как да правите линии във фотошоп, бързо и лесно!

Искате ли да знаете как да правите линии в Photoshop? Хайде, учи тук заедно!

Adobe Photoshop вече се счита за един от най -добрите софтуери за дизайн и редактиране на снимки . Разбира се, различните предоставени функции и съоръжения са много по-пълни от други софтуери за редактиране на снимки на компютър .

Поради това повечето потребители са експерти, които вече имат високи летателни часове в редактирането на снимки. На пръв поглед Photoshop се счита за твърде труден и сложен за хора, които тепърва се учат да редактират снимки.

Но само се успокой, банда! ApkVenue ще ви помогне да стартирате този софтуер. На първо място, ще научим как да правим линии във Photoshop . Гарантирано не е трудно, наистина!

Как да направите линии в Photoshop

За тези от вас, които използват Adobe Photoshop за първи път, може да бъдете объркани от многото предоставени настройки и функции. Но просто се успокойте, този процес на обучение отнема малко време, наистина!

О, да, можете да използвате всяка версия на Adobe Photoshop, независимо дали е CS2, CS3, най-общо казано, наистина. Например нямате такъв, ApkVenue ви дава Adobe Photoshop CS2, който можете да изтеглите по-долу .

Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

Има 3 начина, по които можете да правите линии във Photoshop . След като свободно говорите с трите, ще разберете как да правите прави , извити , до квадратни линии във Photoshop . Вместо да се бавите, ето ръководство!

Как да направите контури във Photoshop с моливния инструмент

Този първи метод обикновено е най-търсеният, защото е много по-лесен и по-кратък от другите методи. Любопитен? Ето ръководството!

Стъпка - 1 : Първото нещо, което трябва да направите, е да отворите софтуера Adobe Photoshop .

Стъпка - 2 : Ако вече е отворен, създайте нов слой, като щракнете върху Файл , Нов .

След това, моля, коригирайте го към размера на слоя, който искате да използвате. Ако е така, щракнете върху OK .

Стъпка - 3 : След това е време да създадем слой. Първо, моля, щракнете върху Pencil Tool в менюто отляво. За да го улесните, можете да натиснете буквата В на клавиатурата.

Стъпка - 4 : Ако е така, моля задръжте курсора на празния слой. След това щракнете с десния бутон, за да отворите прозореца за редактиране .

След това не се колебайте да регулирате размера на пикселите и вида на молива, който искате да използвате, за да направите линиите.

Стъпка - 5 : Готови сте да начертаете линиите! Методът е наистина лесен. Моля, натиснете клавиша Shift , след което преместете курсора от една посока в друга. Това ще определи формата на вашата линия.

Начертайте хоризонтална линия : Щракнете с мишката отляво надясно или обратно .

Направете вертикална линия : Щракнете с мишката отгоре надолу или обратно.

Такова е ръководството за правене на линии с помощта на Pencil Tool във Photoshop. Наистина лесно, нали?

Как да направите линии в Photoshop с инструмента Line

Оказва се, че има и други начини за правене на линии в Adobe Photoshop, а именно с помощта на Line Tool. Този метод е толкова лесен, колкото Pencil Tool. Ето ръководството!

Стъпка - 1 : Отворете софтуера Adobe Photoshop, повторете стъпки 1-3, както по-горе, за да стартирате нов слой.

Стъпка - 2 : Моля, щракнете върху Line Tool в менюто отляво. За да го улесните, можете да натиснете буквата U на клавиатурата.

Стъпка - 3 : От тук можете веднага да начертаете линия. Моля, натиснете клавиша Shift , след което преместете курсора от една посока в друга.

Можете също така да направите диагонални, вертикални или квадратни линии като примера по-долу.

Такъв е наръчникът. Наистина лесно, нали?

Как да направите контури във Photoshop с Pen Tool

Освен да използвате Pencil Tool и Line Tool , можете да използвате и Pen Tool. Е, за този единствен метод е необходимо търпение, защото формираните линии ще бъдат много гъвкави.

По-късно ще знаете и как да формирате извити линии, прави линии, квадрати и различни други форми във Photoshop.

Без да се налага да се бавите повече, ето ръководството!

Стъпка - 1 : Отворете софтуера Adobe Photoshop, повторете стъпки 1-3, както по-горе, за да стартирате нов слой.

Стъпка - 2 : Моля, щракнете върху Pen Tool в менюто отляво. За да го улесните, можете да натиснете буквата U на клавиатурата.

Стъпка - 3 : Щракнете с десния бутон върху иконата Pen Tool, след което моля, изберете отново желаната опция за инструмент. Оттук можете веднага да начертаете линия, без да държите натиснат клавиша Shift.

Сега, за да използвате Pen Tool, наистина се нуждаете от високи часове на полет, така че линиите, които правите, да бъдат наистина добри, без да се изкривяват. Така се правят линии във Photoshop.

Други съвети

Когато приключите, можете да направите декорации на линии, комбинирани с различни видове орнаменти. Например можете да търсите в най- новата колекция от снимки / изображения на готини и мъдри цитати .

Не само на компютъра / лаптопа на Adobe Photoshop, можете също така да се научите да рисувате линии на мобилния си телефон чрез следващия ред на най-добрите приложения за редактиране на снимки на Android . Всичко, което ApkVenue е предоставил изцяло за вас, знаете ли!

Това беше ръководството за това как да направите най-лесния и пълен контур на Photoshop. Как, наистина е лесно нали?

Ако имате друг начин, можете да го запишете в колоната за коментари по-долу. В крак с другите писания на Джака, а!

Прочетете също статии за Photoshop или други интересни статии от Diptya .