комбинация от карти (битка) арена 5 най-добрият clash royale

Това е най-доброто изображение на комбинация от карти в Arena 5 Clash Royale. Най-силната формация на бойната палуба в Арена 5 Spell Valley.

Търсите най-добрата комбинация от карти, която може да се използва в Arena 5 Clash Royale? Тук имам няколко примера за изображения на подреждането на Battle Deck Arena 5, които могат да се използват за битки.

Арена 5 или често наричана Spell Valley е арена на Clash Royale за играчи с минимум 1400 трофея. Арена 5 обикновено е заета от играчи на Clash Royale с ниво 4, ниво 5, ниво 6, ниво 7 и ниво 8. Не е необичайно играчите от ниво 9 да играят в Арена 5 Spell Valley.

Най-добрите комбинации от карти (битка) в Arena 5 Clash Royale

В Arena 5 Spell Valley има няколко нови карти, които могат да бъдат получени. Тези карти включват: Zap, Mirror, Wizard, Poison и Ice Wizard. За тези от вас, които искат да използват най-добрата комбинация в Arena 5, ето няколко примера за формации на Battle Deck, които могат да се използват:

Това са едни от най-добрите комбинации от карти, които могат да се използват в Arena 5 Spell Valley Clash Royale. Ако имате други формации на Battle Deck, можете да ги споделите в колоната за коментари. За тези от вас, които не са играли Clash Royale, изтеглете най-новия Clash Royale Android тук. Късмет!

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell