5 страхотни android игри "copycat" сблъсък на кланове

Колкото по-популярен е Clash of Clans, толкова повече той го имитира. Ето списък с 5 игри за Android, които са подобни на играта Clash of Clans.

Ако сте един от любителите на играта и играчите на Android, със сигурност вече сте запознати с играта Clash of Clans (COC). Clash of Clans е една от известните игри, направени от SuperCell. С нарастващата популярност на играта Clash of Clans, разбира се, много други разработчици правят игри, подобни на Clash of Clans.

В момента има много игри като Clash of Clans или Clash of Clans Offline и Online copycat игра, които можете да изтеглите от Play Store. От многото копиращи игри на Clash of Clans, повечето от които се копират, е геймплеят . Освен геймплея , има и много други разработчици, които копират героите, използвани в Clash of Clans.

  • Съвети за игра на Clash of Clans, които трябва да знаете
  • Как да направим Clash of Clans винаги онлайн, без да играем
  • Мистерия на Призрачната сметка на COC ANGARKEY RIKHI в клана DENDAM77BERADIK

Любопитен за всяка игра за Android Clash of Clans copycat, ето пълният преглед:

Играта за Android "Copycat" Clash of Clans

1. X-War: Clash of Zombies

Clash of Zombies е игра с футуристична тематика и е по-модерна от подобни игри. Освен това, в тази игра вие също ще имате герой. Ако героите в Clash of Clans са Barbarian King и Archer Queen, има 10 героя в Clash of Zombies. Започвайки от Хълк, Гоку, Мадара, Тор, Ичиго и много други.

Прочетете също: Изграждане на артикул Брус Лий

Ако играта като цяло няма много награди. В Clash of Zombies можете да намерите много награди, дадени от администратора, като Daily Rewards, Поканете приятели, Daily Quests и много други. В допълнение към многото награди, системата In App Purchase в Clash of Zombie не може да бъде закупена само с кредитна карта, тук можете да я закупите чрез Paypal.

Преглед: Clash of Zombies, Изградете своя град, за да не бъдете атакувани от зомбита

Изтеглете Clash of Zombies

CAESARS STUDIO Стратегически игри ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Сблъсъкът в замъка

Castle Clash или на индонезийски, Castle Conflict е игра за Android с геймплей, подобна на следващия Clash of Clans. Основната разлика между играта Castle Clash и Clash of Clans е героят, който има. В Castle Clash има три нива на герои, обикновени герои, елитни герои и герои на легенди. Героите тук могат да бъдат използвани за атака или защита.

Ако в Clash of Clans можем да получим скъпоценни камъни чрез изсичане на дървета, трева и унищожаване на скали, в тази игра Castle Clash можете да получите скъпоценни камъни чрез различни събития . Започвайки от ежедневни отсъствия, награди за вход, годишни събития (Коледа) или по време на поддръжка .

Характеристики на Castle Clash

  • Изградете и надстройте вашата непобедима крепост.
  • Основните контроли са лесни и лесни за използване
  • Създайте армия от разрушения от десетки диви армии
  • Бърза, забавна и истинска борба
  • Покажете своите герои умения с други играчи в битката на арената (Battle Arena)
  • Натиснете и прекарайте всичките си знания, за да разкриете мощна магия
  • Безплатна фентъзи стратегия

Изтеглете Castle Clash

ИЗТЕГЛЕТЕ IGG игри

3. Обсада

Siegefall е игра, създадена от Gameloft със стратегически жанр, подобен на Clash of Clans, която предлага нови функции като Heroes, които можете да контролирате, магически карти и предизвикателства от враговете.

Играчите ще влязат в света на войната с бързо темпо, съчетано с различни тактики за разбиване на основата на противника, използвайки различните видове войски и магия, които са на разположение. Ако все още не сте доволни, тази игра представя битки срещу потребители от цял ​​свят, плюс куестове, които можете да играете срещу компютъра

Преглед: SIEGEFALL, CLASH OF CLANS Стратегическа игра с функция Magic Card!

Изтеглете Siegefall

Gameloft Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Сблъсъкът на лордовете 2

Clash of Lords 2 е игра, създадена от IGG Developer, разработчик с Castle Clash. Подобно на подобни игри, в тази игра Clash of Lords 2 от вас се изисква да изградите село, да атакувате други села и също така да изградите гилдия ( клан ).

Това, което отличава тази игра от Clash of Clans е, че не трябва да чакаме създаването на войски, когато искаме да атакуваме. Можем да използваме Hero, стига героят да е жив. Когато героят умре, той ще се върне към живота в родния град в рамките на определено време.

Изтеглете Clash of Lords 2

ИГР Игри за ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Сблъсък на викинги

Сблъсъкът на викингите е изкуствена става игра разработчик прилагане пратеник съответствие с разработчик водещ игра PT. Креон. Точно като Clash of Clans, в тази игра от вас се изисква да изградите отбрана на замъка, така че да не може лесно да бъде унищожен при нападение от нашественици. Освен това от вас се изисква да обучавате войските на викингите възможно най-силно, така че да е лесно да атакувате опонента си.

Изтеглете Clash of Vikings

Стратегически игри на PT. CREON ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 5 игри за Android, които са подобни на Clash of Clans. Ако познавате други игри, можете да ги споделите в колоната за коментари.