7 най-добър android psp емулатор ноември 2017

PlayStation Portable aka PSP е една от най-популярните преносими конзоли. За да го играете, ето 7 най-добри PSP Android емулатори през ноември 2017 г.

PlayStation Portable, известен още като PSP, е една от преносимите игрови конзоли, която беше много популярна по това време. Тази игрова конзола, направена от Sony, е създала разнообразие от игри, които определено ще ви накарат да изпитвате носталгия да ги играете отново.

Спокойно, с различните игрални емулатори, налични днес, можете лесно да играете PSP игри на вашия Android смартфон. Тук ApkVenue иска да прегледа и да ви каже 7- те най -добри емулатора на PSP Android през ноември 2017 г.

  • GTA определено е там, тези 7 конзолни игри също са успешни в мобилната версия
  • Много MOD! Ето 6 причини, поради които играта на игри на компютър е по-добра, отколкото на конзолите
  • 7 игри с малък размер HD за Android със сложна графична конзола за игри

7 най-добри PSP Android емулатори за ноември 2017 г.

1. PPSSPP - PSP емулатор

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

PPSSPP е може би най-популярният PSP емулатор в света днес. Освен, че е на разположение на Android смартфон, можете да играете PPSSPP на настолен компютър , момчета . Според някои кръгове PPSSPP е най -удобният за използване PSP емулатор и е съвместим с почти всички Android.

За тези от вас, които се нуждаят от производителност, PPSSPP може да се каже, че е най- мощният, защото винаги получава най- новите актуализации . Предлага се в безплатна версия, можете също да го купите, за да се отървете от рекламите в емулатора.

Henrik Rydgard Симулационни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

2. AwePSP - PSP емулатор

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

За тези от вас, които се нуждаят от лесен контрол, можете да разчитате на AwePSP . Въпреки че изглежда имитирате PPSSPP като най-добрия емулатор на PSP, можете да разчитате, че AwePSP ще булдозира различни жанрове на играта, благодарение на неговата производителност.

Освен това AwePSP поддържа и различни формати на PSP ROM , като .iso / .cso / .elf / .ISO / .CSO / .ELF. AwePSP предлага и виртуален контролер с доста добро оформление в допълнение към поддръжката си за физически контролери.

Apps Productivity AweEmulator ИЗТЕГЛЯНЕ

3. емулатор на PSP Pro 2017

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Емулаторът PSP Pro 2017 е най-добрият емулатор на PSP, който на практика е подобен на PPSSPP. Този емулатор предлага различни стандартни функции като fps viewer, меню за запазване и зареждане на данни и т.н. Понастоящем емулаторът PSP Pro 2017 е достъпен безплатно.

Въпреки това, все още ще намерите някои досадни реклами, когато използвате този емулатор. Не е нужно да се притеснявате, защото PSP Pro 2017 Emulator може да играе игри като Persona 2, Dragon Ball Z до Grand Theft Auto .

Приложения Производителност антивирус LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Matsu Emulator - Multi Emu

Източник на снимки: Снимка: apk-dl.com

Matsu Emulator предлага различна концепция от другите конзолни емулатори. Това приложение осигурява гъвкавост, като може да играе на няколко игрови конзоли наведнъж. Сред тях са PlayStation 1, Game Boy Color, Game Boy Advance и много други.

В бъдеще Matsu Emulator ще поддържа няколко други конзоли като PlayStation Portable, Nintendo DS и Nintendo 64. Уау, няма да си правите труда да сменяте емулатори, ако използвате това най-доброто приложение.

Apps Productivity Studio MXE ИЗТЕГЛЯНЕ

5. RetroArch

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Ако искате да редактирате приложения, RetroArch е един от най-добрите емулатори на конзоли, налични на смартфоните с Android. RetroArch е най-добрият PSP емулатор, който е уникален, защото е в състояние да играе различни игри от различни конзолни платформи .

Разбира се, това се поддържа от системата Libretro , разработена за приложението RetroArch. Този емулатор на Android е идеален за вас да опитате за първи път, защото е достъпен безплатно без реклами и поддръжка с отворен код .

Изтеглете Libretro Productivity Apps

6. Слънчев емулатор за PSP

Източник на снимки: Снимка: apk-dl.com

Sunshine Emulator може да бъде алтернатива за тези от вас, които са свикнали да използват PPSSPP. Но в основата си Sunshine Emulator се основава на PPSSPP, който наистина е с отворен код и добавя някои подобрения в приложението.

Този емулатор предлага най-доброто игрово изживяване с доста добри графични настройки . Sunshine Emulator може да се използва на различни устройства с Android и да играе PSP игри с геймплей, който изглежда гладко .

Apps Productivity ExpertArts Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Ракетен PSP емулатор

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Rocket PSP Emulator може да бъде решение за тези от вас, които се нуждаят от PSP емулатор, но на смартфон с ниски спецификации. Rocket PSP Emulator също взема своята база от PPSSPP с различни ощипвания.

Приложения, разработени от Emul World Ltd. Това предлага гладко геймплейно изживяване заедно с способна графична обработка. В допълнение, качеството на звука на Rocket PSP Emulator може да се каже, че е доста реалистично на различни устройства.

Emul World Ltd Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

И така, това са 7-те най-добри PSP Android емулатори през ноември 2017 г. С това приложение можете да си спомняте с различни PSP игри на вашия Android смартфон или таблет. Коя игра играхте за първи път? Нека споделим с Яка в графата за коментари.

Прочетете също статии за емулатори или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .