как да възстановите изтрит акаунт в WhatsApp на android

Вашият акаунт в WhatsApp е бил случайно изтрит? Ето как лесно да възстановите изтритите акаунти в WhatsApp на Android!

В предишната статия ApkVenue обсъди как да възстановите изтритите файлове на WhatsApp. Тогава какво, ако акаунтът ни в WhatsApp бъде изтрит? Може ли да се използва отново?

Може би това е въпрос за всеки, който изпитва проблеми като този. Разбираемо е, че WhatsApp сега се превърна в едно от важните приложения за комуникация помежду си.

Но не е нужно да се притеснявате, защото ApkVenue има решение, банда! Този път ApkVenue ще обсъди как да възстановите изтритите акаунти в WhatsApp на всички телефони с Android .

Любопитен? Хайде, просто разгледайте пълното омокряне по-долу!

Причини за изтрит акаунт в WhatsApp

Преди да пристъпим към решението, Jaka първо ще обсъди причините. Причината за самото изтриване на акаунта в WhatsApp може да са различни банди.

Някои от най-често срещаните обаче включват следното:

 • Умишлено изтриване на акаунт за WA на стар мобилен телефон, защото искате да преминете към нов мобилен телефон.
 • Правейки го деинсталирате Whatsapp на HP, така че всички данни се губи.

Тогава можем ли да продължим да възстановяваме данни от стария си акаунт в WhatsApp? Разбира се, че можете!

Ако сте любопитни как да направите това, по-добре е просто да разгледате дискусията за това как да възстановите напълно изтрития акаунт в WhatsApp по-долу.

Как да възстановите изтрит акаунт в WhatsApp

За разлика от това как да възстановите изтрито приложение WhatsApp на Android, където просто трябва да изтеглите отново приложението, възстановяването на изтрит акаунт в WA може да е малко по-сложно.

Особено ако се окаже, че не активирате функцията за автоматично архивиране в приложението WhatsApp, определено ще бъде много трудно да възстановите стария си акаунт в WA.

Е, в тази дискусия ApkVenue ще предостави два начина за възстановяване на изтрит акаунт в Whatsapp. Първо с помощта на Google Drive и второ ръчно .

Хайде, просто чуйте цялата статия по-долу!

1. Как да възстановите изтрит акаунт в WhatsApp с Google Drive

Подобно на приложенията за чат като цяло, WhatsApp предлага и функция за архивиране , която функционира за възстановяване на данни, ако се случи нещо неочаквано.

Е, за тези от вас, които са усърдни в архивирането на данни на WhatsApp във вашия акаунт в Google Drive, тогава как да възстановите този изтрит акаунт в WhatsApp ще бъде по-лесно, банда.

Уверете се обаче, че акаунтът в Google на мобилния ви телефон е акаунтът, използван за архивиране на данни от WhatsApp, а!

Ако е така, просто трябва да следвате стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Отворете приложението WhatsApp

 • Първо, просто отваряте приложението WhatsApp, което току-що е инсталирано на вашия мобилен телефон.

Стъпка 2 - Влезте в акаунта в WhatsApp

 • След това влизате, като използвате телефонния номер, използван в стария акаунт в WhatsApp, който е бил изтрит.

 • Тук правите процеса на влизане като създаване на нов акаунт и преминавате през процеса на проверка на OTP кода.

Източник на снимки: JalanTikus (Тази стъпка може да бъде последвана и от тези от вас, които искат да знаят как да възстановят изтрит акаунт в WhatsApp на iPhone).

Стъпка 3 - Възстановете данни на WhatsApp

 • След като процесът на проверка на OTP кода приключи, WhatsApp автоматично ще сканира, за да намери резервни копия на данни от WA, съхранени във вашия акаунт в Google Drive.

 • Ако процесът на сканиране приключи и WhatsApp успее да намери резервното копие на данните на WA, просто изберете бутона „Възстановяване“ .

