Ето лесен урок за редактиране на снимка в стил celebgram с помощта на vsco, гарантирано много харесвания!

Търсите ли съвети и уроци за използване на VSCO, за да направите снимките си още по-добри? Ето съвети за използване на VSCO, така че вашите снимки да се равняват на известни личности!

Като снимки на кезел в Instagram, които не сте там? Обичате ли да завиждате на известни личности или приятели, които имат страхотни емисии в Instagram? Искате да направите вашата емисия в Instagram готина, но не знаете как?

Разбира се, VSCO е едно от най-добрите приложения за редактиране на снимки досега както на Android, така и на iPhone.

Така че, не се изненадвайте, ако много хора използват VSCO, за да редактират своите снимки.

И така, все още ли сте объркани как правилно да използвате VSCO ? Спокойно момчета!

ApkVenue ще ви разкаже съвети и уроци, използващи VSCO, така че вашите снимки да бъдат еквивалентни на международни фотографи и знаменитости!

Съвети за използване на VSCO за страхотни резултати от снимки като знаменитости и професионални фотографи

Един от начините, по които знаменитостите стават известни, е като направят емисията си в Instagram възможно най-привлекателна.

Ако наистина възнамерявате да станете известна програма за знаменитости или туристически блогър, който има добри резултати за емисии и снимки, можете да следвате някои от следните съвети за редактиране на VSCO от ApkVenue:

1. Изберете подходящ филтър

Основната точка на продажба на VSCO е големият избор от филтри / предварителни настройки, налични в това приложение. Въпреки че наистина, за да получите десетки съществуващи филтри, трябва да закупите пълната версия на това приложение (VSCO X).

Всъщност обаче не е необходимо да купувате пълната версия, ако можете да изберете и възпроизведете филтрите, които вече са налични правилно.

Една от най-популярните предварителни настройки или филтри, използвани от много фотографи и известни личности, е Aesthetic Series (A4-A6). Избраният от вас филтър всъщност наистина зависи от вашия стил на редактиране.

Няма правило true-false при избора на филтър във VSCO. Всичко зависи от вашия стил на редактиране и лични предпочитания. С условието, че редакциите, които правите, не са твърде властни и нелеп.

В края на статията ApkVenue ще предостави някои препратки към филтъра + настройки, които можете да изберете според темата на вашата снимка.

2. Възползвайте се от експонацията и контраста, за да направите снимките по-ярки

Едно нещо, което е не по-малко важно, за да направите вашите редактирани снимки във VSCO още по-хладни, е да настроите експонацията и контраста възможно най-добре.

Експозицията в термина фотография се отнася до количеството светлина, падащо върху изображението / снимката, която правим, което ще повлияе на това колко ярка и тъмна е снимката.

Е, ако снимката, която правите, е при слаба светлина и по-малко осветление, освен че изберете подходящ филтър, не забравяйте да играете и Exposure, така че вашите снимки да станат по-ярки. Междувременно Contrast е по-скоро за динамиката на тъмните и светлите страни на изображение / снимка.

Друго нещо, което трябва да обърнете внимание, когато редактирате с VSCO, е относно Контраста . Когато възпроизведете правилно контраста, вашите снимки ще изглеждат по-реални и по-остри.

3. Направете вашите снимки да изглеждат по-„оживени“

Третият върха, че трябва да се обърне внимание при редактиране с VSCO е около Фото Естетика .

Всъщност този трети съвет е комбинация от съвети номер едно и номер две. Какво искаш да кажеш, Джак?

Въпросът е, че трябва да сте чувствителни, като включите „живот“ в снимката, която искате да редактирате. Да предположим например, че редактирате плажна снимка. Сега, за да направим снимката по-жива, изглежда по-подходящо да използваме синкав и ярък филтър, като коригираме възможно най-добре експонацията, контраста, зърното, температурата и други.

Всъщност е безплатно, ако искате какъвто и да е филтър, но ако обърнете внимание на известни личности и професионални фотографи, които редактират техните снимки, със сигурност

4. Използвайте правилната техника за изрязване

Всъщност това са само допълнителни съвети и не е нужно да ги следвате, ако позицията на обекта, който приемате, е перфектна.

За някои снимки обаче е необходимо първо да направите процеса на изрязване , за да получите правилния и подходящ ъгъл .

Обикновено тази техника за изрязване ще бъде по-полезна за снимки, направени в режим Макро.

Понякога фотообектът е твърде далеч и трябва да бъде подчертан, така че за да направите снимката по-фокусирана, трябва да я изрежете.

5. Създайте свои собствени филтри

И накрая, ако установите, че сте намерили подходящ филтър и наистина отговаряте на вашата емисия, вместо да забравите какви са настройките, по-добре го запазете.

Така че, всеки път, когато искате да редактирате нова снимка, но със същата предварително зададена настройка на филтъра, трябва само да изберете предварителната настройка на филтъра, която сте запазили по-рано.

Как да запазите настройките на филтъра VSCO също е много лесно, просто щракнете върху логото на обратната стрелка в менюто VSCO.

БОНУС: Настройки за предварително зададени филтри VSCO

1. Мек портокал

2. Dapper OOTD

3. Кафяво монохромен

Други VSCO предварителни настройки / филтри ~

4. Честито синьо

5. Розово розово

6. Топъл портокалов шоколад

7. Светло синьо небе и океан

8. Тъмно зелено тропическо

9. Краен монохромен

10. Топла виолетова

11. Тюркоазено зелено

12. Зелена природа

13. Леко селфи от мъже

14. Класически кафяв

15. Романтична реколта

Това бяха съветите и някои уроци за филтриране, които можете да използвате, за да увеличите максимално резултатите от вашите редакции на снимки във VSCO.

Как Имате ли „просветление“ как да правите интересни снимки и емисии в Instagram, нали?

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за интернет или други интересни статии от Naufal .