и управление на камерата
Разработчик RupiApps
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (2 256)
Размер 5.3MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.4
Изтегли Android

5. Helicon Remote

Последното приложение за камера, което ApkVenue ще ви препоръча, е Helicon Remote от Helicon Soft Ltd.

Не само Canon, можете да използвате и това приложение, ако вашият фотоапарат е с марка Nikon. Просто има някои серии, които не се поддържат от това приложение. Можете да видите пълния списък на връзката за изтегляне в таблицата по-долу.

Неговите функции включват усъвършенствано брекетиране на експонацията , геомаркиране , заснемане на интервали от време , подчертаване на зони за фокусиране и много други.

Информация Дистанционно Helicon
Разработчик Хеликон Софт ООД
Отзиви (Брой рецензенти) 3,8 (3 808)
Размер 10MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.0.3
Изтегли Android

Това са петте групи от най -добрите приложения за камери на Canon , които трябва да изтеглите. Така че, няма повече проблеми с дистанционното управление на камерата или бързото преместване на файлове. Успех с бандата!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah