как да получите безплатна квота за всички оператори 2020

Ето как да получите безплатна квота за вас! Пълна от безплатната квота Telkomsel, XL, Indosat, Tri, до правителството!

Как да получите безплатни квоти за Telkomsel , 3 , Indosat и XL на Android е една от най-търсените през 2020 г.

Това се случи поради пандемията Covid-19, която принуди хората да извършват почти всички дейности цифрово, включително училище, колеж и офис работа.

Нищо чудно, че използването на интернет се увеличи и мнозина търсят безплатни квоти от различни доставчици. За тези от вас, които искат да знаят как да получат безплатна квота за всички оператори , моля, прочетете прегледа на ApkVenue по-долу!

Как да получите безплатна квота 2020

Не може да се отрече, че интернет се превърна в една от основните потребности на хората днес. Причината е, че почти всички дейности вече използват интернет.

За да имаме достъп до интернет, се нуждаем от квота за пакети данни, която често е скъпа и трудна за достигане.

Особено в разгара на пандемията Covid-19, много хора използват интернет квоти, за да учат и работят, като използват най-добрите приложения за работа от дома (WFH) .

Ето защо ApkVenue беше преместен, за да осигури няколко начина за лесно получаване на безплатна квота за всички оператори през 2020 г.

Как да получите безплатна квота от правителството?

Според политиката на правителството чрез Министерството на образованието и културата на Република Индонезия (Kemendikbud) студентите в цяла Индонезия имат право на безплатна квота от определена сума.

По-късно учениците, които използват доставчиците на Indosat, Telkomsel и Tri, ще получат безплатна подкрепа за интернет квоти от Министерството на образованието и културата. Можете да прочетете подробностите по-долу.

Ако се чудите как да получите безплатна квота от Министерството на образованието и културата, можете да прочетете рецензията по-долу.

1. За студенти PAUD, SD, SMP, SMA / SMK

За ученици PAUD, SD, SMP, SMA / SMK трябва само да предоставите активен номер на смартфон на училището. По-късно училището ще въведе номера в приложението Dapondik .

По-късно студентите от PAUD ще получат квота от 20 GB на месец с подробности за квота за обучение от 15 GB и редовна или основна квота от 5 GB .

На ниво начално училище и прогимназия и по-горе учениците ще получат обща квота от 35 GB на месец с подробности за квотата за обучение 30 GB и редовни квоти или директор от 5 GB .

2. За лектори и студенти

За лектори и студенти начинът да получат безплатна квота от правителството е не по-малко прост. Трябва само да подадете активен номер на смартфон в кампуса.

След това кампусът ще изпрати данните за активния номер на студента в Министерството на образованието и културата от системата . По-късно студентите просто трябва да изчакат, докато кредитът влезе.

Студентите ще получат квота от 50 GB на месец с подробности за 45 GB учебна квота и редовна или основна квота от 5 GB .

Как да получите безплатна квота на Telkomsel

Telkomsel е един от най-често използваните оператори в Индонезия днес. ApkVenue ще ви каже как да получите безплатна квота за вас, неговите потребители.

Вместо това обаче трябва да спестите малко, защото безплатната квота, която ще получите, е само 300MB . Но не е лошо, нали? Методът е както следва!

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението ROLi

Преди всичко изтеглете и инсталирайте приложение за Android, наречено "ROLi" . Можете да изтеглите най-новата версия чрез връзката, която ApkVenue предоставя по-долу:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Регистрирайте акаунт в приложението

Когато приключите с инсталирането, просто отворете приложението. В предоставените опции кликнете върху „Регистрация“ . Попълнете заявените лични данни и вашия „Номер на Telkomsel“ .

Стъпка 3 - Извършете проверка

След това ще ви бъде изпратен SMS, съдържащ поредица от "Код за потвърждение" . Въведете кода в предоставената колона, след което завършете, като кликнете върху „Проверка“ .

Стъпка 4 - Персонализирайте съдържанието

След това ще бъдете помолени да попълните „Интереси“ или предпочитания. Има избор на интереси като технологии, изкуство и други. Попълнете според интересите си, след което кликнете върху „Запазване“ .

Стъпка 5 - Дайте разрешения

След това ще се появи известие, което означава, че това приложение изисква вашето разрешение да бъде оптимално. Дайте разрешение, като щракнете върху „Разрешаване“ на предоставените опции.

Все още има много начини да получите най-новата и най-лесната безплатна квота за Telkomsel. Можете да научите повече в следващата статия .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да получите безплатна квота на Indosat

Добре известният оператор Indosat (Ooredoo) е този, който често предоставя бонус квота. Е, вие сами можете да получите безплатна квота за интернет от Indosat.

С невероятно достъпната цена на интернет пакета, този бонус за безплатна квота на Indosat може да бъде много ценен запас. Ето един начин да получите безплатна квота за Indosat!

Как да получите безплатна квота Indosat Ooredoo 4G 55GB

Един от начините да получите безплатна квота е чрез използване на код за набиране. Тук можете да получите безплатната квота на Indosat Ooredoo от 55 GB. Номиналът е наистина голям, банда!

За да можете да го получите, направете следните стъпки:

Стъпка 1 : Уверете се, че използвате номер на Indosat Ooredoo .

Стъпка 2 : Отидете на Съобщение на вашия мобилен телефон, след това напишете QB200K2 и изпратете на 363 .

Стъпка 3 : Моля, правете го отново и отново, докато Indosaat не получи SMS отново.

Стъпка 4 : В този пакет с безплатни квоти все едно заемате квота и имате активен период от 90 дни или 3 месеца.

Трябва да обърнете внимание, ако активният период е изтекъл, ще бъдете таксувани за Rp.200 000 импулси от Indosat.

