най-доброто време за публикуване в социалните медии ig, fb и др

Искате ли да знаете най-доброто време за публикуване в Instagram, Twitter, Facebook и други социални медии? ApkVenue има отговора, пълен!

Най-доброто време за публикуване в социалните медии, независимо дали става дума за Instagram, Twitter, Facebook или други, не е произволно, нали знаете, банда!

Има най-добрите времена, които се считат за най-подходящи и оптимални за публикуване на съдържание в социалните медии. Или това, което обикновено се нарича прайм тайм .

Трябва да обърнете внимание на това, за да увеличите ангажираността и да привлечете вниманието на други потребители. Освен това, ако сте специалист по социални медии или просто се стремите да станете знаменитост.

Така че, за да не публикувате в грешния час, така че този път ApkVenue ще ви разкрие тайната на най-доброто време за публикуване във всички социални медии. Виж това!

Най-доброто време за публикуване в социалните медии

Всъщност какво се разбира под най-доброто време в социалните медии? С най-доброто време се има предвид времето, през което приятелят или последователят на нашите онлайн социални медии.

Въпреки това, всяка социална медия има различен модел, банди. Така че, най-доброто време за публикуване на Instagram определено ще се различава от оптималното време във Facebook.

Докладването от различни източници, особено от Sprout Social , по-долу е оптималното време за публикуване в социалните медии!

Най-доброто време за публикуване в Instagram

Източник на снимки: sproutsocial

Instagram все още е една от най-популярните социални медии, като броят на потребителите нараства всеки ден.

Освен това Instagram вече не е просто медия, която да съществува сама, а нов сайт за работа, който да събира каси от рупия като знаменитост.

Въпреки това, за да получите много харесвания в Instagram, се оказва, че не е достатъчно просто да използвате страхотни надписи, знаете ли, банда.

Също така трябва да внимавате при избора на най-добрите часове за публикуване в Instagram, които могат да увеличат ангажираността . За най-доброто време за публикуване на самия Instagram 2020 можете да разгледате точките по-долу:

 • Най-доброто IG време за публикуване 2020 с най -постоянен ангажимент е от понеделник до петък ( делничен ден ), от 9 до 16 часа .

 • Ангажираността започва да намалява всеки ден преди 6 сутринта и след 21 часа . Може би това е така, защото по-голямата част от потребителите в този час все още си почиват и не са извършвали дейности в социалните медии.

 • Най-доброто време за публикации в социалните медии в Instagram са сряда в 11:00 и петък от 10:00 до 23:00 .

 • Днес сряда е денят, в който процентът на ангажираност ( като , коментар и т.н.) е най-висок.

 • От друга страна, неделя е денят с най -нисък процент на ангажираност . Това може да се случи, защото повечето хора предпочитат да се събират и почиват с приятели или семейство.

 • Ако имате стоки, които искате да продавате в Instagram, подходящият момент за публикуване на продажба в IG е сряда в 15:00 .

Ето го, банда! Ако вече знаете кога Instagram е високо, което можете да използвате за публикуване, тогава ангажираността автоматично ще се увеличи.

Не само това, можете също да планирате автоматични публикации в Instagram с помощта на инструменти като Buffer, за да не го пропуснете.

Най-доброто време за публикуване във Facebook

Източник на снимки: sproutsocial

Що се отнася до дигиталния маркетинг , е ясно, че Facebook е най-подходящата социална медия с 2 милиарда активни потребители.

Всеки ден има нови потребители, които създават акаунти във Facebook за различни цели, включително с цел онлайн продажба.

Но точно както в Instagram, Facebook също със сигурност има най-добрите времена за публикуване, за да привлече повече публика, банди.

По този начин, не само можете да получите много харесвания във Facebook, но и вие, които имате онлайн магазин, имате чудесна възможност вашите продукти да се виждат от много потребители.

Е, за тези от вас, които искат да знаят кога е най-подходящото време за публикуване във Facebook, можете да вземете предвид следните точки:

 • Днес от вторник до четвъртък, 8:00 - 15:00 часа е най-доброто време за публикуване на социалните медии във Facebook, защото това показва постоянен ангажимент.

 • От друга страна, всеки ден, било то преди 7 ч. Или след 17 ч. , Е часът на командироване с най -ниска ангажираност .

 • В световен мащаб най-доброто време за публикации в социалните медии във Facebook са сряда от 11:00 до 14:00 часа .

 • Междувременно неделите се считат за по-малко от оптимални и трябва да ги избягвате. Защото най-вероятно хората рядко отварят социални медии на този празник.

 • За търговски цели подходящото време за публикуване на продажби във FB е сряда 13:00 и петък 11:00 .

 • Всеки ден преди 8 ч. И след 17 ч. Се счита за лош процент на ангажираност .

Най-доброто време за публикуване в Twitter

Източник на снимки: sproutsocial

В сравнение с други социални медии, може би Twitter е социална медия, която ще ни позволи да общуваме с много хора, включително дори с непознати.

Сега Twitter се превърна в платформа за социални медии , която не само позволява на потребителите да правят туитове чрез статус или директни съобщения , но и чрез нишки или дори видеоклипове.

Можете също да изтеглите видеоклипове в Twitter или други медийни файлове като снимки, ако смятате, че се считат за интересни, банда.

Ето защо не е изненадващо, че Twitter сега се счита за едно от най-добрите решения за дигитални маркетингови дейности.

Особено ако го правите в точните часове, като дискусията на Jaka за най-добрите времеви точки за следните публикации в социалните медии в Twitter:

 • В световен мащаб най-добрите часове за публикуване в Twitter са всяка сряда и петък в 9:00 . Това е така, защото най-вероятно потребителите активно търсят най-новите новини през този час (сутрин).

 • Или можете също да публикувате в даден момент със степен на ангажираност, която се счита за безопасна, а именно понеделник - петък, от 8 до 16 часа .

 • В световен мащаб най-ниската степен на ангажираност се случва всеки ден преди 16:00 и след 22:00 . Въпреки това, събота бе оценен като най-лошото.

 • За електронната търговия пиковото време за публикуване на продажби е събота в 11:00 . Или в събота от 8 до 17 ч. За степента на ангажираност, която все още е класифицирана като достатъчно безопасна.

 • Ден понеделник е денят, при който процентът на забъркване е най-ниският за целите на продажбата.

Най-доброто време за публикуване в други социални медии ~

Най-доброто време за публикуване в LinkedIn

Източник на снимки: sproutsocial

LinkedIn със сигурност е най-привлекателната социална медия за бизнесмени, професионалисти и търсещи работа по целия свят. Включително Индонезия.

Предоставяйки милиони и дори стотици милиони свободни работни места в различни части на света, LinkedIn има по-специфична и ясна целева аудитория от другите социални медии.

Въпреки това, не много по-различен от останалите, LinkedIn също се оказва, че има най-доброто време за публикации в социалните медии, нали знаете, банда!

Ако се интересувате, ето точките, които трябва да се имат предвид при използването на това едно приложение за търсене на работа.

 • В световен мащаб най-добрите времена за публикуване в LinkedIn са разделени на 3 периода; Днес сряда от 8-10 часа сутрин и следобед, четвъртък в 9 ч. И 1-2 следобед и петък в 9 ч .

 • За разлика от това, неделя е денят с най -нисък процент на ангажираност в световен мащаб.

 • Междувременно вторник до петък 08:00 - 14:00 е оптималното време за споделяне на полезно съдържание с доста надежден процент ангажираност .

 • Всеки ден преди 04:00 и след 08:00 е времето, когато процентът на ангажираност започва да намалява.

Най-доброто време за публикуване в Pinterest

Източник на снимки: Pinterest

Pinterest е друга социална медия освен Instagram, която е най-популярното място за публикуване на снимки днес.

Всъщност можете да намерите и много страхотни изображения с HD качество, които могат да се използват като тапети за мобилни телефони или лаптопи, банди.

Така че, ако сте потребител на Pinterest и искате да увеличите ангажираността , ето най-доброто време да публикувате в LinkedIn изцяло.

 • Най-добрите дни за публикуване в Pinterest са събота и неделя .

 • Най-доброто време за публикуване е от 20:00 до 23:00 , особено в събота.

 • Най-лошото време за публикуване в Pinterest е в работно време.

Така че, нали, банда, оптимално време за публикуване в социалните медии. Следвайки наличните часове, автоматично ще получите много харесвания .

Но имайте предвид, че все още има други начини, които трябва да направите , за да получите повече харесвания . Просто отворете тази статия. Късмет!

Прочетете също статии за социалните медии или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah