как да видите wa съобщения, които са били изтрити на Android

Любопитно е, защото WA чатът е изтрит от подателя, преди да сте имали време да го прочетете? Вижте тази статия, за да разберете как да преглеждате изтрити WA съобщения!

Случвало ли ви се е да изпратите грешно съобщение, докато разговаряте с приятеля или приятеля си в WhatsApp ? Чувството на срам и паника се смесват заедно.

За щастие, WhatsApp има функция Unsend , която ви позволява да изтривате съобщения, които вече са изпратени.

И обратно, ако мелодията на звънене на WhatsApp на мобилния ви телефон звучи, но съобщението е изтрито, преди да го прочетете, със сигурност ви интересува съдържанието му, нали?

Е, ако сте любопитни, този път ApkVenue ще ви даде лесни съвети как да видите изтритите съобщения в WhatsApp . Хайде, слушай, банда!

Как да видите изтеглено WA съобщение

Функцията Unsend или широко известна като функцията Delete for everyone позволява на потребителите да изтриват или оттеглят съобщения, изпратени преди това.

От представянето си през 2017 г., тази функция изглежда е една от любимите функции на потребителите на WA, тъй като може да предотврати нежелани неща.

Представете си, ако изпратите грешен чат на родителите си или дори на шефа си във вашата компания. Леле, може да се скарате, банда!

Е, в тази статия ApkVenue ще ви каже как да видите WA, който е бил изтрит с помощта на следните 2 приложения. Виж това!

1. Как да преглеждам изтрити WA съобщения с последните известия

Първото приложение, което можете да използвате за четене на изтрити WA съобщения, е Recent Notifications . Това приложение е доста просто и размерът е лек.

Как да го използвате е както следва:

Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте последните известия

 • Както обикновено, преди да използвате приложението за скорошни известия, разбира се, първо трябва да изтеглите приложението.

 • За да не сте сложни, ApkVenue е подготвил линк, който можете да използвате, за да изтеглите приложението за скорошни известия.

Изтеглете приложението за скорошни известия чрез следната връзка:

Libin Chellathangam Apps Utilities ИЗТЕГЛЕТЕ
 • След като изтеглите, инсталирайте приложението на мобилния си телефон.

Стъпка 2 - Дайте достъп до приложението

 • Отворете приложението Последни WhatsApp. Преди да можете да използвате това приложение, трябва да му дадете разрешение за достъп до известия на вашия мобилен телефон.

 • Дайте разрешение за достъп до известия на приложението за скорошни известия. По този начин това приложение може да получи достъп до всяко известие, което попадне в смартфона.

Стъпка 3 - Уверете се, че всички съобщения са изтрити

 • След това се уверете, че има WA съобщения, които първо се изтриват от други хора. Причината е, че този метод ще бъде безполезен, ако не получите съобщението.

 • Подготовката приключи, банда! Веднага щом се появи известие, съобщението се изтрива и не сте имали време да го прочетете, трябва само да влезете в приложението за скорошни известия .

Стъпка 4 - Готово

 • Всички съобщения, които влизат във вашия мобилен телефон, ще бъдат ясно показани в приложението за скорошни известия, независимо дали става дума за входящо съобщение или съобщение, което е изтрито от другия човек.

2. Как да преглеждам изтрити WA съобщения с WhatsRemoved +

След това ApkVenue ще ви каже как да четете изтрити съобщения на WA с помощта на приложението WhatsRemoved + .

Това приложение има предимство, където можете да покажете всички известия от приложението, което искате, банда.

Не само WhatsApp, можете също да използвате WhatsRemoved +, за да четете известия, които получавате от вашите акаунти в социалните медии, като Twitter или Instagram .

Ето как трябва да го направите:

Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте WhatsRemoved +

 • Първото нещо, което трябва да направите, за да прочетете изтритите WA съобщения, е да изтеглите приложението WhatsRemoved + .

 • Щракнете върху връзката по-долу, за да изтеглите WhatsRemoved +, след което инсталирайте приложението както обикновено на мобилния си телефон.

Изтеглете приложението WhatsRemoved + чрез следната връзка:

Apps Utilities Цветове за разработка ИЗТЕГЛЕТЕ

Стъпка 2 - Отворете приложението WhatsRemoved +

 • След като инсталирате, отворете приложението WhatsRemoved + на мобилния си телефон. Ще намерите страница, съдържаща предупреждение, когато използвате това приложение.

 • Щракнете върху бутона Приемам, ако сте съгласни с условията и реда за използване на това приложение.

Стъпка 3 - Дайте достъп до приложението

 • Подобно на приложението за скорошни известия, вие също трябва да предоставите достъп до приложението WhatsRemoved +, за да имате достъп до всички известия, които влизат в мобилния ви телефон.
 • След като предоставите достъп или разрешение, щракнете върху бутона Назад, за да се върнете на предишната страница.

Стъпка 4 - Изберете приложението, което искате

 • След това изберете приложението WhatsApp, за да осигурите проверка, че WhatsRemoved + може да има достъп до входящо известие до HP-mu.

 • Можете да поставите повече от 1 отметка в други приложения за чат, открити от WhatsRemoved +. След това щракнете върху Напред .

 • Ще ви бъде дадена възможност да разрешите на WhatsRemoved + да открива и запазва файлове, които са били изтрити от вашия събеседник.

 • Ако сте съгласни, трябва да настроите вашия WhatsApp винаги да изтегля файлове, които получавате автоматично.

Стъпка 5 - Готово

 • Приключихте да знаете как да преглеждате изтрити WA съобщения с помощта на приложението WhatsRemoved +.

 • След това просто трябва да изчакате събеседника ви да изпрати и изтрие съобщението, преди да имате време да го прочетете, банда.

 • Освен това има раздели, които можете да използвате, за да избирате съобщения само от определени хора.

Бонус: Как да направя WA Check One, въпреки че е прочетен

В допълнение към това как да видите изтрити WA съобщения, ApkVenue има и трик да накарате WhatsApp да провери такова, въпреки че сте го прочели.

Любопитни ли сте Веднага вижте обяснението как да накарате WA да отбележи, след като го прочетете в статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Колко лесно е да видите това изтрито съобщение WhatsApp ? Вече знаете как да преглеждате и четете WA съобщения, които подателят е изтрил.

По този начин вече няма нужда да се бъркате и обърквате, ако съобщението е изтрито и ви прави любопитни. Успех, банда!