15 най-добри евтини слушалки за игри за 2021 година

Препоръки за най-добрите евтини игрални слушалки или слушалки за 2021 г. По-забавно е да играете PUBG или Mobile Legends с помощта на игрални слушалки!

Слушалките са една от задължителните джаджи за геймърите. Използвайки този един обект, опитът при играта на игри със сигурност ще бъде още по-стабилен.

Но, както при най-добрата гама монитори за игри , повечето игрални слушалки са на цена на цена, която не е удобна за джобове, банда.

Е, за новите геймъри, които искат да имат слушалки или игрални слушалки, но са ограничени от бюджета , моля, успокойте се!

Не всички качествени слушалки за игри са скъпи. По-долу ApkVenue предоставя списък с препоръки за най-добрите евтини слушалки за игра през 2021 г.

Най-добрите евтини слушалки и игрални слушалки 2021

Въпреки че те са на достъпни цени, всъщност не всички евтини игрални слушалки или слушалки имат евтино качество, знаете ли!

Има няколко от тях, които всъщност предлагат бомбастичен звук като най-добрите слушалки за игри. Вместо да ви е любопитно, просто погледнете следния списък с препоръки!

О, да, цената, която ApkVenue показва е средната цена, банда. Тя може да бъде различна в зависимост от магазина, в който го купувате.

1. NYK Parrot HS-P09

Източник на снимки: NYK Nemesis (Не можете да си позволите скъпи слушалки за игри ROG? NYK Parrot HS-P09 може да е алтернатива).

Първата препоръка за евтини слушалки за игри е NYK Parrot HS-P09, която предлага евтина производителност.

Тази слушалка има добро качество на звука с поддръжка на 7.1 съраунд звук, което прави вашето изживяване още по-вълнуващо. По качеството на материала и модела той не отстъпва на скъпите слушалки за игри.

Ще получите зелено светодиодно осветление отстрани на слушалките. Освен това материалът за уши , изработен от изкуствена кожа, също е доста удобен и може да се използва дълго време.

За часове на игра на битви роял игри като PUBG, тези най-добри евтини слушалки за игри ще бъдат наистина удобни, банда!

Спецификация Информация
Цена 195 000 IDR
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 105dB 3dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

2. Сади T-Power SA-701

Следващата е евтината игрална слушалка от Sades T-Power SA-701 . Игрални слушалки с леко тегло и с подходящото качество на звука за игри.

Тази слушалка има 9 слоя релса за глава, което я прави здрава и може да се регулира по размер, така че да пасва на главата ви.

Освен това, благодарение на 40-милиметровия драйвер за високоговорители, ще изпитате голям, гръмотевичен стерео звук, когато играете леки или тежки компютърни игри.

Нивото на чувствителност, което достига 106 dB, също ви позволява да чувате стъпки, когато играете FPS игри като CS: GO.

Спецификация Информация
Цена 135 000 IDR
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 106dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

3. Робот RH-G10

Източник на снимки: Tokopedia (RH-G10 е една от евтините слушалки за игри Robot, които предлагат добро качество).

Следващата най-добра препоръка за евтини слушалки за игри е роботът RH-G10, който е оборудван със 7-цветни LED акценти и 50-милиметров драйвер, за да поддържа максимално качество на звука.

Пренасяйки ергономичен дизайн с комбинация от черен и червен цвят, която изглежда страшно, тази игрова слушалка Robot има ниво на чувствителност 38dB и честотна характеристика 20Hz-20KHz.

За тези от вас, които не могат да си позволят игрални слушалки ROG и търсят замяна, тези игрални слушалки Robot RH-G10 са един от най-добрите решения за категорията 100 хиляди игрални слушалки през 2020 г.

Спецификация Информация
Цена 125 000 Rp
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 38dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

4. Rexus Vonix F22

Източник на снимки: Blibli (Търсите ли евтини слушалки за игри под 100 000? Игралните слушалки Rexys Vonix F22 са един от най-добрите решения).

За тези от вас, които търсят евтини слушалки за игри под 100 000, този Rexus Vonix F22 може да бъде алтернативен избор, банда.

Умишлено представен за тези от вас, които искат да имат качествени слушалки с добро представяне и достъпни цени, този Rexus Vonix F22 има ниво на чувствителност от 95 dB, така че да може да произвежда чист звук.

Не само това, тази слушалка за игри Rexus е създадена и за любителите на 3D FPS компютърни игри с материали, направени от избрани материали, така че да бъде удобна за използване. Колко готини са тези евтини слушалки за игри под 100 хиляди?

Спецификация Информация
Цена 99 900 IDR
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 95dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

5. Армагеддон импулс 7

От своя дизайн, този Armageddon Pulse 7 не изглежда като евтина игрална слушалка, банда. Всъщност тази слушалка е само около Rp.150 хиляди в няколко онлайн приложения за покупка и продажба, знаете ли.

Подложките на лентата за глава и ушите също са много дебели и удобни за използване. И това, което е не по-малко важно, е поддръжката на микрофон с честота 20-16KHz.

За да добави към своя страхотен външен вид, серията Armageddon също е оборудвана със 7 LED светлини, които могат да се променят. Колко готина е тази най-добра игрална слушалка под 300 хиляди? Толкова евтино!

Спецификация Информация
Цена 156 000 Rp
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 120 + -3dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

6. Rexus Vonix F19

Следващата е игровата слушалка Rexus Vonix F19 , която възприема елегантен дизайн благодарение на модела на логото и LED осветлението отстрани.

Произведеното качество на звука е доста добро за този клас от 100 хиляди игрални слушалки през 2020 г., банда.

Въпреки че цената е достъпна, материалите, използвани от тази игрална слушалка, не изглеждат евтини. Накрайниците за уши от пяна не се издухват лесно, а кабелният слой е дебел и не се чупи лесно.

Да, въпреки че е сравнен с игралните слушалки на Razer, Rexus Vonix F19 със сигурност все още е под него. Но е достатъчно да го свържете с най-добрия си евтин лаптоп за игри и да почувствате по-вълнуващо игрово изживяване.

Спецификация Информация
Цена 165 000 IDR
Свързаност USB
Чувствителност 58dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

7. Imperion HS-G75 Commando

Не можете да си позволите ROG слушалки за игри, които са толкова скъпи? Може би Imperion HS-G75 Commando с поддръжка на 7.1 съраунд звук може да бъде алтернатива.

Приемайки 50-милиметров драйвер с ниво на импеданс 22 ома, Imperion HS-G75 е способен да произвежда добро качество на звука, изисквано от игрални слушалки.

Интересното е, че има и функция за LED управление, където можете да регулирате LED светлините отстрани според вашия вкус. Кога иначе можете да си купите най-добрите евтини слушалки за игри под 300 хиляди през 2020 г.?

Спецификация Информация
Цена 270 000 IDR
Свързаност USB
Чувствителност 108dB + - 3db
Честотен отговор -

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

8. NYK Phantom HS-NO7

Е, ако NYK Phantom HS-NO7 е евтина игрална слушалка с качество 2020 с 2.0 аудио система, оборудвана с цифров съраунд звук.

Полученото аудио качество е доста детайлно и смущаващо за експлозивен ефект в играта. Моделът не отстъпва на много скъпите игрални слушалки ROG и е направен от висококачествени материали.

Ще намерите и LED светлини, които могат да бъдат променени на 7 цветови варианта. Тази слушалка е подходяща за дългосрочна употреба. Хубаво !

Спецификация Информация
Цена 160 000 IDR
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 103dB + - 3dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

Други най-добри евтини слушалки за игри ...

9. Digital Alliance TITAN X

След това е Джака водещата гейминг слушалки, ако не и какво друго в областта на цифровите Alliance TITAN X . Качествена слушалка с плашещ модел и поддържа виртуален 7.1-канален съраунд звук.

Ще получите подробен 3D звук, който е подходящ не само за игри, но и за гледане на 3D филми. Подобно на популярните Bluetooth слушалки за игри напоследък.

Не отстъпва на игралните слушалки Razer, които са сравнително скъпи, Digital Alliance TITAN X носи и RGB LED осветление отстрани на слушалките, което го прави по-луксозен.

Що се отнася до свързаността чрез USB, така че е подходяща за използване на компютър. За съжаление за използване на смартфони, трябва да закупите допълнителен USB OTG кабел.

Спецификация Информация
Цена Rp399 000
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 108dB 3dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

10. Logitech G231 Prodigy

Източник на снимки: Logitech (Търсите най-евтините слушалки за игри Logitech? Logitech G231 Prodigy е най-добрият избор).

Търсите достъпни слушалки за игри Logitech? Logitech G231 Prodigy е един от най-добрите избори, банда!

Тази марка на производител на компютърно оборудване наистина е известна със своите качествени продукти, вариращи от най -качествените игрални мишки , уеб камери, включително слушалки за игри.

Самият Logitech G231 Prodigy носи 40-милиметров драйвер с честота до 20 Hz до 20 KHz, както и чувствителност от 90 dB, която може да произвежда качествен звук.

В сравнение с предишните евтини слушалки за игри, Logitech G231 Prodigy наистина е малко по-скъп на около 599 000 рупии .

