трябва да се пробва! това са 5 приложения за създаване на меми на android

Затова ApkVenue обобщи 5-те най-добри приложения за създаване на меми на Android. Следете за отзивите по-долу!

Често се смеете, защото виждате мемове ? Или наистина обичате да правите забавни снимки, които да споделяте в социалните медии? Да, за да правите забавни мемове и снимки, разбира се, имате нужда от приложение за редактиране на изображения, достъпно за вашия смартфон.

Може би много от вас вече познават някои приложения за създаване на меми на Android. И така, какви са наистина добрите приложения за правене на мемове ? Затова ApkVenue обобщи 5-те най-добри приложения за създаване на меми на Android. Следете за отзивите по-долу!

  • Защо всички MEME в Интернет използват един и същ шрифт?!
  • Тъй като бяха внушени чрез мемове, тези 6 души станаха известни
  • 20 забавни мемове за лоша песен сатира, Young Lex, AwKarin

Трябва да се пробва! Ето 5 приложения за създаване на меми на Android

1. Най-добър генератор на меми от Memeful

Източник на снимки: Източник: Topapps

Приложението за създаване на мем, направено от разработчика Under9, изглежда дава приоритет на удовлетвореността на потребителите. Това приложение за създаване на мемове е не само безплатно , но също така предоставя различни видове графични материали за мемове, които винаги са актуални . Липсата на реклами също е основната стойност на това приложение за генериране на меми .

С това приложение за създаване на меми можете да създавате различни видове забавни снимки от голямата библиотека за мемове, които можете да използвате от приложението. Ако не ви харесва, можете да персонализирате изображенията, както искате.

2. Meme Generator Free

Източник на снимки: Източник: Google Play

Това приложение за създаване на меми е направено от разработчика на ZomboDroid . Meme Generator Free носи доста прост интерфейс за приложение. Също така ще намерите повече от 700 мемове с висока разделителна способност, заедно с примери, които да добавите към идеите си за създаване на забавни снимки и цитати .

Освен това има и различни интересни функции, които можете да добавите към вашите мемове, като стикери, рамки и различни стилове на шрифта . Можете също да добавите изображения от галерията си като материали за създаване на хумористични изображения. Най-забавното нещо, освен че е безплатно, това приложение за създаване на меми също няма да добави воден знак към изображението, което сте създали.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. GATM мем генератор

Източник на снимки: Източник: Google Play

Ако се притеснявате за приложение, което може да заема много място във вашата вътрешна памет, използвайте GATM Meme Generator . Това приложение за създаване на меми има достъп, така че можете да го преместите във външна памет. Така че, не е нужно да се притеснявате, ако размерът на приложението се увеличи, защото шаблоните за мем винаги се актуализират .

Функциите, които носи това приложение, са доста добри. Когато редактирате изображение, има функция за предварителен преглед, за да видите резултатите от изображението . Така че, ако има недостатъци, можете да ги отстраните непосредствено преди качването . След това чрез това приложение можете също да го качите директно в социалните медии като Facebook , Twitter и Instagram .

4. Създател на меми

Източник на снимки: Източник: Google Play

Имате ли нужда от приложение за създаване на мем, което има по-сложни функции? Meme Creator е отговорът. Той носи доста пълни основни функции, като различни шрифтове, които можете да промените в цвета и размера, да изрежете изображението, както и да комбинирате изображения за тези от вас, които искат да направят мемовете в комикси.

Има 600 шаблона за мем, които можете да изберете като свой материал за правене на забавни картинки, както и 20 различни букви, които можете да използвате, за да направите забавни думи. Можете също да използвате изображения в галерията, като ги добавяте директно към приложението. Meme Creator също няма да добави воден знак, така че вашите мемове ще изглеждат по-оригинални.

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Instameme: Meme Generator

Източник на снимки: Източник: Google Play

Имате ли нужда от повече материали, за да направите мемове? Instameme: Meme Generator предоставя над 5000 шаблона, стикери, емотикони и яростни лица , които могат напълно да подкрепят вашата креативност в създаването на хумористични изображения. Функциите, съдържащи се в това приложение за създаване на меми, също са доста пълни , като се започне от изрязване на изображения, филтри и различни адаптивни шрифтове.

Освен това можете също да увеличите или намалите изображението, да го завъртите и да персонализирате фона на изображението. Въпреки че получавате толкова много, това приложение няма да добави воден знак към вашето изображение и може да бъде изтеглено безплатно от Google Play Store .

Е, сега знаете 5-те най-добри приложения за създаване на меми за Android. И така, кое приложение ще изберете? Пишете в коментарите по-долу!