как да направите скрийншот на цял уебсайт

Без караница! Ето как да направите пълна екранна снимка на уебсайта с едно кликване.

За тези от вас, които се чувстват технически разбиращи , притежават хипер аналитични умения и добро решаване на проблеми , разбира се, много от вас постоянно търсят нови неща в интернет. Сега, когато намерите нещо, което търсите, разбира се, трябва да маркирате уебсайта, дори ако трябва да направите екранна снимка .

Проблемът обаче е, че не всички страници могат да бъдат заснети в една екранна снимка , може би за да запазите цялата страница, трябва да направите скрийншотове 2-3 пъти и това изобщо не е ефективно. Спокойно, JalanTikus е тук, за да реши вашето решение. Докладвайки от TechViral, тук ApkVenue представя съвети как да направите изчерпателна екранна снимка на уебсайт на браузър за компютър / лаптоп с едно щракване.

  • Лесни начини за запазване на дълги екранни снимки на Android
  • Как да правим екранни снимки на Android, без да натискаме бутони!
  • Screener, приложение, което прави резултатите от екрана ви невероятни!

Как да направите пълен екран на уебсайта с едно кликване

Този метод е много прост и трябва само да използвате разширението в любимия си браузър. За да ви помогнем да запазите екранна снимка на цялата страница, точно на страницата на уебсайта. Веднага следвайки стъпка по стъпка:

  • Първо отворете браузъра Mozilla Firefox или Google Chrome . След това инсталирайте разширението, наречено Full Screenshots на уеб страница . Отворете страницата с пълни екранни снимки на уеб страница и изберете Добавяне към Firefox или Добавяне към Chrome (според браузъра, който използвате).
  • След това щракнете върху инсталиране , трябва да рестартирате браузъра си, преди да може да бъде използван.
  • Сега ще видите иконата за пълни снимки на уеб страница (буква S) в горния десен ъгъл на браузъра.
  • Ли тогава, отидете на страницата, която искате да запазите екрана и кликнете върху иконата или използвайте клавишната комбинация Ctrl + Alt + Shift + Z .
  • След като щракнете, бъдете търпеливи, изчакайте 2-3 секунди и екранната снимка ще се появи като нов раздел. Продължете да запазвате и готово.

Сега можете да направите пълна екранна снимка на страницата на уебсайта с едно щракване . Разбира се, този трик ще бъде много полезен за ежедневните ви дейности за сърфиране на информация в Интернет. Какво мислиш? Споделете мнението си в колоната за коментари по-долу.