как да правя публикации #pathdaily в пътя

Разбира се, често трябва да виждате публикации в Path Daily, нали? И така, любопитни ли сте как да го направите? Ето как да направите #PathDaily публикации в Path.

В света приложението за социални медии Path не е толкова популярно, колкото в Индонезия. Това приложение, което ограничава броя на приятелите само до 500 души, стана популярно в Индонезия, защото улеснява потребителите да споделят статус, снимки, видеоклипове, местоположения и дори да слушат или гледат каква песен.

Е, наскоро Path пусна нова актуализация на версията, която е оборудвана с ужасяващата функция Path Daily. Любопитни ли сте как да направите Path Daily on Path?

  • Path Now Can споменава приятели, подобни на Twitter, ето как!
  • Как да направите фалшиво местоположение в Path или Instagram, забавно е!
  • Копиране на THOUGHT Moment on Path за Android

#PathDaily Post Fever

Нека си признаем, често трябва да виждате Path Daily публикации на Path, нали? Път Дневни мнения , които са се появили през по #PathDaily маркер по пътя напоследък са всъщност една нова функция, наречена Visual мисъл . С тази функция всеки момент на „Мисъл“, който направите, автоматично ще бъде придружен от произволно изображение от Пътя.

Как да направите #PathDaily публикация

За да създадете #PathDaily публикация , просто трябва да актуализирате своя _application Path до най-новата версия. Ако не сте го актуализирали , не можете да създавате #PathDaily публикации . Моля, изтеглете най-новия път на APK.

Apps Social & Messaging Path, Inc. ИЗТЕГЛИ
  • Ако вече използвате най-новата версия на Path, моля, създайте момент „Мисъл“ както обикновено. За да активирате Визуални мисъл игрални или пътя Дневни публикации , всичко, което трябва да направите е да добавите маркер диез #PathDaily в края на вашия "Мисъл" пост .
  • След като публикувате , Path автоматично ще генерира състоянието ви във вид поздравителна картичка с произволно изображение. Уникално, маркерът #PathDaily автоматично ще се появи в полученото изображение.

ВАЖНО: Path Daily не може да се използва за публикации с дължина над 110 знака.

Как е лесно да направите тази публикация на Path Daily? Така че не е нужно да си правите труда да правите MEME или поздравителни картички, за да изразите мислите си. Просто добавете маркера #PathDaily, можете да създавате страхотни моменти в Path.

Готини функции, освен Path Daily

Тъй като много изяви на времевата линия , определено искате да участвате в създаването на Path Daily, нали? Е, сега можете да го направите в допълнение към функциите Visual Thought или Path Daily. Но всъщност освен Path Daily, последната актуализация на Path е оборудвана и с няколко други интересни функции, като например:

  1. Редактиране на момента . Ако често получавате печатни грешки, когато създавате моменти в Path, сега не е нужно да се притеснявате да ги изтриете. Но просто редактирайте момента, в който сте направили. Довиждане, печатна грешка и грешни думи по Path!
  2. Местоположение на снимката . За тези от вас, които често използват Path за чекиране някъде, тази функция ви позволява да проверите снимките на вашите приятели, които също се регистрират на това място.
  3. URL адрес на потребителския профил . Искате да създадете нови приятели по Path, но сте объркани от намирането на името им? Сега просто трябва да споделите връзката на вашия профил във Facebook или Twitter, след което изчакайте да ви добавят .

Как, освен #PathDaily, последната актуализация от Path има и други страхотни функции, нали? Късмет!