10-те най-добри трилър филма за всички времена

Следният списък с най-добрите трилър филми може да бъде опция за тези от вас, които са объркани да търсят вълнуващи предавания. Вижте препоръките на Jaka за трилъра тук!

Търсите ли филм, който предизвиква и кара сърцето ви да бие ? Не е достатъчно за индонезийски филми за духове, банда.

Не всеки може лесно да се изплаши, особено ако филмът разчита само на плашещи скокове, без да обръща внимание на историята и атмосферата.

Има обаче филми, които са ужасни и могат да настръхнат. Дори без да възпитавате нещо свръхестествено или призрачно.

Някои от тях са най-добрите трилър филми за всички времена, следващите препоръки на Jaka, които можете да опитате да гледате сами. Хайде, вижте изцяло по-долу!

10 най-добри трилър филма за всички времена Препоръки

Трилър и ужас са два различни жанра, а, банда. Трилър е филм със забавна история, пълна с предизвикателни действия, докато ужасът обикновено предизвиква емоцията на страх.

И двата филмови жанра създават една и съща сензация, но не са еднакви. Трилърът може да ви накара да се свиете и напрегнете, защото филмовата сцена е много предизвикателна.

И най-добрите трилър филми също могат да накарат сърцето ви да трепне. Начинът, по който режисьорът прави филма предизвикателен, варира, или с вълнуваща сцена, или със страшна атмосфера.

Е, ето някои от най-добрите западни трилър филми, които трябва да гледате, ако харесвате неща, които могат да предизвикат адреналина ви. Вижте още по-долу:

1. Островът на затвора (2010)

Първият е филмът Shutter Island, който е пуснат за първи път през 2010 г. Този филм е режисиран от Мартин Скорсезе с различни известни актьори като Леонардо Ди Каприо, Марк Ръфало и Бен Кингсли.

Остров Шутър разказва историята на двама американски маршал Даниелс и Чък, които посещават психически затворник, за да разследват изчезването на пациента на Рейчъл.

Този филм е много напрегнат от началото на историята до края, разбира се, с редица сюжетни обрати, които могат да ви спрат дъха.

Островът на затвора успя да се превърне в един от най-добрите филми през 2010 г., както беше определено от Националния съвет за преглед.

Дори според Джака, Островът на затвора е един от най-добрите филми за психологически трилър, който трябва да се гледа.

Информация Остров Шутър
Продължителност 2 часа 18 минути
Дата на излизане 19 февруари 2010 г.
Директор Мартин Скорсезе
Играч Леонардо Ди Каприо, Емили Мортимър, Марк Ръфало
Жанр Мистерия, трилър
Рейтинг 68% (гнили домати)


8,2 / 10 (IMDb)

2. Мълчанието на агнетата (1991)

Какво мислите, когато чуете думата канибал? Доста страшно и ви кара да се чудите нали?

Е, има филм за психопатичен герой, наречен „Мълчанието на агнетата“ , който разказва историята на ФБР на име Кларис Старлинг, която е изпратена да се срещне с психопатичен убиец и канибал, Ханибал.

„Мълчанието на агнетата“ е режисиран от Джонатан Дем и в него участват редица легендарни актьори като Джоди Фостър, Антъни Хопкинс, Скот Глен и други.

Този филм е носител на различни награди като Най-добър филм , Най-добър режисьор и дори Златен глобус . Годен да бъде наречен най-добрият трилър в историята!

Информация Мълчанието на агнетата
Продължителност 1 час 58 минути
Дата на излизане 14 февруари 1991 г.
Директор Джонатан Дем
Играч Джоди Фостър, Антъни Хопкинс, Лорънс А. Бони
Жанр Криминал, драма, трилър
Рейтинг 96% (гнили домати)


8,6 / 10 (IMDb)

3. Челюсти (1975)

Следва много известният филм „ Челюсти“ със страховита сцена на акула. Филмът излиза за първи път през 1975 г. и е режисиран от Стивън Спилбърг.

Този филм е адаптиран по роман, който разказва за нападение на акула в района на остров Амити. Тази история е толкова ужасна, че може да се превърне в един от най-касовите филми в света.

В допълнение, Jaws също печели награди от наградите "Оскар" за най-добър монтаж на филм , най-добър оригинален драматичен резултат и най-добър звук . Страхотен!

Информация Челюсти
Продължителност 2 часа 4 минути
Дата на излизане 20 юни 1975 г.
Директор Стивън Спилбърг
Играч Рой Шайдер, Робърт Шоу, Ричард Драйфус
Жанр Криминал, драма, трилър
Рейтинг 98% (гнили домати)


8,6 / 10 (IMDb)

4. Сплит (2016)

Не се спирайте на филма „Мълчанието на агнетата“, има и филмът „ Сплит“, който излезе през 2017 г. и успя да уплаши публиката с ужасна история.

Филмът, режисиран от М. Найт Шямалан, разказва за човек с психично разстройство под формата на разстройство на множествената личност .

Той има 24 личности и една от тях е Звярът, който е много опасен. Този филм спечели наградите " Злодеят на годината" и " Най-добър актьор" .

С това Сплит се превръща в най-добрия трилър филм 2017, който трябва да гледате!