Така че, би било по-добре да смените SIM картата си , защото ако не го направите, кредитът ви ще бъде приспаднат автоматично.

Освен горепосочените методи, можете да получите и безплатната квота на Indosat Ooredo, знаете ли! Трикът, прочетете статията по-долу и се опитайте да приложите един по един.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да получите XL безплатна квота

За вас, потребител на XL, има начини да получите безплатна квота за интернет. Но има едно условие, трябва да използвате приложението MyXL, за да можете да направите това.

Как да получите 2GB / дневна безплатна XL квота

Бъдете щастливи за студенти и студенти, защото можете да получите 2 GB квота на ден безплатно за достъп до различни най-добри онлайн приложения за обучение или електронно обучение.

За да можете да следвате правителствените насоки за обучение у дома, помислете за следното ръководство ApkVenue!

1. Отворете приложението myXL
 • Моля, изтеглете и инсталирайте приложението myXL, което ApkVenue предостави по-долу.
Apps Productivity PT XL Axiata Tbk ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Когато приключите, отворете приложението myXL от мобилния си телефон .
 • В колоната Меню докоснете Пакети за търсене .
2. Изберете #BisaDiRumah
 • Докоснете самата горна опция, която казва #BisaDiRumah . След това ще въведете няколко нови опции от менюто.
3. Изберете Бонус квота 2GB / ден
 • Превъртете, докато намерите опцията от менюто Banyaak Bonus .
 • По-долу ще намерите избор от бонус квота 2GB / ден за 7 дни . Както можете да видите, тази квота е безплатна, без да харчите и стотинка.
 • Докоснете Активиране .

Свършен! Това е ръководството за получаване на безплатни XL пакети специално за образователни пакети без кредит. Наистина лесно, нали?

Освен горните указания, можете да получите безплатна квота от XL и по други начини, знаете ли! Наистина е лесно, моля, прочетете статията на ApkVenue по- долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да получите три безплатни квоти (3)

Не го пропускайте, за вас, потребителите на Tri оператор, има и начин да получите безплатна квота. Този метод може да се използва на 3 AON карти или Always On карти.

Трикът за получаване на квота 3 без кредит, който ApkVenue иска да преподава, е чрез UMB кода * 111 * 11 # .

Преди това ApkVenue искаше да се уверите, че вашата Tri карта се използва активно . Тоест, често купувате импулси или пакети през този номер.

Това е така, защото Tri не е лесно да дава бонуси на всички свои клиенти безплатно.

Е, ето стъпките за това как да получите 3 4G безплатна квота чрез UMB код:

Стъпка 1 - Въведете 3 безплатен квотен таен код на телефона

 • Първата стъпка е да отворите приложението Телефон на смартфона с Android или iOS.

 • Ако е така, тогава можете да въведете UMB кода * 111 * 11 # на клавиатурата за набиране .

Стъпка 2 - Въведете числото „1“

 • След това ще се появи прозорец, за да поиска безплатната квота на Tri.

 • Тук въвеждате числото „1“, за да заявите своята квота.

Стъпка 3 - Изчакайте съобщение за отговор

 • След като извършите предишната стъпка, ще получите известие, в което се информира, че искането ще бъде обработено незабавно.

 • Ако процесът е успешен, тогава ще получите и отговор под формата на информация, че пакетът е закупен успешно. И обратно, ако не успеете, ще получите съобщение за отговор като следното ApkVenue.

Източник на снимки: JalanTikus (Този трик за това как да получите 4G безплатна квота 3 може да работи само за няколко Tri номера).

Освен указанията по-горе, можете да получите безплатна квота от 3 (Tri) и по други начини, знаете ли! Наистина е лесно, моля, прочетете статията на ApkVenue по- долу

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да получите безплатна квота за различни оператори

След като обсъдим какви методи можете да направите, за да получите безплатна интернет квота за определени оператори, ApkVenue ще ви даде и няколко начина за получаване на безплатна интернет квота, които могат да бъдат приложени при всеки оператор *.

1. Използване на самолетен режим

Безплатният интернет трик е може би най-простият. Трябва само да използвате полетен режим, известен още като самолетен режим на вашия Android. Ето стъпките:

Стъпка 1 : Уверете се, че мобилните данни на вашия Android са включени, известни още като активни.

Стъпка 2 : Активирайте полетния режим, известен още като самолетен режим.

 • Въведете кода # # 4636 # # ( * за някои устройства с Android този метод може да не работи правилно ).

2. Използване на HTTP инжектор

Първият начин е да се използва приложение, наречено HTTP Injector. Ето стъпките:

 • Инсталирайте приложението HTTP Injector в Play Store или директно чрез приложението, достъпно на JalanTikus.
Помощни програми на Evozi Apps ИЗТЕГЛЕТЕ
 • Отворете приложението> Проверете отказа от отговорност в приложението> Изберете OK .
 • Щракнете върху иконата с три точки горе вдясно.
 • Изберете " Импортиране на конфигурация "> Въведете конфигурацията, която сте получили по-рано.
 • Изберете " СТАРТ "> Безплатният интернет е готов за вас.

Това са някои методи, известни още как да получите безплатна квота от ApkVenue, която можете да опитате, когато квотата ви е на изчерпване и не получите WiFi връзка в най-близката област.

Имате ли други начини, които може би ApkVenue не е споменал по-горе? Не се колебайте да споделите и го кажете в графата за коментари!

Отказ от отговорност: Доказан начин за работа, когато статията е написана. JalanTikus не носи отговорност, ако има метод, който не работи в бъдеще. Статиите ще бъдат актуализирани в рамките на определено време ._

Прочетете също статии за интернет или други интересни статии от Рейналди Манасе .