7 от най-добрите филми за детска престъпност, не за подражание!

Престъпността в юношеството наистина е забавна тема за разговор. Ето няколко филма, които обсъждат детската престъпност

Мнозина казват, че юношеството е най-забавното време. Животът се чувства много спокоен, без тежки отговорности.

Въпреки това юношеството е най-уязвимият етап от човешкото развитие. Грешната асоциация ще направи мрачно бъдещето на тийнейджъра.

Особено с бързото развитие на технологиите. Има тийнейджъри, които използват технология за извършване на престъпления, като тормоз или дори хакване на други хора.

7 най-добри филма за тийнейджърска престъпност

Непълнолетната престъпност се превърна в много теми, обсъждани в литературата и филмите, банди. Е, в тази статия ApkVenue ще обсъди няколко филма за детската престъпност.

Тези филми имат забавни и весели истории, но има толкова много сцени, които децата не трябва да гледат.

Ако сте любопитни и достатъчно възрастни, за да гледате тези филми, просто продължете, нека видим рецензията на ApkVenue по-долу!

1. Американски пай (1999)

Децата от поколението на 90-те трябва да са добре запознати с този един филм. Американски пай обсъжда младежката престъпност и сексуалното изследване.

Разказва историята на 5 отвратителни възрастни хора в гимназия. Петимата се опитват да се отърват от девата си, преди да завършат гимназия.

Работата е там, че тяхната невинност прави всичко весело. Този филм има много неприлични сцени, които децата не могат да гледат.

2. Лесно A (2010)

Easy A е комедиен филм с участието на Ема Стоун . Този филм спечели успешно 75 милиона щатски долара, въпреки че бюджетът беше само 8 милиона щатски долара.

Разказва историята на тийнейджър на име Олив, който изобщо никога не е излизал. Той обаче беше принуден да излъже приятеля си, че е правил секс със студент.

Лъжите се разпространиха в цялото училище и донесоха нови проблеми. Говори се, че Олив е евтина жена, която иска да спи с когото и да било. Ами сега!

3. Съседи (2014)

Така че, ако този филм, наречен „Съседи“, разказва за пакостите на децата в колежа, бандата. В този филм участват Зак Ефрон , Роуз Бърн и Сет Роген .

Млада двойка и бебето им, които живеят в тих жилищен квартал, внезапно се променят, тъй като група деца от колежа наемат къща в съседство и често се забавляват всяка вечер.

Те също се опитаха да възпоменат тийнейджърите. Съседът им обаче не искал да чуе. И накрая, между тях, бандата , имаше „война“ .

4. Приет (2006)

На номер 4 има любимият комедиен филм на Джака за непълнолетни, озаглавен „ Прието“ . В този филм участват Джъстин Лонг и Блейк Лайвли .

Разказва за завършил гимназия, който не е бил приет в нито един кампус. За да не разочарова родителите си, той и приятелите му създадоха измислен кампус.

Проблемът обаче дойде, когато други деца, които не бяха приети в колеж, се записаха като студенти в измисления кампус.

5. Superbad (2007)

Superbad е тийнейджърски комедиен филм, издаден през 2007 година. В този филм участват Майкъл Сера и Джона Хил .

Този филм разказва историята на двойка отвратителни гимназисти, които не са популярни. Преди да завършат, те са решени да участват в партито с приятелите си, така че да бъдат считани за жаргон.

Сценарият за този филм е написан от Сет Роген и Евън Голдбърг въз основа на техния собствен опит, когато са били в 3 клас гимназия в Канада.

6. Дева (2004)

Ако Джака беше обсъждал холивудски филми по-рано, сега е време за индонезийски филми, банда. Virgin беше най-касовият филм през 2004 г. и получи 8 номинации на събитието FFI през 2005 г.

Разказва историята на 3 тийнейджърки, които се отегчават от посредствения си живот и решават да се потопят в нощния живот.

Тези, чийто живот се разпадна, по-късно съжаляваха за решението му. Всъщност приятелството между тримата беше на ръба на краха.

7. Сингли (2006)

За разлика от Virgin, която разказва историята от гледна точка на младите жени, Singles всъщност разказва за престъпността на 4 момчета.

Базиран на най-продавания роман на Adhitya Mulya , този филм се фокусира върху историята на Agus, Doni, Bimo и Olip, които търсят смисъла на любовта.

Животът им не е далеч от детската престъпност. Започвайки от наркотици, до безплатен секс. Въпреки това, този филм има доста добро морално послание, знаете ли.

Това беше статията на Джака за 7 филма на тема детска престъпност. Тези седем филма имат доста добра история, въпреки че има много неща, които не бива да копирате.

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа под формата на коментари в наличната колона, банда.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Прамесвара Падманаба