Информация Сплит
Продължителност 1 час 57 минути
Дата на излизане 20 януари 2017 г.
Директор М. Нощен Шямалан
Играч Джеймс Макавой, Аня Тейлър-Джой, Хейли Лу Ричардсън
Жанр Криминал, драма, трилър
Рейтинг 77% (гнили домати)


7,3 / 10 (IMDb)

5. Saw (2004)

Е, ако най-добрият трилър на този филм е доста предизвикателен и садистичен, банда. Нещо повече, ако не е Saw, който излезе през 2004 г. с известния режисьор Джеймс Уан.

Този филм разказва за садистично наказание за хора, които са „виновни“. В този филм можете да намерите разнообразно оборудване и ужасни предизвикателства.

Saw е спечелил няколко награди, като Choice Movie: Трилър , Най-добро уплашено изпълнение , до специалната награда на журито .

Информация Трион
Продължителност 1 час 43 минути
Дата на излизане 29 октомври 2004 г.
Директор Джеймс Уан
Играч Кари Елвес, Лий Уанел, Дани Глоувър
Жанр Ужас, мистерия, трилър
Рейтинг 49% (гнили домати)


7,6 / 10 (IMDb)

Следващ най-добър трилър филм. . .

6. Търсене (2018)

Търсене е трилър филм, който е достатъчно уникален, за да го гледате, защото използва съвременни технологии като видео разговори и уеб камери във филма.

Този филм е режисиран от Aneesh Chaganty и в него участват редица талантливи актьори като Джон Чо и Дебра Месинг.

Както подсказва заглавието, този филм е за издирването на изчезнал човек.

Кинематографският стил също е много уникален и различен от филмите като цяло. За тези от вас, които искат да намерят най-добрия трилър 2018, е подходящо да гледате Търсене.

Информация Търсене
Продължителност 1 час 42 минути
Дата на излизане 31 август 2018 г.
Директор Анейш Чаганти
Играч Джон Чо, Дебра Месинг, Джоузеф Лий
Жанр Драма, мистерия, трилър
Рейтинг 91% (гнили домати)


7,6 / 10 (IMDb)

7. Крайна дестинация (2000)

Какво бихте направили, ако имате възможност сами да видите деня на смъртта?

Това се случи във филма Final Destination, който разказва историята на група студенти, които бягат от смъртта си. Ангелът на смъртта обаче не замълча и продължи да заплашва тяхната безопасност.

Филмът излиза през 2000 г. и е режисиран от Джеймс Уонг. Актьорите също са доста известни, включително Девън Сава, Али Лартер, Кер Смит и много други.

Информация Крайна цел
Продължителност 1 час 38 минути
Дата на излизане 17 март 2000 г.
Директор Джеймс Уонг
Играч Девън Сава, Али Лартер, Кер Смит
Жанр Ужас, трилър
Рейтинг 34% (гнили домати)


6.7 / 10 (IMDb)

8. Психо (1960)

Един от най-добрите трилър филми за всички времена, който трябва да гледате, е тази Психо , банда. За първи път излиза през 1960 г. и е режисиран от Алфред Хичкок.

Психо може да се превърне в пример за най-добрите трилър филми в съвременността. Особено сцената на убийството в банята, което е много легендарно.

Този филм разказва историята на секретарка, която бяга в мотел и среща садистичен убиец. Психо спечели най-добър филм , най-добър актьор и най-добра поддържаща актриса .

Информация Психо
Продължителност 1 час 49 минути
Дата на излизане 8 септември 1960 г.
Директор Алфред Хичкок
Играч Антъни Пъркинс, Джанет Лий, Вера Майлс
Жанр Ужас, мистерия, трилър
Рейтинг 97% (гнили домати)


8,5 / 10 (IMDb)

9. Тихо място (2018)

Следва Тихо място, което има история на научната фантастика и ужасна атмосфера, банди. Филмът е режисиран от Джон Красински, който също участва в себе си и Емили Блънт.

Този филм осигурява много напрегната атмосфера, защото аудиото е много тихо, както и кара сърцето да бие силно. Тихо място може да получи различни награди.

Сред тях са Топ 10 филми на годината , Холивудска звукова награда , игрален филм - Ефекти / Фоли и много други. Непълна е, ако не гледате този най-добър трилър.

Информация Тихо място
Продължителност 1 час 30 минути
Дата на излизане 6 април 2018 г.
Директор Джон Красински
Играч Емили Блънт, Джон Красински, Милисинт Симъндс
Жанр Трилър, ужас, научно-фантастичен
Рейтинг 95% (гнили домати)


7,5 / 10 (IMDb)

10. Писък (1996)

На последно място е филмовата поредица „ Писък “, която е много легендарна и винаги успява да накара публиката да настръхне от страх. Първият му филмов сериал излиза през 1996 г., режисиран от Уес Крейвън.

Разказва историята на садистичен убиец, известен като Ghostface. Днес този герой винаги е бил популярен костюм за Хелоуин.

Scream също успя да получи награди като най-добър филм , най-добра актриса , най - добър сценарий и много други. Scream е подходящ за вас за гледане, ако искате да гледате най-добрия трилър филм, банда!

Информация Вик
Продължителност 1 час 51 минути
Дата на излизане 20 декември 1996 г.
Директор Уес Крейвън
Играч Нив Кембъл, Кортни Кокс, Дейвид Аркет
Жанр Трилър, ужас, мистерия
Рейтинг 79% (гнили домати)


7,2 / 10 (IMDb)

Това е най-добрият трилър , който трябва да гледате, ако обичате предизвикателни неща. Кои филми могат да ви изплашат, банда?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за най- добрия филм или други интересни статии от Даниел Кахяди