как да подобря качеството на видеото без допълнително приложение

Резултатите от видеозаписа ви са нестабилни, люлеещи се? Можете да го стабилизирате лесно без допълнителни приложения за редактиране на видео по този начин!

По-голямата част от смартфоните с Android вече са оборудвани с камери с най-високо качество, които могат да създават фантастични изображения. Не само снимки, качеството на камерите на смартфоните вече е способно да създава и супер ясни видеозаписи като видеокамери от висок клас .

Колкото по-висок е FPS ( кадрите в секунда ), която камерата на смартфона може да запише, толкова по-добро качество на видеото се получава. За съжаление, добрите спецификации на камерата не гарантират добро видео. Способността на записващото устройство също влияе върху резултатите от видеото. Често пъти количеството на движение и нестабилност при задържане на камерата прави резултатите от видеото нестабилни, известни още като люлеещи се.

Не се притеснявайте, можете много лесно да коригирате лоши видео резултати на вашия Android. Няма нужда от допълнителни приложения за редактиране на видео, този път ApkVenue ще сподели съвети как да подобрите качеството на видеото на Android. В този случай как да стабилизирате видеоклип, който е разклатен, известен още като разтърсващ, известен още като много разклащане.

  • Как да се отървем от видео звуците на всички Android
  • Още брутално! YouTube Изтриване на всички видео изстрели
  • 10 най-добри приложения за видеообаждания 2020, подходящи за онлайн срещи!

Как да подобря качеството на видеото на Android без допълнителни приложения

Източник на снимки: Източник: RS-Tech

Правилно. Нямате нужда от приложение за редактиране на видео или други допълнителни приложения, за да подобрите разклатените си видеоклипове . Трябва само да се възползвате от една от функциите в Google Photos. Да, това приложение по подразбиране, което определено е на вашия Android, има функция, която може да поправи и подобри качеството на видеото. Следвайте стъпките по-долу:

  • Отворете приложението Google Photos, което със сигурност се предлага на вашия смартфон с Android.
  • Изберете един от нестабилните видеоклипове , които искате да поправите, известен още като стабилизиране.
  • След като видеото се отвори, изберете или натиснете иконата, подобна на хамбургер, предвид червеното поле на изображението по-долу.
  • Изберете СТАБИЛИЗИРАНЕ .
  • Приложението ще стартира процеса на стабилизиране . На този етап трябва само да изчакате вашето видео да завърши стабилизирането.
  • Видеоклипът ви е стабилизиран успешно, състоянието му е променено на СТАБИЛИЗИРАНО .

Ето как да подобрите качеството на видеото на Android, а именно да стабилизирате разклатените видеоклипове, без да използвате допълнителни приложения за редактиране на видео. Вече можете да се наслаждавате на гледане на видеоклипове, съдържащи вълнуващи моменти с по-добро качество, защото вече не е разклатено . Лесно, нали? Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .