лесният начин за хакване на Microsoft Office е 100% безплатен!

Microsoft Office е доста скъп, така че много хора в крайна сметка са го пиратирали. Сега чрез тази статия авторът ще ви разкаже трикове на Microsoft Office безплатно! Не е измама и 100% законно.

Може да се каже, че в момента Microsoft Office е най-добрият софтуер за нуждите на офиса. Причината е, че въпреки че има няколко безплатни офис софтуера като OpenOffice, KingOffice и други, очевидно те не могат да заменят Microsoft Office. Освен това те са лоялни потребители на Microsoft Office.

Но, както знаем, официалната версия на Microsoft Office е относително скъпа. Жалко, нали? Но не се притеснявайте. Оказва се, че има трик, който ни позволява да използваме Microsoft Office безплатно! И така, чрез тази статия ще разгледаме триковете на Microsoft Office безплатно! Това не е измама и няма нужда да се страхувате, защото това е 100 процента законно. Просто го гледайте веднага!

 • 100% успешен! Това е трик за изтегляне на приложения в Microsoft Store без акаунт
 • ЕХА! Оказва се, че това е тайно съобщение на логото на Microsoft
 • 10 зашеметяващи факти от Microsoft, които не знаехте

100% безплатни трикове на Microsoft Office, а не измама

Microsoft Office е може би най-дълго използваният софтуер. Много харесван, защото е сравнително лесен за използване. Но от една страна, високата цена кара някои хора да изберат да използват пиратските. Така че, следвайки този трик, можете да получите Microsoft Office безплатно! Така че вече не е нужно да използвате пиратите.

За да използваме този трик, ние се възползваме от две функции, а именно функцията на приложението в Google Chrome, а също и Microsoft Office Online, което е официално и законно приложение от Microsoft. Ето стъпките.

Трик стъпка по стъпка Вземете безплатен Microsoft Office

 • В началния етап започнете, като инсталирате Google Chrome чрез следната връзка на пътя на мишката.
Google Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ
 • Отворете Google Chrome, след което щракнете върху „Уеб магазин“, както е показано на снимката.
 • Изберете „Приложения“, след това въведете „Excel“ (или друго приложение на Microsoft Office), след което изберете „Добавяне към Chrome“. Вижте снимката за повече подробности.
 • Ако е така, тогава ще бъдете преместени на страницата, както е показано. Щракнете с десния бутон върху току-що добавеното приложение и изберете „Създаване на пряк път“. Вижте снимката за повече подробности.
 • След това ще се появи нов прозорец. Поставете отметка в „Работен плот“, след което кликнете върху „Създаване“.
 • Повторете с други приложения на Microsoft Office, като PowerPoint, OneNote и Word, докато стане както е показано по-долу.
 • Отворете приложение, след което трябва да влезете с акаунт в Microsoft. Или ако нямате такъв, просто се регистрирайте. Безплатно е.
 • Когато приключите, резултатът ще бъде като по-долу. Приблизително не се различава много от Microsoft Office, инсталиран на компютри като цяло, и не е твърде бавен. Просто за достъп до това ви е необходима интернет връзка. За разлика от обичайните инсталации, до които имате достъп без интернет връзка.

Е, това е трикът за това как да използвате Microsoft Office безплатно от ApkVenue. Сега вече не е нужно да използвате пиратски приложения. И в днешната интернет ера достъпът до Microsoft Office през интернет няма да бъде проблем. Опитайте добре!

Банер: Microsoft