10 най-добри магнат игри на Android смартфони

Ето няколко препоръки за най-добрите игри Tycoon на Android, които са подходящи за тези от вас, които обичат пристрастяващи симулационни игри.

Game Tycoon , е жанр, който съществува отдавна и е добре познат в света на игрите. Играчите ще играят ролята на бизнесмени, които се грижат за виртуалния бизнес в различни области, докато станат успешни.

В сферата на самите игри за Android са намерени много игри от този тип, някои от които са много добре познати. ApkVenue събра 10-те най-добри магнат игри на Android . Нека проверим ревюто!

  • 10 от най-добрите симулаторни игри за Android 2019, можете ли да бъдете PewDiePie?
  • Хронични сингли? Опитайте виртуална приятелка в тези 6 най-добри симулационни игри за запознанства
  • 5 най-добри симулационни игри за хакване, ТРЯБВА да опитате!

10 най-добри игри за магнат на Android

1. SimCity Buildlt

За първи път пуснат през 1989 г. за PC платформата , SimCity Buildlt сега е една от игрите Tycoon с най -успешните франчайзи в света. Ще играете като управител на един град, ще превърнете празната земя в голям градски живот.

ИЗТЕГЛЕТЕ Симулационни игри

2. Кръгъл тофу

След като номер едно най-популярната игра на Google Play , Tahu Булат е един от най-успешните Индонезия Android магнат игри, дори се продължи с втора продължението му.

Ще играете ролята на автентичен индонезийски търговец на хокери, а именно кръгъл тофу. Интересното е, че механиката на тази игра използва непрекъснати движения с докосване, за да играе. Можете също така да надстроите своя камион за храна, за да бъде голям и успешен.

Trivia Games Собствени игри ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Летищен град: авиокомпания Tycoon

Обратно към симулацията на бизнес управление на града, но в играта Airport City: Airline Tycoon , основната цел е да се създаде град с голямо летище с различни авиокомпании. Не само самолетни летища, можете да изградите и въздушни бази за полети на космически ракети.

4. Paradise Island 2: Хотелска игра

В играта Paradise Island 2: Hotel Game ще превърнете изоставения остров в курорт , с много хотелски сгради и разходки.

Има повече от 300 сгради, които можете да изградите в играта. Вземете много посетители и спечелете пари от курорта , станете успешен предприемач.

5. Хотелска история: Курортна симулация

Happy Lab е разработчик, който е добър в правенето на Tycoon игри за Android. Един от тях е Hotel Story: Resort Simulation .

Ще играете ролята на хотелски предприемач, като изградите пространства в хотела, започвайки от стаи до други съоръжения. Можете също така да играете онлайн и да се свързвате с играчи от цял ​​свят.

Happy Labs Trivia Games ИЗТЕГЛЕТЕ

6. Egg, Inc.

Може би обикновено в играта Android Tycoon ще се занимавате с градски бизнеси или магазини, но в играта Egg, Inc. Ще действате като бизнес с ферма за пилета с основен фокус върху продажбата на яйца.

Въпреки това, за разлика от обикновените ферми, тук ще управлявате модерна ферма, която използва много усъвършенствани технологии.

7. Моята болница

Поемайки жанра Tycoon, не бива да пропускате виртуална болница . Моята болница ще ви даде опит в управлението на болница.

Започвайки от проектиране на сгради, набиране на медицински сестри и лекари, до изграждане на лаборатория. Ще правите бизнес, докато изпълнявате мисия на доброто, като излекувате пациентите от техните заболявания.

8. Приключенски капиталист

Искате ли да станете най-богатият човек в света? Практикувайте с играта Adventure Capitalist . Тук ще доведете малката си компания от лимонов бизнес до голям.

Уникално е, че тук трябва да практикувате капиталистическата бизнес система, която изглежда алчна и много мразена. В тази игра обаче ще бъде забавно.

9. Farming Simulator 14

Когато говорим за магнат игри, със сигурност не бива да пропускаме игра за симулация на плантации. Farming Simulator 14 , един от най -успешните франчайзи за игри по темата земеделие, със сигурност ще ви донесе забавно градинарско изживяване. Използвайки 3D графика, ще бъдете поети в управлението на градинската земя като истинска.

10. Game Dev Story

Последният идва от игра, създадена от разработчика Kairosoft, който е добър в правенето на пристрастяващи игри Tycoon. В Game Dev Story ще ви бъде даден опитът да бъдете производител на игри.

Ще наемете работници и след това ще смесите комбинация от жанрове, превръщайки се в най-успешната или най-лошата игра.

Това са 10-те най-добри магнат игри на Android . И така, кои игри харесвате или сте играли? Пишете в коментарите по-долу!