6 уникални андроид приложения за заключен екран, които трябва да опитате

ApkVenue ще предостави няколко алтернативни уникални приложения за заключен екран на Android, които правят отключването още по-забавно. Ето 6 уникални Android Lockscreen приложения, които трябва да опитате.

Със сигурност вече знаете какво е заключен екран на Android? Екранът за заключване е дисплеят, когато екранът ни се изключи и ние го включим отново, след което ще бъдем помолени да превъртим екрана, да въведем парола, шаблон и т.н.

Ще срещнете точка на насищане, където ви омръзва точно този външен вид или как да отворите ключалка, която никога не се променя. Затова тук ApkVenue ще предостави няколко алтернативни уникални приложения за заключен екран на Android, които правят отключването още по-забавно.

  • Най-модерното приложение за заключен екран за Android досега
  • Най-доброто приложение за заключен екран за телефони с Android
  • Как да проектирате свой собствен тапет за заключен екран на Android

6 уникални приложения за заключен екран за Android, които трябва да опитате

1. Аларма за заключване на екрана против кражба

Производителност на приложенията Mobiloucos 2 ИЗТЕГЛЯНЕ

Алармата против кражба осигурява защита за нас, защото когато съхраняваме мобилния телефон, тогава някой се опитва да го отвори и моделът или паролата са грешни, ще прозвучи полицейска сирена или аларма ще накара хората, които искат да направят невежество, да избягат, защото са шокирани от алармата.

2. CashTree

За този уникален екран за заключване на Android, освен че получавате уникален дисплей на заключен екран , можете да печелите и пари, като просто отключите мобилния си телефон. CashTree, което вече има име в Корея, сега присъства в Индонезия. С помощта на Cashtree можете да събирате каси от рупия, които могат да се използват за генериране на импулси безплатно. Не е лошо, нали?

Приложения за производителност VITI GLOBAL LIMITED ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Екран за заключване на корицата

Най -доброто приложение за заключен екран на Android, освен че осигурява различен и уникален външен вид, осигурява и директен достъп до приложения, които са настроени да се съхраняват на първата страница. Екранът за заключване на корицата също има предимството да променя темата според мястото, което сте задали, като вашия офис, дом, кола и други. Така че, когато шофирате, се нуждаете от приложението GPS Google Maps, просто трябва да го отворите на този заключен екран . Не е ли готино?

Приложение Антивирус и защитно покритие ИЗТЕГЛЕТЕ

4. GO Locker

Това уникално приложение за заключен екран на Android е най -популярното приложение за заключен екран във версията на Play Store. Записват се над 100 милиона изтегляния и с добра производителност и съвместимост, GO Locker е най-популярното приложение за заключен екран . Ако това е проблем с дисплея, трябва да има различни хора, които имат различни мнения, за да можете просто да опитате.

Apps Productivity GO Launcher Dev Team ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Леден отключващ скенер за отпечатък с пръсти

Apps Antivirus & Security Diamond Fortress Technologies, Inc. ИЗТЕГЛИ

Мечтали ли сте някога да имате мобилен телефон, който може да отпечатъци (откриване на пръстови отпечатъци )? Сега тя може да бъде реализирана с това приложение. Това уникално приложение за заключен екран на Android ни позволява да отключваме с пръстовите си отпечатъци! Леле, готино нали ?! Използвайки камерата и снимайки пръста си, приложението Ice Unlock Finger Print Scanner е алтернатива, ако искате да отворите екрана за заключване по различен начин.

6. Joy Locker: Тема на играта

Антивирусни и защитни приложения Fun2Soft ИЗТЕГЛЯНЕ

Последното може да направи заключения ви екран да изглежда забавно. С функции, които могат да променят заключения ви екран като игри, приложението Joy Loker: Game Theme ще ви даде различно усещане, когато го отключите. С различни вариации на играта със сигурност ви кара да се чувствате по-комфортно, използвайки това приложение.

Външният вид на заключения екран зависи от индивидуалните ни вкусове, кой е подходящ или не. Така че можете да изберете една от опциите по-горе и да опитате коя наистина ви харесва . Това е всичко от мен и се надявам, че това е полезно.