5-те най-добри онлайн приложения за покупка и продажба на долари на Android

За тези от вас, които обичат да инвестират в чуждестранна валута или чуждестранни валути, особено долари, тогава трябва да използвате приложения за покупка и продажба на 5 долара, които можете да използвате едновременно за наблюдение на обменния курс на рупия спрямо долара.

През изминалата седмица страната ни беше шокирана от отслабването на обменния курс на Рупия спрямо Долара, който е валутата на САЩ. Всъщност стойността на рупията за 1 щатски долар се казва, че почти е докоснала 15 000 рупии!

Не пропускайте. Този път ApkVenue ще ви каже пет приложения, които могат да ви помогнат да наблюдавате развитието на стойността на долара .

  • На стойност милиарди долари! Това са 9 от най-богатите издатели на игри в света
  • Обогатете! Това са 7-те най-популярни приложения за Android за лов на долари
  • До милиони долари ?! Ето 5 скъпи предмета, намерени в кошчето

5 най-добри онлайн приложения за търговия с долари на Android

За тези от вас, които обичат да инвестират в чуждестранна валута (валута), известна още като чуждестранна валута, със сигурност не пропускате размяната на рупия и долари. За това ще ви е необходима помощта на приложение за наблюдение на валутния курс (включително долари), което можете да използвате и като приложение за покупка и продажба на долари.

ВИЖТЕ СТАТИИ

1. Конвертор на валути

Първото приложение е Currency Converter . Това приложение, което има повече от 80 валути от различни държави, не е просто приложение за установяване на обменните курсове, но можете да го използвате и за наблюдение на валутните движения през определен период от време, проследяване с използване на валутен портфейл, за актуализиране на валутата информация всеки ден.

Предимства Недостиг
Лек и лесен за използване Офлайн режимът е по-малко от перфектен
Много допълнителни функции Някои валути не винаги се актуализират
OANDA Corporation Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. IDKurs

Следващото приложение е IDKurs . Можете да използвате това приложение, за да наблюдавате и да разберете в реално време информация за обменните курсове на Рупия спрямо други валути от различни банки в Индонезия, а именно Bank Mandiri, BCA или BNI. В допълнение, това приложение ще ви даде и най-добрите препоръки за съотношение кога да купувате или продавате долари и други чуждестранни валути.

Предимства Недостиг
Пълни обменни курсове от индонезийски банки Няма функция за проследяване на портфолио
Функция за препоръка за най-добри цени -
Изтеглете Apps Productivity Pillar Network

3. Обменни курсове - валута

Почти подобно на двете предишни приложения, Exchange Rates - Currency също предоставя услуга за своите потребители да конвертират валути. Това, което го отличава, е, че към това приложение са добавени няколко малки функции като калкулатор, автоматична синхронизация и диаграми на обменния курс, които могат да се използват офлайн.

Предимства Недостиг
Пълна конверсия на валута Без ежедневна информация за форекс
Много поддържащи функции -

Изтегляне: Валутни курсове - валута

4. Индонезийски долар рупия

Това приложение е специално за тези от вас, които обичат да продават и купуват долари с вашата валута Rupiah. Индонезийският рупия долар ще ви предостави цялата информация относно обменния курс на рупия спрямо долара, движението на стойността за определен период от време, анализ и препоръки кога е подходящият момент за покупка или продажба на вашия долар.

Предимства Недостиг
Пълни функции Фокусирайте само 1 чуждестранна валута
Лек и лесен за използване Понякога се появяват грешки

Изтегляне: индонезийска рупия

5. Обмен на пари

Последното приложение е Money Changer . Имайки точно същата функция като физическия обмен на пари , известен още като обмен на пари, който можете да намерите в молове или търговски центрове, можете да използвате това приложение, за да конвертирате повече от 160 чуждестранни валути. Удивително е, че това приложение може да извършва преобразувания точно в офлайн условия.

Предимства Недостиг
Функциите са пълни Впечатлено силно за смартфони от нисък клас
Включване / изключване на функцията за актуализиране на валутата, за да спестите интернет -

Изтегляне: Money Changer

Това са пет приложения за покупка и продажба на Android Dollar, които можете да използвате и за наблюдение на обменния курс на Rupiah спрямо долара. Сега вече няма причина да пропускате актуализирането на стойността на нашата валута спрямо други валути и се надяваме, че можем да бъдем по-изпреварващи с възможността за големи движения на обменния курс, както се случи наскоро. Съгласен?

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .