гледайте филм призрак писател (2019) пълен филм

Заинтригувани от филми на ужасите с нотка на комедия и драма? Хайде, гледайте тук филма Ghost Writer (2019) с индонезийски субтитри! (Целият филм)

Филмите на ужасите никога не губят интереса си. Това се доказва от броя на индонезийските филми, които носят жанра на ужасите.

Един от филмите на ужасите, който беше зает в Индонезия, е филмът Ghost Writer, който излезе през юни 2019 г. Причината е, че този филм носи и жанра драма и комедия.

Любопитни ли сте от историята от филма Ghost Writer, режисиран от Бене Дион и продуцента Ърнест Пракаса ? Хайде, вижте следната статия.

Synopsis Film Ghost Writer (2019)

Ная (Татяна Сафира) е нова писателка, чиято първа творба е успяла да се продаде добре на пазара. Успехът на книгата му обаче направи исканията на издателя още по-тежки.

От друга страна, по-малкият брат на Ная на име Дарто е в процес на постъпване в ново училище. Големите изисквания на разходите накараха Ная да натрупа мозъка си.

В търсене на вдъхновение за новата си книга, Ная и Дарто се преместват в нова къща. По-късно Ная намери износен дневник на тавана на къщата.

След това Ная докосна книгата и беше изненадан от онова, което беше пред него. Той срещна призрак, който приживе пише дневника.

Тогава призракът на собственика на книгата беше наречен "Mas Satan" (Ge Pamungkas) от Ная. След това двамата сключиха пакт.

Ная може да напише книга, базирана на историята в дневника, стига да не наруши споразумението.

Какво споразумение сключиха Ная и Мас Сетан? За повече подробности следвайте следващата статия на ApkVenue, банда.

Ghost Writer (2019) интересни факти

За да подсили любопитството ви към този филм, ApkVenue иска да ви разкаже някои интересни факти от филма Ghost Writer, а именно както следва.

  • За разлика от масовите филми на ужасите, Ghost Writer всъщност представя комедиен филм на ужасите, подправен с малка романтична история.

  • Филмът Ghost Writer е режисьорски дебют на Bene Dion и сценаристката Nonny Boenawan .

  • Този филм е и първият филм на ужасите, изигран от Татяна Сапфира .

  • За да играе Mas Setan, Ge Pamungkas прекара 2 часа само за грим .

Nonton Film Ghost Writer (2019) Пълен филм

Заглавие Призрачен писател
На живо 4 юни 2019 г.
Продължителност 1 час 37 минути
Директор Бене Дион Раджагукгук
В ролите Татяна Сафира, Ге Памунгкас, Дева Махенра
Жанр Комедия, драма, ужас
Рейтинг Не е налично ( RottenTomatoes.com )


6,8 / 10 ( IMDb.com )

След като прочетете конспекта, интересни факти и изгледате трейлъра по-горе, със сигурност нямате търпение да гледате Ghost Writer (2019), нали?

Не е нужно да се притесняваш, банда. ApkVenue е подготвил линк за тези от вас, които наистина искат да гледат филма Ghost Writer (2019) по-долу.

>>> Nonton Film Ghost Writer (2019) Пълен филм <<<

Това беше статията на Jaka за филма Ghost Writer, която излезе през юни 2019 г. Въпреки че е малко зловещ, комедията в него гарантирано ще ви разсмее.

Какви други филми бихте искали да видите? Напишете отговора си в колоната за коментари, банда. Ще се видим отново в друга статия на Jaka!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba