3 начина за хакване на парола, заключен твърд диск

Заключвали ли сте някога твърд диск с парола, но сте забравили паролата? Ако е така, JalanTikus е колекция от софтуер за хакване на съдържанието на твърдия диск, който е забравил паролата.

Тъй като сигурността е всичко, тези от вас, които съхраняват много данни на компютър или смартфон, трябва да поддържат парола . Не е изключение за вашия твърд диск, който съдържа много документи, като снимки, видеоклипове или други документи.

Просто понякога забравяме каква е паролата ни за твърдия диск, за да нямаме достъп и да използваме данните в нея. Не се притеснявайте, JalanTikus има начин да хакне твърди дискове, заключени с парола .

  • Как да поправите повреден или повреден твърд диск, така че данните да не се губят!
  • 10 съвета за избор на външен твърд диск, който не се повреди лесно
  • Лесни начини за добавяне на RAM на компютър с помощта на вътрешен твърд диск

Софтуер за хакване на пароли на твърдия диск

Ако имате инсталиран твърд диск с криптиране на парола , ще бъде трудно да го отворите. Няма специален начин за отключване на парола за заключен твърд диск. Причината е, че съществуващият BIOS ще се активира автоматично и ще поиска парола .

Но наистина можете да опитате да хакнете паролите на твърдия диск лесно, като използвате помощта на следния софтуер за хакване на твърд диск:

1. Съветник за отключване на HDD

Може да се каже, че HDD Unlock Wizard е най-лесният за използване софтуер за хакване на твърд диск. Начинът, по който работи този софтуер, е чрез изтриване на всички пароли, използвани от твърдия диск, включително основната парола . Изтеглете HHD Unlock Wizard тук .

За съжаление този софтуер може да се използва само на IDE и SATA твърди дискове . Също така имайте предвид, че данните на твърдия диск, който е бил хакнат с помощта на HDD Unlock Wizard, също ще бъдат изтрити. И така, HDD Unlock Wizard е софтуер, който е подходящ за тези от вас, които имат нужда от твърд диск повече от данните в него.

2. HDD на Виктория

За разлика от HDD Unlock Wizard, софтуерът на Victoria HDD няма да изтрие данните в него. Този софтуер за хакване на твърд диск ще работи, като събира цялата информация, съхранявана в него. По-късно можете да получите данни, включително паролата, която използва. Изтеглете твърдия диск Victoria тук.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Ultimate Boot CD

Всеки твърд диск е снабден с главна парола, в случай че забравите паролата си . С тази главна парола се надяваме, че потребителите могат лесно да отворят твърдия диск, без да губят данните на него. Изтеглете компактдиска Ultimate Bood тук.

Adapun cara menggunakan Ultimate Boot CD untuk mereset password hardisk yaitu:


- Download Ultimate Boot CD lalu burn ke CD, dan jalankan software-nya dari CD tersebut.


- Selanjutnya ketik Unlock, dan balas dengan 1. Isikan master password-nya.


- Jika berhasil, ketikan DISPWD, dan balas 1. Ketikan kembali master password-nya, dan hardisk yang terkunci password pun akan terbuka.

Е, с 3-те софтуера по-рано можете лесно да хакнете твърд диск, който е заключен с парола. Вече няма нужда да се притеснявате, ако забравите паролата за твърдия диск, която използвате. Това е полезно и ако по всяко време намерите твърд диск на пътя, знаете ли .. Хехе