3 начина да получите безплатна квота за Telkomsel 2020

Трябва да изпробвате начина, по който можете да получите безплатната квота Telkomsel 2020, за да можете да сърфирате нон-стоп с бърза мрежа! Вижте обяснението тук!

Как да получите безплатната квота на Telkomsel изглежда е много търсено от потребителите на този мобилен оператор, банда.

Всъщност досега Telkomsel все още е един от най-популярните клетъчни оператори в Индонезия. Вие също сте един от лоялните потребители, нали?

Освен че предлагат стабилна мрежа, опциите за интернет пакет на Telkomsel също са много разнообразни. Разбира се, можете да си купите, което ви трябва.

Знаеш ли какво? Освен да купите интернет пакет, се оказва, че можете да получите и безплатна квота за Telkomsel, знаете ли!

Любопитни ли сте Спокойно, ApkVenue ще ви обясни как да получите безплатна квота за Telkomsel 2020 за вас. Хайде, просто вижте обяснението по-долу!

Как да получите най-новата безплатна квота на Telkomsel 2020

Току-що проверих квотата на Telkomsel, но беше увеличена, банда? Да, трябва веднага да го издърпате, защото не можете да сърфирате, нали? Но спокойно! Можете да получите безплатна квота, знаете ли!

За тези от вас, които не знаят как да получат безплатна квота за Telkomsel 2020, просто следвайте стъпките, които ApkVenue обяснява по-долу!

1. Как да получите Telkomsel 30GB безплатна квота

Получаването на безплатна квота от 30 GB е като мечта! Толкова много, нали? За щастие за тези от вас, които използват Telkomsel, защото този оператор предоставя безплатно квота от 30 GB!

За съжаление тази безплатна квота от 30 GB е заменена с платен пакет от 1 юни 2020 г. Но все пак можете да получите евтина квота за Telkomsel, знаете ли! Виж това!

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението MyTelkomsel

 • Изтеглете и инсталирайте първо приложението My Telkomsel . Ако го нямате, можете да изтеглите приложението My Telkomsel на линка по-долу.
Производителност на приложения Telkomsel ИЗТЕГЛЯНЕ
 • След като бъде инсталиран, отворете приложението My Telkomsel. След това влезте с активен номер на Telkomsel.

Стъпка 2 - Изберете менюто „Пазаруване“

 • След като влезете, щракнете върху Пазаруване . След това изберете Образование .
 • Изберете менюто Ruangguru или Ilmupedia, което искате. Цената също е много достъпна, започвайки от само 1000 IDR. След като изберете пакета, натиснете бутона Buy .

Стъпка 3 - Готово

 • Пакетът Ruangguru или Ilmupedia, който сте закупили по-рано, ще бъде активиран веднага след като получите SMS известие.

Е, това е начинът да получите безплатна квота на My Telkomsel от 30 GB за RuangGuru и 30 GB за Ilmupedia.

За съжаление, начинът за получаване на безплатната квота на MyTelkomsel за получаване на квотата от 30 GB не е в сила от края на май 2020 г.

Все пак можете да се насладите на пакетите Ruangguru и Ilmupedia Telkomsel на достъпни цени за достъп до различни онлайн приложения за обучение .

2. Как да получите безплатна квота на Telkomsel с ROLi

Можете също така да получите безплатна квота на Telkomsel всеки месец с приложението ROLi. Просто следвайте стъпките по-долу и ще получите безплатна квота от 300MB.

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението ROLi

 • Първо изтеглете и инсталирайте приложението ROLi . Можете също да изтеглите приложението чрез следната връзка.
Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ
 • След като бъде инсталиран, отворете приложението. Щракнете върху Регистрация , след което попълнете личните си данни и номера на Telkomsel.
 • Ще получите SMS, съдържащ код за потвърждение . Въведете кода в предоставената колона, след което щракнете върху Проверка .

Стъпка 2 - Попълнете „Интереси“

 • След това ще бъдете помолени да попълните Интереси . Попълнете според интереса си. След това щракнете върху Запазване .

Стъпка 3 - Дайте разрешение на приложението

 • По-късно ще се появи известие, че това приложение изисква вашето разрешение. Дайте разрешение, като щракнете върху Разреши .
 • На страницата Notification Access има меню ROLi в позиция Disable . Променете го на Enable .

Стъпка 4 - Щракнете върху менюто „Заключване на екрана“

 • Обратно към приложението ROLi, сега можете да отворите главната страница. Щракнете върху менюто в долния десен ъгъл за достъп до няколко други менюта.
 • Щракнете върху менюто Lock Screen . Без да се бавите, изберете менюто веднага.

Стъпка 5 - Изберете заключване на екрана

 • Можете да видите опциите за тапет на заключения екран, просто изберете този, който отговаря на вашия вкус.
 • Уверете се, че заключеният екран на мобилния ви телефон е заменен с екрана за заключване ROLi.
 • Върнете се на главната страница на приложението ROLi и завършете. Трябва само да изчакате 30 дни . След това ще получите безплатна квота от 300 MB .

Наистина лесно, нали? Въпреки че не е много, начинът за получаване на тази безплатна квота на Telkomsel може да ви осигури допълнителна квота за всеки достъп, банда.

След това, ако квотата внезапно изтече, можете незабавно да се регистрирате за спешната интернет квота на Telkomsel и да я платите по-късно, след като попълните следващия кредит.

3. Как да получите безплатна квота на Telkomsel с код

Освен това има и xara, за да получите безплатна квота за Telkomsel без приложението за 2020 г. За да го изпробвате, трябва само да въведете безплатния код на Telkomsel в менюто Phone.

За кода можете да видите в таблицата по-долу. След това въведете менюто Телефон или Dial Up, след което натиснете Call с вашия номер на Telkomsel.

Въпреки това, как да получите безплатната квота Tsel 2020 не е непременно успешно. Въпреки това няма нищо лошо в изпробването на този метод. Кой знае късметлия, нали?

Е, това беше начинът да получите безплатна квота за Telkomsel за 2020 г., която можете да изпробвате на мобилния си телефон лесно и бързо, банда.

С безплатната квота на Telkomsel, разбира се, можете да спестите повече от разходите, които можете да похарчите за закупуване на квоти.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Tia Reisha .