7 най-добри приложения за пиано с много функции

Търсите ли приложение за пиано? Вижте следната статия на ApkVenue, за да разберете най-добрите приложения за пиано на компютри и смартфони

Интересувате ли се да се научите да свирите на инструменти за пиано? Трябва да има много, де. Естествено, пианото често се смята за най-изящния и елегантен музикален инструмент.

За съжаление, ученето на пиано чрез курсове е много скъпо, банда. Особено ако вземате частни уроци. Освен това цената на пиана и клавиатури също е сравнително скъпа на пазара.

Но не се разочаровай, банда. Можете да научите пиано, без да вземате уроци с приложение за пиано, което можете да изтеглите безплатно за вашия смартфон и компютърни платформи.

Вместо да ставате по-любопитни, по-добре просто продължете, нека разгледаме статията на Jaka по-долу.

Научете пиано без курс с приложение за пиано на компютър и смартфон

Всъщност има много приложения за пиано, които можете да изтеглите от интернет. Просто не всички от тези приложения са в състояние да ви осигурят задоволително преживяване, банда.

Вместо да се объркате кое приложение е най-доброто за смартфони и компютри, тук ApkVenue дава някои препоръки за най -доброто приложение за пиано за вашия учебен капитал.

За да улесни четенето на тази статия, ApkVenue е разделил най-добрите приложения за пиано в 2 категории, а именно за компютър и смартфон.

Най-добро приложение за пиано за компютър

За тези от вас, които търсят най-доброто приложение за пиано за компютър, ето няколко препоръки, които ApkVenue направи специално за вас.

1. Електронно пиано

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Electronic Piano е безплатно приложение за пиано, което можете да изтеглите за вашия работен плот. Това приложение се предлага и в 32-битова и 64-битова версия. Не се притеснявайте, ако вашата операционна система не е съвместима, банда.

Това приложение може да ви накара да се почувствате реалистично свирене на пиано. Виждате ли, можете да свирите клавиши на пиано, като натиснете няколко клавиша на клавиатурата.

Освен това, можете да използвате това приложение за обучение на пиано, за да свирите на други инструменти. Можете да изберете до 128 вида звуци на музикални инструменти. Можеш да се научиш да свириш и на барабани, знаеш ли.

Електронно пиано можете да изтеглите безплатно и също е съвместимо с всички версии на операционната система Windows. Работният плот за картофи може също да използва това приложение, банда.

2. Станция за пиано A73

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Въпреки че функциите не са толкова много, колкото другите най-добри приложения за пиано, има предимство, което A73 Piano Station има .

A37 Piano Station има интерфейс или външен вид, който изглежда професионално, банда. В допълнение, това приложение също изглежда като професионална клавиатура, пълна с описание на плъзгача.

Можете да използвате A73 Piano Station, за да свирите едновременно на 3 инструмента. С тази скорост можете да правите своя собствена музика.

3. Всички пиано

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Най-доброто приложение за пиано на това изглежда е най-популярното в интернет, банда. Както подсказва името, всеки Piano може да се използва от всеки, от любители до професионалисти.

Всеки пиано има абсолютно същия звук като истинско пиано. Всъщност звукът на пианото от това едно приложение е в състояние да симулира педал на пиано.

Можете да записвате играта си, да персонализирате клавиатурата, дори да изтегляте плъгини, за да направите звуковите ефекти на пианото още по-автентични.

В режим на обучение, Every Piano предлага 3 режима, а именно Детски режим , Режим за възрастни и Старши режим . Преподаваните методи варират в зависимост от възрастовата категория.

Изучаването на клавиши за пиано с помощта на това едно пиано приложение със сигурност ще бъде забавно и лесно, банда.

4. ButtonBeats Piano

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

ButtonBeats Piano е приложение за пиано, което ви позволява да се научите да свирите всяка песен, която искате, чрез виртуално пиано.

Разбира се, ButtonBeats Piano има по-високо ниво на трудност от другите приложения. Това приложение за пиано на компютър обаче е предназначено за онези, които умеят да свирят на пиано.

Как да го използвате е доста просто. Всичко, което трябва да направите, е да настроите клавишите за виртуално пиано да се свързват с клавиатурата на вашия компютър.

Най-доброто приложение за пиано за смартфони

Ако по-рано Jaka беше обсъждал приложението за пиано за компютър, сега е моментът Jaka да ви разкаже за най-доброто приложение за пиано на платформата за смартфони.

5. Перфектно пиано

Приложения Видео и аудио СЕВЕРНО СТУДИО СТУДИО ИЗТЕГЛЯНЕ

Това приложение за пиано е най-популярното и най-изтегляното от много хора. Perfect Piano има 2 режима, които можете да изберете, а именно Клавиатура и Научете се да играете .

Режимът „Научете се да играете“ ви позволява да научите как да свирите на пиано, използвайки метода на падащата топка, метода на падащия правоъгълник и метода на нотите .

Може да се каже, че това приложение за пиано има подобен геймплей като пиано плочки, но натискате комбинация от няколко клавиша, за да звучите клавиши за пиано.

Perfect Piano предлага и 70 примерни песни, които да ви помогнат да научите. Изучаването на пиано просто стана по-лесно, банда. Освен това можете да изтеглите това приложение за Android, както и за iPhone.

Информация Перфектно пиано
Разработчик Revontulet Soft
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (873 125)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

6. Моето пиано

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Следващото най-добро приложение за пиано е My Piano . Това приложение има дисплей, който е доста прост, но е оборудван с различни функции, които със сигурност ще ви направят доволни, банда.

За съжаление, My Piano не идва с режим на обучение като другите приложения за пиано. Ако обаче вече имате опит в свиренето на пиано и сте в настроение да свирите на пиано, това приложение може да бъде опция.

Една от отличните функции, които My Piano притежава, е Studio Quality Sound, което прави звука на пианото от това приложение да наподобява звука на пиано в студио.

Не само пианото, можете също да свирите на до 11 инструмента и да използвате 7 различни звукови ефекта.

Информация Моето пиано
Разработчик Трайковски лаборатории
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (312 644)
Размер 21 MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 2.3

7. HD пианист: Piano +

Apps Productivity rubycell ИЗТЕГЛЯНЕ

Друго най-добро приложение за пиано, което можете да изтеглите за вашия смартфон. Pianist HD: Piano + предлага лесен и практичен опит за свирене на пиано.

Можете да научите популярни класически песни на пиано със система, подобна на тази на играта Piano Tiles. Разликата е, че Pianist HD използва комбинация от няколко клавиша за възпроизвеждане на нотите и клавишите на пианото.

Отличната характеристика на Pianist HD е множество клавиатури, където можете да играете 2 клавиатури / пиана наведнъж на един екран. Можете също да използвате различни звукови ефекти на всяко пиано.

Информация Пианист HD: Пиано +
Разработчик eubycell
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (741 584)
Размер 15 MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

Бонус: Освен приложението за пиано, те се препоръчват и други приложения за музикални инструменти

Ако вече умеете да свирите на пиано и искате да опитате да научите други музикални инструменти, можете да опитате да използвате музикално приложение, което можете да опитате директно на вашия смартфон.

За подробности относно други приложения за музикални инструменти можете да прочетете тук: 6 Музикални приложения, които ви карат да свирите на музикални инструменти .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е статията на Jaka за най-доброто приложение за пиано на компютър и смартфон. Надяваме се, че с горното приложение ще станете още по-опитни в свиренето на пиано, банда.

Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за музикални приложения или други интересни статии от Prameswara Padmanaba