ssttt ... 5 начина за хакване на това могат да бъдат приложени от начинаещи!

Официално научаването на хакерска наука е много скъпо, но в интернет има известни знания, които дори се разпространяват безплатно. Не само безплатно, но и приложимо за тези от вас, които сте начинаещи. Хайде, нека да слушаме!

Хакерството е страхотна професия в ИТ света. Разбираемо е, защото изглежда, че тази професия е многостранна професия. Не само това, дори разходите за официално изучаване на хакерска наука са доста скъпи .

Е, въпреки че официалните знания са много скъпи, в интернет има някои знания, които дори се разпространяват безплатно. Не само безплатно, но и приложимо за тези от вас, които сте начинаещи. Какви са знанията? Вижте следната статия на ApkVenue .

  • Сайтът на ФБР е хакнат! Изтичането на данни на таен агент в интернет
  • 5 знака Вашият компютър е хакнат и как да ги преодолеете
  • Направете тези 5 начина да предотвратите хакване на вашия Facebook

Ето 5 начина за хакване, които начинаещите могат да кандидатстват

Изучаването на хакерска наука е наистина забавно, защото с нея изглежда имаме повече власт в ИТ сферата. Може да използва WiFi на хората, може да използва акаунти в социалните медии на хората и т.н.

Е, ако все още не знаете нищо за хакерската наука и искате да научите, трябва да прочетете 5 хакерски метода, които начинаещите могат да прилагат, както следва. О, да, една важна бележка, използвайте това знание разумно .

1. Кейлогър

Източник на снимката: Снимка: Planet Komputer

Първият е Keylogger , което е приложение, което може да записва активността на компютъра при въвеждане на текст. Този метод е много прост, но доказано много ефективен . Започвайки от акаунти в социалните медии, по този начин могат да бъдат откраднати имейли, игри и други.

Има няколко начина да направите това. Като се започне от използването на специален софтуер, за да се направи Keylogger, или от прост начин с помощта на бележник . Е, за лесен начин за използване на бележник, можете да прочетете как да го направите чрез следващата статия на ApkVenue.

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Проникване на Windows Login

Снимката е предоставена от: Photo: Tech Journey

Освен това има хакер за влизане в Windows , което означава, че ще можете да използвате всеки компютър с операционна система Windows, въпреки че компютърът е защитен с парола .

Трикът, а именно чрез използване на метода за нулиране на паролата за вход в Windows . Въпреки че в основата си този метод има за цел да реши проблема със забравянето на пароли, той всъщност е същият метод, който можете да използвате за влизане в компютрите на други хора . За това как изглеждат подробностите можете да видите статията на ApkVenue по- долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Hack In-App Purchase Games and Android Applications

Източник на снимка: Снимка: Cookie Run Wiki

След това хакнете приложения и игри за Android, които предоставят услуги за покупка в тях. Например, игра, наречена Cookie Run, която предоставя услуга за закупуване на 100 кристала за Rp.100 хиляди. Можете да хакнете, без да купувате и да получите 100 кристала.

За да позволите това да се случи, ви е необходимо приложение, наречено Lucky Patcher . Методът е относително лесен. Но ако сте объркани, можете също да прочетете подробния метод чрез статията на ApkVenue по-долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Hack WiFi

Снимката е предоставена с любезното съдействие на: Photo: Wire Cutter

Следващата хакерска наука, която можете да приложите, е хакване на WiFi. Използвайки този метод, той ще ви позволи да получите безплатен достъп до интернет чрез Wi-Fi на някой друг .

За да направите това възможно, имате нужда от два софтуера, а именно Jumpstart и Dumper . Методът не е труден, просто прочетете статията на ApkVenue по-долу . В тази статия ApkVenue е обяснил подробно метода, за да можете лесно да го разберете.

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Хакнете Facebook

Източник на снимки: Снимка: Онлайн клуб „Хакери“

И накрая има хак във Facebook . По този начин можете да използвате нечий Facebook акаунт. Действителният хак на Facebook всъщност е доста труден . Но очевидно има определени условия, които могат да го улеснят.

Тези условия се отнасят до сигурността на паролата, използвана от собственика на акаунта. Ако имате късмет, можете да го хакнете чрез метода на забравената парола . Какви са подробностите, можете да видите в статията на ApkVenue по-долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е статията на Jaka за 5 метода за хакване, които начинаещите могат да прилагат. Дано полезно и късмет!

Забележка : ApkVenue се ограничава само до предоставяне на информация за вашите познания. По отношение на това какво се случва, когато тези знания се злоупотребяват, цялата отговорност е на всеки от вас.

Банери: Pinterest

Нека прочетем още статии от автора, щракнете тук!