как да изтрия и деактивирам Twitter акаунт [нова 2020]

Омръзна ли ви да играете Twitter? Искате ли да изтриете своя акаунт в Twitter, без да се налага да влизате? Ето как да изтриете / деактивирате окончателно своя акаунт в Twitter.

Омръзна ли ви да играете отново в Twitter, защото вече сте дете от Instagram? Но не знаете как да изтриете акаунт в Twitter?

Всъщност можете да кажете, че Twitter е най-добрата социална медия през 2018 г. Така че има начини за постоянно изтриване на Twitter!

Ако наистина искате да изтриете своя акаунт в Twitter, има няколко начина да го направите. Можете да изтриете акаунта си в Twitter или на вашия компютър, или на мобилния си телефон . И двете са много лесни за вас!

Като бонус ApkVenue ще ви каже и как да изтриете акаунт в Twitter, който е забравил паролата си!

Колекция от начини за постоянно изтриване на акаунти в Twitter

Цифровите записи са все по-важни, като се има предвид, че повечето хора са грамотни в интернет. Не е изненадващо, че много хора изтриват своите акаунти в социалните медии, като Facebook, за да поддържат имиджа си.

Преди да ви каже как да деактивирате за постоянно Twitter, ApkVenue иска да ви каже няколко неща, които трябва да знаете, банда!

Ако причината, поради която изтривате Twitter, се дължи на проблем с вашия акаунт, тогава деактивирането и повторното му активиране няма да поправят нищо.

Примери за проблеми в Twitter, които могат да възникнат, са липсващи туитове , грешен брой последователи или последващи и подозрителни директни съобщения .

Ако наистина искате да изтриете своя акаунт в Twitter, просто следвайте метода по-долу!

Как да изтрия акаунт в Twitter на компютър / лаптоп

Първо, ApkVenue ще ви каже как да изтриете акаунт в Twitter на компютър или лаптоп. Преди това се уверете, че имате акаунт в Twitter, Добре!

Ето стъпките:

1. Влезте в акаунта в Twitter, който искате да изтриете

Влезте или влезте в акаунта си в Twitter както обикновено, след което в горния десен ъгъл щракнете върху малката снимка на потребителския ви профил .

2. Въведете Настройки

След като щракнете върху снимката на вашия профил, ще има няколко реда менюта, свързани с настройките на вашия акаунт в Twitter. Изберете Поверителност и настройки .

3. Влезте в менюто Акаунт

След като влезете в Настройки, изберете менюто Акаунт и изберете Деактивиране на Вашия акаунт .

4. Деактивирайте Twitter акаунта

Ако сте изпълнили всички стъпки по-горе, натиснете бутона за деактивиране, както е показано по-горе. Първо прочетете някои важни неща за деактивиране на вашия акаунт в Twitter, за да не съжалявате.

По-късно ще бъдете помолени да въведете парола като процес на проверка на акаунта. Имайте предвид, че вашият нов акаунт напълно ще изчезне завинаги след 30 дни.

По това време Twitter все още ще съхранява всички потребителски данни. Данните се изтриват само след като са изминали 30 дни.

В рамките на това време можете да активирате отново акаунта си, ако промените решението си. Ако искате да го изтриете отново, трябва да изчакате още 30 дни.

Как да изтрия акаунт в Twitter на мобилно устройство

Не всеки има лаптоп или компютър, така че може да използва Twitter само от смартфони, собственост както на Android, така и на iOS.

Ако сте един от тях, следвайте стъпките по-долу, ApkVenue ще ви каже как да деактивирате за постоянно Twitter чрез мобилен телефон!

1. Изтеглете приложението Twitter

Първо се уверете, че имате приложението Twitter на вашия смартфон. Можете да го изтеглите чрез връзката по-долу:

Социални приложения и съобщения в Twitter ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Въведете Настройки

След това, моля, влезте първо, като използвате акаунта, който искате да изтриете. Когато сте влезли, щракнете върху снимката на потребителския профил в десния ъгъл.

