как да изтриете за постоянно акаунт за мобилни легенди (актуализация 2020)

Искате ли да започнете да играете Mobile Legends от нулата отново на същото устройство? Първо изтрийте стария си акаунт! Ето как да изтриете окончателно ML акаунт на Android.

Как да изтриете акаунт в Mobile Legend е доста търсен, въпреки че тази игра все още е заета да се играе от много хора. Играта с най-много играчи на мобилната платформа е наистина търсена.

Издаден през 2016 г., вече Mobile Legends: Bang Bang вече има милиони играчи по целия свят. Всъщност първоначалното стартиране предизвика спорове и случаи на плагиатство.

Mobile Legends популяризираха жанра MOBA или Multiplayer Online Battle Arena до мобилни платформи, които преди това бяха предпочитани само от PC геймърите чрез DOTA и League of Legends .

Демографията на играчите на Mobile Legends не се ограничава само до тийнейджърите. Всъщност много възрастни и жени също са пристрастени и стават професионални спортисти в електронния спорт.

Въпреки че тази игра е безплатна, има покупки в приложението или покупки в играта. Готините герои или кожи често се превръщат в „отрова“, което кара играчите да похарчат милиони Рупия, за да ги купят.

За тези от вас, които се отказват от закупуването на артикули в играта, деинсталирането на Mobile Legends не решава непременно проблема ви. Ето как да изтриете за постоянно Mobile Legends.

Как да изтрия постоянни акаунти за мобилни легенди на телефони с Android

Има много други причини, поради които хората искат да знаят как да изтрият постоянен ML акаунт. Като се започне от желанието да се намали времето за игра, спецификации на HP, които не са квалифицирани, и други.

Понякога има и играчи, които искат да рестартират своя ML акаунт от нулата, защото старият им акаунт има лош процент на печалба или нисък ранг.

Ако деинсталирате само Mobile Legends, лесно става. Но това не решава проблема, защото когато го инсталирате отново, старият ви акаунт също ще се върне.

Mobile Legends има функция, при която можете да свържете вашия ML акаунт с акаунт в социални медии като резервно копие, така че данните ви да не бъдат лесно загубени.

Преодолявайки горния проблем, ApkVenue ще ви каже как да изтриете правилния акаунт на Mobile Legends, така че да може да бъде изтрит за постоянно от вашия смартфон или устройство с Android.

След това просто следвайте стъпката по стъпка по-долу:

1. Отидете в менюто Настройки на акаунта

  • Отворете приложението Mobile Legends на вашия Android, след което изберете секцията с профила. След като се появи профилът ви, изберете опцията Account Settings , която е в долната позиция.

2. Изберете Свързани акаунти

  • В този случай ApkVenue използва акаунт във Facebook, за да играе Mobile Legends. Следващата стъпка е да изберете опцията Bind Account .

3. Освобождаване на акаунта

  • Ако се появи дисплей като изображението по-долу, всичко, което трябва да направите, е да изберете псевдоним, щракнете върху Facebook Unbind .

4. Завършете Unbind

  • За да изтриете акаунта си от Mobile Legends, последната стъпка, която трябва да направите, е да изберете Добре .

5. Отидете в менюто за настройки на приложенията

  • Не е достатъчно, все още трябва да изпълните още няколко стъпки. Излезте от приложението Mobile Legends, след това отидете в менюто с настройки и псевдонима за управление на приложенията Apps . Изберете приложението Mobile Legends.

6. Clear Data Mobile Legends

  • След отваряне трябва да изчистите акаунта, който сте изтрили по-рано. Това трябва да се направи, за да може акаунтът да бъде изтрит за постоянно.

  • Номерът е да изберете опцията Storage , след това натиснете CLEAR DATA и CLEAR CACHE .

7. Изчистване на акаунта за обвързване на данни

  • Накрая отидете на приложението, което използвате като акаунт на Mobile Legends. ApkVenue, който използва акаунт във Facebook, отива директно към приложението Facebook в менюто Apps .

  • Ако е така, изберете Storage, а след това CLEAR DATA и CLEAR CACHE точно както направихте в приложението Mobile Legends. По този начин вашият ML акаунт е официално изтрит за постоянно.

БОНУС: Как лесно да създадете 2 ML акаунта на 1 мобилен телефон, подобрете процента на печалба!

Искате да повторите акаунта си в Mobile Legends, но не искате да изтриете стария ML акаунт? Не се притеснявайте, ApkVenue също има решение за това, наистина.

Можете лесно да създадете 2 ML акаунта на един и същ мобилен телефон. За пълния метод можете да следвате следния урок:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ето как да изтриете напълно акаунта на Mobile Legends в Android , известен още като постоянно. Сега можете да отворите нова страница, известна още като начало на вашето приключение в света на ML отново от нулата.

Но за тези от вас, които имат половинчати намерения, ApkVenue препоръчва да не изтривате акаунта си, защото един ден определено ще съжалявате.

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Рейналди Манасе .