Стъпка 4 - Попълнете профила в WhatsApp

 • Когато процесът на възстановяване приключи, можете да завършите профила си в WhatsApp от име на снимка.

 • Накрая просто изберете бутона „Напред“ . Свършен!

Източник на снимки: JalanTikus (Ако начинът за възстановяване на изтрит акаунт в WhatsApp е завършен, не забравяйте да попълните вашия WA профил).

Сега ще бъдете насочени към главната страница на WhatsApp и приложението ще възстанови всички пространства за чат, съхранени в архивния файл . Колко лесно е, нали?

За съжаление, за тези от вас, които търсят начин да възстановят изтрит акаунт в WhatsApp без проверка , ApkVenue не е намерил начин, банда.

Но ако искате да влезете в WhatsApp без проверка, можете да прочетете статията на ApkVenue за „Как да влезете в WhatsApp без код за проверка“ по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

В тази статия можете също да намерите как да възстановите акаунт в WhatsApp, чийто номер е загубен, или как да активирате WhatsApp с неактивен номер.

2. Как да възстановите ръчно изтритите акаунти в WhatsApp

Ако при предишния метод сте използвали архивни данни, съхранени във вашия акаунт в Google Drive, за да възстановите изтрит акаунт в WhatsApp, тогава какво, ако никога не сте правили резервно копие ?

Без да знаете, всъщност приложението WhatsApp винаги прави автоматично архивиране , банда. След това този архивен файл се съхранява в приложението HP File Manager.

Сега, въоръжен с тези файлове, е време да възстановите вашия акаунт в WhatsApp ръчно чрез следните стъпки:

Стъпка 1 - Намерете архивния файл на WhatsApp във файловия мениджър

 • На първо място, влизате в приложението File Manager на мобилния си телефон.

 • След това отидете в папката Whatsapp> База данни .

Източник на снимки: JalanTikus (Това е една от стъпките за възстановяване на изтрит акаунт в WA с помощта на архивния файл във Файлов мениджър).

Стъпка 2 - Променете името на архивния файл, който искате да използвате

 • Освен това на този етап ще намерите архивни файлове, сортирани по дата на архивиране от най-старата до най-новата.

 • След това избирате кои архивни данни искате да използвате и променяте името на файла. Променете от msgstore-YYYYY -YY-DD.1.db.crypt12 на msgstore.db.crypt12 .

Стъпка 3 - Деинсталирайте приложението WhatsApp

 • Ако предишната стъпка е направена, тогава деинсталирате приложението Whatsapp на вашия Android телефон.

 • След това преинсталирайте приложението от Google Play Store.

Стъпка 4 - Пререгистрирайте стария WA номер

 • След като процесът на инсталиране е успешен, отваряте приложението WhatsApp и се регистрирате отново, като използвате стария си WA номер . Следвайте всички процеси, като когато за първи път сте създали акаунт.

 • След това Whatsapp автоматично ще извърши сканирането на архива на файла. Ако е намерен, просто изберете Възстановяване .

Стъпка 5 - Изчакайте процесът на възстановяване да приключи

 • И накрая, изчакайте, докато процесът на възстановяване завърши.

 • По този начин сега вашият Whatsapp ще съдържа всички данни въз основа на последния архивен файл, който сте използвали.

Източник на снимки: JalanTikus (Ако начинът за възстановяване на изтрития WhatsApp е завършен, изчакайте, докато процесът на възстановяване завърши).

И така, това са някои начини да възстановите изтрития акаунт в Whatsapp от ApkVenue този път, банда.

ApkVenue предполага, че трябва да бъдете старателни за архивиране на данни в профила си в Google Drive. Тъй като по този начин всички ваши данни ще се съхраняват безопасно, така че няма нужда да се притеснявате, ако по всяко време данните се загубят случайно.

Прочетете също статии за Whatsapp или други интересни статии от Chaeroni Fitri .