как да отдалечите android смартфон от компютър без интернет

Искате ли да (отдалечите) своя Android директно от вашия компютър или лаптоп? Ето как да отдалечите смартфон с Android от компютър.

Искате ли да управлявате вашия Android директно от вашия компютър или лаптоп? Можете да използвате следните методи. Този метод може да се направи на отдалечен смартфон с Android от компютър, без да се изисква достъп до интернет, докато се контролира.

Чрез управление на вашия Android смартфон директно от компютъра, разбира се, ще ви улесни да правите много неща. Започвайки от отговори на WhatsApp, BBM, LINE съобщения, игра на игри на Android, но контролирани от компютър и много други. Как да отдалечите Android от компютър? Ето пълния преглед.

Как да отдалечите Android от компютър

Преди да започнете да управлявате Android смартфон от компютър или лаптоп, има няколко неща, които първо изтегляте. Ако е изтеглено, можете да преминете само към следващата стъпка.

 • Изтеглете приложението Mobizen Mirroring и го инсталирайте на Android. Производителност на приложения RSUPPORT Co., Ltd. ИЗТЕГЛИ
 • Също така изтеглете Mobizen за компютър и го инсталирайте на вашия компютър или лаптоп.

  Производителност на приложения RSUPPORT Co., Ltd. ИЗТЕГЛИ
 • Стартирайте Mobizen Mirroring и първо се регистрирайте. Ако вече имате акаунт, можете да влезете .

 • Ако сте се регистрирали или сте влезли , можете да започнете да контролирате Android от компютъра си. Щракнете върху Старт Mobizen .

 • Свържете смартфона Android с лаптоп или компютър с помощта на кабел за данни. Уверете се, че сте активирали USB отстраняване на грешки . Когато се появи Разрешаване на USB отстраняване на грешки? , щракнете върху OK .

 • Сега отворете Mobizen за компютър, след което изберете Android Remote Control .

 • Въведете имейла и паролата, които сте създали по-рано. Ако сте щракнали върху Свързване .

 • На вашия Android ще се появи известие. Mobizen Mirroring уведомление ще започнете да снимате всичко, което се показва на екрана , кликнете върху Start Сега бутона .

 • Можете автоматично да контролирате Android от компютъра си.

 • Ето екранна снимка на дистанционното управление на Android от лаптопа:

Ето как да управлявате Android от компютър. Ако имате отдалечен Android метод от друг лаптоп, можете да го споделите в колоната за коментари. Този метод не изисква връзка с интернет, ако сте свързани с кабел за данни. Все пак ще ви е необходим интернет, ако искате да стартирате Android от компютър без кабел за данни.