Спецификация Информация
Цена 599 000 IDR
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 90dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

11. Fantech Captain 7.1

Искате ли да получите най-доброто игрово изживяване, докато слушате чист и отчетлив звук? Трябва да започнете да поглеждате към Fantech Captain 7.1 .

Както подсказва името, тази най-добра игрална слушалка носи 7.1 виртуален съраунд с висококачествен звук и остра прецизност. По-късно ще можете да чуете звукови ефекти с различни видове от диапазона от 20 Hz до 20kHz.

Подобно на най -добрите Bluetooth слушалки , тези слушалки имат най-качествения микрофон за възпроизвеждане на PUBG, Mobile Legend или други игри както на телефони с Android, така и на компютри.

С отличителните възможности за намаляване на шума и прецизността на звука можете да получите тази най-добра евтина игрална слушалка за IDR 379 000.

Спецификация Информация
Цена 379 000 IDR
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 95 +/- 3dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

12. Armaggeddon Nuke 13R Surround 7.1

Следващата препоръка за евтини слушалки за игри, която трябва да разгледате, е продуктът Armageddon Nuke 13R , който има гарантирано качество на звука и микрофона, който носи.

Дадена ви е възможност да използвате различни усъвършенствани функции в тази игрална слушалка, започвайки от активиране на 7.1 виртуален съраунд, настройка на еквалайзера, честотата на звука, чувствителността на микрофона и т.н.

Тази игрална слушалка, която често се използва от PUBG, има и вградено дистанционно управление като Bluetooth слушалки за игри. С това можете да изключите микрофона и да активирате 3D звуковите ефекти. Готино, нали?

Спецификация Информация
Цена 470 000 IDR
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 120dB 3dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

13. Сади SA903

Sades SA903 се предлага с най-новата 7.1 виртуална съраунд технология . По този начин полученото качество на звука ще бъде по-добро, особено качеството на басите, което се чувства по-смущаващо.

Дизайнът на корпуса е не по-малко уникален, тъй като е проектиран възможно най-малък, за да наподобява най-добрите слушалки за игри. С избор на синьо-бяло, синьо-черно и червено-черно, тези слушалки са оборудвани и с едноцветно RGB осветление.

В допълнение, тази слушалка има и различни други усъвършенствани функции, включително висококачествено намаляване на шума. Интересувате ли се от покупка? Цената наистина е доста скъпа , което е 420 000 IDR. Но гарантирано си заслужава , банда!

Спецификация Информация
Цена 420 000 IDR
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 111dB +/- 3dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

14. Игрални слушалки Onikuma K6

Ако погледнете дизайна на Onikuma K6 , ще почувствате, че тази слушалка има добри възможности за намаляване на шума . Това е така, защото тази слушалка има дебела и здрава лента за глава.

Оказва се, че това наистина е вярно, банда! Благодарение на големите тапи за уши и лентата за глава, тази евтина игрална слушалка е удобна и пасва идеално на главата ви.

Готиното е, че тази слушалка се предлага с 3D звуков ефект, който може да ви направи по-чувствителни и способни да познаете местоположението на врага. Самата тази слушалка има две връзки, а именно 3,5 мм за звук и USB за LED осветление. Ако търсите най-добрите игрални слушалки 300 хиляди, това е отговорът!

Спецификация Информация
Цена Rp. 333 450
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 106dB 3dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете на Lazada.

15. Rexus HX20 Thundervox

Търсите ли най-добрите игрални слушалки под 400 хиляди? Rexus HX20 е отговорът! Тази слушалка се предлага с най-качествената пяна и лента за глава, която може да осигури максимално намаляване на шума.

Освен това, благодарение на 7.1 виртуалната звукова функция, която вече е на тази слушалка, можете да играете избрани игри плавно и със задоволство, включително да гледате най-добрите филми.

Rexus HX20 разполага и с подвижен микрофон, което го прави правилният избор за най-добрите евтини слушалки за игри през 2021 година.

Само за Rp.399 хиляди можете да получите качествено звуково изживяване със стилен дизайн, за да играете компютърни игри онлайн или офлайн.

Спецификация Информация
Цена Rp399 000
Свързаност 3,5 мм стерео
Чувствителност 108dB
Честотен отговор 20 - 20 000 Hz

Купете в Shopee.

Купете на Lazada.

Това е списъкът с препоръки за най-добрите евтини игрални слушалки и слушалки през 2021 г. от ApkVenue. Искате ли да имате игрално оборудване, не трябва да е скъпо, банда.

Да, въпреки че, разбира се, качеството и производителността не могат да бъдат сравнени с ROG или Razer игрални слушалки, а!

Кои слушалки според вас са най-добрите? Напишете мнението си в графата за коментари, до нови срещи!

Прочетете също статии за Gaming Headset или други интересни статии от Daniel Cahyadi .