5 андроид игри за производство на биткойни, които могат да ви направят богат

Биткойнът е виртуална валута, която напоследък процъфтява в интернет, въпреки че биткойн съществува отдавна. Биткойнът няма физическа форма като другите пари, но стойността на биткойн е не по-малко голяма от физическата валута, просто стойността или цената на биткойн не е такава.

Биткойнът е виртуална валута , която напоследък процъфтява в интернет, въпреки че биткойн съществува отдавна. Биткойнът няма физическа форма като другите пари, но стойността на биткойн е не по-малко голяма в сравнение с физическата валута, просто стойността или цената на биткойн не винаги са фиксирани, но продължават да намаляват и се увеличават , освен това, увеличаване и намаляване на цената на биткойн също е невъзможно за нас.

И така, как се получават биткойни? За да получите биткойн, можете да използвате различни начини, започвайки от закупуване, чрез приложения за производство на биткойни , а също и чрез игри за производство на биткойни , като някои от игрите, които ApkVenue ще разгледа по-долу. Ако вече получавате биткойни, какво правите? Разбира се, можете да купувате и продавате, за да получите пари, като някои хора, които са забогатели, просто играейки биткойни наскоро. Така че, за тези, които искат да изпробват играта , просто погледнете следното, кой знае какъв късмет!

  • 5 начина да получите безплатни биткойни на Android | Бързо и 100% работи!
  • Ето лесните стъпки за закупуване на BitCoin
  • Миньори! 5 приложения за биткойн на Android, които трябва да изтеглите

5 игри за Android, генериращи биткойни, които могат да ви обогатят

1. Свински клап

Flap Pig е игра за Android , която е доста проста и възнаграждава играчите под формата на биткойни. Тази игра е толкова лесна , че дори можете да я играете със затворени очи! За да получите биткойни от тази игра "Flap Pig" , трябва да спечелите играта. Ако смятате, че сте направили достатъчно биткойни, тогава можете да направите изплащане . Въпреки че е лесно, това не означава, че можете лесно да получите десетки до стотици биткойни, разбира се, всички се нуждаят от процес.

2. Биткойн милиардер

Втората игра за Android, произвеждаща биткойни , е Биткойн милиардер . Биткойн милиардерът предлага и доста примамливи награди, при които ще ви бъдат дадени биткойни безплатно, при условие, че трябва да играете правилно в съответствие с инструкциите . Тази игра също е доста проста, но доста изтощителна . За тези от вас, които търсят безплатни биткойни, играта „Биткойн милиардер“ може да бъде най-подходящото решение.

3. Монета Flapper

Може да се каже, че Coin Flapper е игра, подобна на играта "Angry Bird . В играта" Coin Flapper " играчите са назначени само да летят птиците , но има и предизвикателства или препятствия, с които трябва да сте готови да се изправите. От резултатите от победата ще бъдете възнаградени с едно око.виртуални пари (биткойн) Въпреки че изглежда просто, спечелването на тази игра не е лесен въпрос.

4. Блокчейн игра

Blockchain Game е може би игра за мозъци, така че, разбира се, тя изисква правилното мислене, за да завърши мисията в тази игра . На играчите се възлага само да подредят нещо , просто, но отнема много време. В Blockchain Game също има няколко нива и можете да ги завършите постепенно. По отношение на наградите, които ще бъдат получени, не е нужно да се притеснявате, тъй като Blockchain Game също ще възнагради достатъчно големи биткойни за играчи, които успешно завършат играта и всяко ниво.

5. Извънземно бягане

Alien Run е игра, която е не по-малко проста и лесна. В играта "Alien Run" много лесно ще получите биткойн, просто недостатъкът на тази игра е , че биткойните, които получавате, са относително малки . Но това няма да е голям проблем, ако го правим редовно. Освен че можете да получите биткойни безплатно, вие също ще почувствате вълнението в тази игра . Вашата задача тук е много проста и не отнема много време .

Това са 5 игри за Android, произвеждащи биткойни, които могат да ви направят богат. За тези от вас, които възнамеряват да събират биткойни, но нямат капитал, петте игри по-горе могат да бъдат най-подходящото решение за вас. Наистина ли не искате да опитате?