как да превърнете Windows 10 в macOS лесно!

Искате ли да имате лаптоп, който прилича на MacOS за лаптоп на Apple? Ето как лесно и практично да превърнете Windows 10 в macOS!

Имате ли лаптоп на Apple, чиято цена е десетки или дори десетки милиони? Да, очевидно искаш, банда?

За съжаление относително високата цена на лаптопите на Apple прави този един лаптоп достъпен само за определени хора.

Всъщност този лаптоп продукт, произведен от технологична компания със седалище в Калифорния, предлага операционна система macOS, която има прост, но елегантен външен вид, за който някои хора жадуват.

Но за щастие има проблясък надежда за тези от вас, които искат да имат лаптоп като macOS, банда. Любопитен? Хайде, вижте пълната статия по-долу!

Как да промените Windows 10 на macOS

Може би някои от вас смятат, че да изглеждате като macOS на лаптоп с операционна система Windows 10 е невъзможно.

Не е странно, като се има предвид, че тези две компютърни операционни системи са много различни, включително по отношение на външния вид.

Но за тези от вас, които все още се надяват да успеят да направят това, тук ApkVenue ще ви даде как лесно и практически да превърнете Windows 10 в macOS.

Стъпка 1 - Изтеглете пакета за трансформация на macOS

 • Първата стъпка, която трябва да направите, за да промените облика на Windows 10, за да прилича на MacOS, е да изтеглите приложение, наречено macOS Transformation Pack 5.0 .

 • Можете да изтеглите приложението на уебсайта на WindowsXLive на адрес //www.windowsxlive.net/macos-transformation-pack/ . След това превъртете до края на страницата и щракнете върху бутона за изтегляне.

 • Това приложение по-късно ще има разширение .rar .

Стъпка 2 - Отворете и инсталирайте приложението

 • След като изтегли приложението MacOS Transformation Pack 5.0, следващата стъпка, която трябва да се направи, е, разбира се, инсталирането на приложението.

 • Отваряте папката, в която е запазено изтегленото приложение, след което щракнете с левия бутон и изберете опцията "Отваряне" или щракнете 2x върху приложението .

 • След това, ако приложението поиска парола, тогава въвеждате thememypc.net и след това щракнете върху бутона OK .

 • След това ще се появи прозорец за контрол на потребителски акаунти, който ще поиска разрешение за стартиране на приложението. Тук щракнете върху бутона OK .

Стъпка 3 - Рестартирайте компютъра

 • Ако процесът на инсталиране е блокиран от известието на прозореца Актуализиране на файловете, които са в очакване “, както е показано по-долу, можете просто да щракнете върху бутона „Да“, след това отново върху бутона „OK“ .

 • След това вашият лаптоп или компютър ще се рестартира сам.

Стъпка 4 - Повторете стъпка № 2

 • Ако лаптопът е отново включен, инсталирате отново приложението MacOS Transformation Pack 5.0, като повторите стъпка 2, която ApkVenue обясни по-рано, банда.

Стъпка 5 - Регулирайте настройките на приложението

 • Ако приложението MacOS Transformation Pack 5.0 е отворено, следващата стъпка, която трябва да направите, е да настроите настройките на приложението според изображението, което ApkVenue прикачва по-долу.

 • Също така не забравяйте да изберете и маркирате опции, които са подобни на това, което Джака направи, да, банда!

 • Ако всичко е същото, щракнете върху бутона "Инсталиране" и процесът на инсталиране ще стартира.

Стъпка 6 - Рестартирайте компютъра отново

 • Ако процесът на инсталиране приключи, по-късно ще бъдете незабавно автоматично отведени на страницата с настройки, на този етап просто затваряте прозореца с настройки, като щракнете върху иконата "X" в горния десен ъгъл.

 • След това ще се появи прозорецът за инсталиране и щракнете върху бутона "OK". Така че за пореден път лаптопът ви ще се рестартира отново, банда.

Стъпка 7 - Изчакайте дисплеят да се промени

 • След приключване на процеса на рестартиране изчаквате, докато екранът на страницата на работния плот действително се промени, за да наподобява външния вид на macOS, типичен за лаптопите на Apple.

 • На този етап процесът отнема само няколко минути, докато накрая се появят лентата на задачите и иконите на работния плот на macOS.

 • Ако сте инсталирали приложението правилно, външният вид на Windows 10 ще се промени, за да бъде подобен на macOS, както следва.

За да приличате по-добре на външния вид на macOS, можете също да направите малко персонализиране, като премахнете иконите, които се появяват в лявата част на страницата на работния плот.

Как Методът не е толкова труден, колкото това, което сте си представяли в началото, нали? С този нов облик вашият лаптоп няма същия вид, който е типичен за операционната система Windows.

Disclaimer:

Nah, itulah tadi cara simpel untuk mengubah tampilan laptop dengan OS Windows 10 kamu agar mirip dengan tampilan macOS Apple, geng.

Dengan menggunakan cara di atas, kamu sudah bisa merasakan tampilan laptop "rasa" macOS yang diidam-idamkan oleh banyak orang hanya bermodalkan sebuah aplikasi saja. Menarik bukan?

Baca juga artikel seputar Laptop atau artikel menarik lainnya dari Raihan Fadli.