това е как да направите творчески 3D анимационен филм на android

Toontastic 3D за създаване на интересни 3D анимационни филми на Android? Ето съвети или как да правите креативни 3D филми с карикатури на Android!

Да бъдеш креативен може да се направи с много неща. Един от тях, можете да разчитате на ново приложение, направено от Google , а именно Toontastic 3D, което се предлага на Android и iOS.

Toontastic 3D ви позволява да изразите въображението си и да превърнете брилянтните идеи в ярки 3D филми с карикатура . Насочете творчеството си и го споделете със света.

Тогава, как използвате Toontastic 3D за създаване на атрактивни 3D филми с карикатури на Android? Ето съвети или как да правите креативни 3D филми с карикатури на Android!

 • Лесни начини за разграничаване на оригинални от фалшиви приложения на Android
 • 10 най-добри сайтове за изтегляне на филми, които са напълно законни
 • Ето как да гледате филми в Netflix без връзка с интернет

Как да направим 3D анимационен филм на Android

1. Изтеглете Toontastic 3D

Първо инсталирайте и изтеглете приложението Toontastic 3D на JalanTikus или Google Play Store . Всъщност приложението е за всеки. Но с фънки анимация е много подходящ за деца. Анимацията им помага да разкажат историята по по-забавен и лесен начин.

2. Как да използваме Toontastic 3D

 • След като инсталирате приложението на вашето устройство с Android или iOS, отворете приложението и ще бъдете посрещнати с красива 3D анимация. За да започнете да създавате нова история, натиснете бутона „ + “.
 • О, да, за примерна история можете да кликнете върху „Idea Lab“ .
 • Има три възможности за избор: Кратка история (3 части), Класическа история (5 части) и Научен доклад (5 части). Изберете един от тях , например ApkVenue избира Кратка история .
 • В Кратката история има 3 части , а именно Начало (начало), Средно (средно) и Край (край).
 • Започнете, като щракнете върху Начало. След това изберете фон за филмовата история, вариращ от градски, космически, космос, Атлантида, пиратски кораби и други. Изберете този, който отговаря на вашата идея за история. За тези от вас, които са добри в рисуването, можете също да нарисувате свой собствен драскулка .
 • След това изберете няколко знака за вашия филм, които съответстват на фона. Все още не е достатъчно? Можете да нарисувате свой собствен герой или да облечете съществуващите герои, например да промените лицето на героя с вашето.
 • Когато разкадровката се отвори, поставете героите . Между другото, удряйте героя, за да извършите специално действие.
 • След това натиснете „Старт“ и започнете да създавате. След една част можете да добавяте звукови ефекти с различни теми. И след като и трите са готови, запишете, дайте заглавието и името Директор. След това играйте и изследвайте, за да споделите работата си в социалните медии.

Опитайте добре! За по-зряла история просто пишете сюжетната линия, играчите, конфликтите и други са още по-добри. Честито творение!

Прочетете също статии за други приложения или писания от Lukman Azis .