Изберете Настройки и поверителност, за да отворите настройките на Twitter.

3. Влезте в акаунт

Изберете менюто Акаунт, разположено в горната част. Изберете Деактивиране на вашия акаунт, който се намира под него.

4. Проверка на акаунта

Първо прочетете някои неща, свързани с деактивирането на вашия акаунт в Twitter. Когато сте сигурни, натиснете бутона за деактивиране. Ще бъдете помолени да въведете парола като процес на проверка.

Подобно на изтриването на Twitter чрез компютър, трябва да изчакате 30 дни, за да бъде акаунтът ви окончателно загубен.

Също така имайте предвид, че търсещите машини като Google може да донесе на вашите стари туитове , ако заявката отговаря въпреки че сте изтрили чуруликане .

Всеки, който кликне върху туита, ще получи съобщение за грешка.

Как да изтрия акаунт в Twitter, без да влизам

Ако сте забравили паролата за вашия акаунт в Twitter и търсите начини да изтриете спрян или заключен акаунт в Twitter, можете да следвате този метод.

1. Отидете на „Забравена парола“

Първо, отваряте сайта на Twitter както обикновено от компютъра си, за да го направите по-лесен и по-гъвкав. След това изберете Забравена парола

2. Въведете вашия Twitter ID

След това въведете вашия Twitter ID или потребителско име, за които искате да изтриете акаунта. Ако въведете правилния идентификатор на Twitter, ще се появи вашият идентификатор на Twitter плюс имейла, в който влизате в електронната поща . Изберете Продължи .

3. Twitter контакти

За да се свържете с Twitter, трябва само да щракнете или да изберете менюто Все още се нуждаете от помощ? По-късно ще изпратите имейл с Twitter Customer Service (CS).

4. Изпратете имейл до Twitter

След това ТРЯБВА да изпратите имейл до Twitter, включително вашия имейл адрес. О, да, ApkVenue силно препоръчва да изпращате имейли до Twitter на английски език.

Можете да разгледате офлайн английския речник, за да преведете думите си за лесно разбиране от CS Twitter.

След няколко дни обикновено CS Twitter ще отговори на вашия имейл и ще отговори на вашето искане за изтриване на вашия акаунт в Twitter.

Приблизително това е колекция от начини за деактивиране на Twitter, които трябва да знаете, банда. Методът е практичен и отнема само няколко минути.

Бонус: Как да използвам същия имейл за нов акаунт в Twitter

Може би искате да изтриете своя акаунт в Twitter, защото искате да създадете нов акаунт в Twitter. Това може да се дължи на факта, че има последователи, които са много досадни или тероризирани чрез DM.

Например, вие сте изтрили акаунта си в Twitter, но все пак искате да използвате имейла, за да създадете нов Twitter, има начин, банда!

1. Въведете Настройки

След като влезете, влезте в менюто Настройки и поверителност, което можете да намерите, като натиснете снимката на профила в горния ляв ъгъл. Изберете Акаунт.

2. Промяна на потребителското име

Щракнете върху менюто Потребителско име, за да промените потребителското си име. След това сменете имейл адреса, намиращ се под менюто Mobile. Ако нямате друг имейл адрес, просто създайте такъв, като следвате урока по-долу!

Ако е така, натиснете Запазване на промените, които виждате в долната част на страницата, и въведете паролата за процеса на проверка

3. Потвърдете имейл адреса

Ще бъдете помолени да потвърдите имейл адреса, който току-що сте въвели. Можете да го проверите чрез вашата поща за електронна поща.

Ако е така, можете да използвате старото си потребителско име и имейл за новия си акаунт след 30 дни деактивиране. Лесно, нали?

Ето как можете да изтриете акаунт в Twitter на компютър и мобилен телефон , което можете да направите много лесно. Оказва се, че методът е наистина лесен, нали?

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за Twitter или други интересни статии от Naufal .