как да променяте идентификационния ред лесно, без да променяте номера

Искате ли да промените линията за самоличност с добро име? Това е лесно, просто използвайте как да смените тази ID линия от Jaka. Гарантирано можете да изтриете ID Line, без да променяте номера.

Като едно от най-популярните приложения за чат, Line предлага разнообразие от функции, освен просто чат, което кара потребителите да се чувстват като у дома си.

Говорейки за Line, ApkVenue отново ще даде съвети за приложението.

Понякога не сме доволни от идентификатора, който сме създали по-рано, тъй като много потребители на Line искат да променят своя идентификатор с по-добро име.

Е, този път ApkVenue ще ви каже как да промените ID Line на вашия Android смартфон. Елате да видите статията.

Как да промените линията за идентификация на Android

Подобно на приложенията за чат или социалните мрежи като цяло, Line също приканва своите потребители да имат специален идентификатор за приложението.

Въпреки това, за разлика от други приложения, идентификаторът на приложението Line всъщност не може да бъде променен лесно. Дори за някои хора те смятаха, че ID Line не може да бъде променен, тъй като е създаден за първи път.

Изтеглете първо приложението Line, ако нямате:

Naver Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Приложението Line всъщност не предоставя функция за промяна на ID Line . Има обаче няколко алтернативи, които позволяват на потребителите да променят своя идентификатор на линия.

ApkVenue ще прегледа две от тях, така че да можете да промените ID Line, без да е необходимо да преинсталирате приложението, или да промените псевдонима, като използвате друг номер на мобилен телефон.

Как да променяте линията за идентификация, без да преинсталирате

Мнозина също смятат, че за да променят ID на линия, първо трябва да преинсталират приложението на използваното устройство Android.

Всъщност не е необходимо, стига да предоставите нов, активен номер за новата ID линия. За да приложите как да промените ID Line, без да е необходимо да преинсталирате, следвайте стъпките по-долу:

Стъпка 1 - Излезте от акаунта

 • Няма нужда да деинсталирате, просто трябва да излезете от приложението Line. За разлика от това как да излезете от други приложения, трябва да отидете в менюто за настройки на вашия смартфон. Изберете менюто Приложения , след това изберете приложението Линия .

Стъпка 2 - Изчистване на данните

 • Изберете Storage , след това изтрийте данните в приложението, като щракнете върху CLEAR DATA и CLEAR CACHE . Ако е така, можете да кажете, че сте излезли.

Стъпка 3 - Влезте в приложението Line

 • Въведете приложението Line, след което дисплеят, който ще се появи, е както е показано по-долу. Изберете Регистрация, за да създадете нов акаунт.

Стъпка 4 - Въведете мобилния номер

 • Въведете номера на мобилния си телефон, който имате и сте активни, след което изчакайте кода за потвърждение, който Line ще изпрати на този номер. Ако сте получили, въведете кода, след което изберете Напред .

Стъпка 5 - Въведете име

 • Въведете името, което искате да използвате в приложението Line, след което изберете Регистрация .

Стъпка 6 - Въведете нов ID

 • Въпреки че сте въвели името си, новата ви линия за идентификация все още не съществува. Щракнете върху вашия профил, след което изберете раздела ID. Въведете новия идентификатор, който искате, ако е наличен, продължете, като изберете Запазване .

Как да промените линията за идентификация, без да променяте номера на мобилния телефон

Предишният метод изискваше да използвате нов номер на мобилен телефон или с други думи, трябваше да промените номера на мобилния си телефон, за да получите нова ID линия.

Този път можете да го направите, като замените ID Line със стария си номер. Като например? Моля, следвайте стъпките по-долу:

Стъпка 1 - Настройте линейна сметка за жертва

 • На първо място, имате нужда от друг Line акаунт, който ще се използва като „жертва“, за да можете да получите нова ID Line. Освен това трябва да се уверите, че първоначалният акаунт на линия, който използвате сега, е проверен с номер на мобилен телефон, който също активно използвате.

Стъпка 2 - Излезте от приложението Line

 • Отново трябва да излезете от приложението Line. Методът е абсолютно същият като този, който ApkVenue обясни в първия метод, а именно чрез изтриване на данните в менюто за настройки на приложението.

Стъпка 3 - Изчистване на данните

 • Уверете се, че сте щракнали върху двете важни опции, а именно CLEAR DATA и CLEAR CACHE .

Стъпка 4 - Линия за вход

 • Отворете приложението Line, след това изберете Log in и влезте с помощта на жертвения акаунт, който сте предоставили по-рано.

Стъпка 5 - Въведете мобилния номер

 • След това ще бъдете помолени да въведете номера на мобилния си телефон. Въведете номера на мобилния телефон, който също използвате в оригиналния си акаунт на линия (за който искате да промените идентификационния номер).

Стъпка 6 - Изчакайте sms за потвърждение

 • Изчакайте, докато получите SMS за потвърждение, след което въведете отново кода за потвърждение.

Стъпка 7 - Изход отново Линейна сметка

 • След като успешно влезете, трябва да излезете по същия начин както преди (изчистване на данните и кеша в менюто за настройки на приложението).

Стъпка 8 - Влезте отново, след което сменете идентификационния номер

 • Ако е така, въведете отново приложението Line, след което изберете log in. Този път въведете оригиналния си акаунт, за който искате да промените идентификационния номер. Отново ще бъдете помолени да въведете номера на вашия мобилен телефон и потвърждение. Отново използвайте същия номер на мобилен телефон. След като процесът на проверка приключи, можете да промените вашия ID Line чрез менюто на профила.

Опровержение

За метода псевдоним как да променяте ID Line, без да променяте номера на мобилния телефон по-горе, не може да се каже, че процентът на успех е 100%.

Различни фактори като системата за проверка и сигурност, която се актуализира от приложението Line или неспособността да се регистрира номер на мобилен телефон, могат да бъдат фактор, причиняващ неуспеха на метода по-горе.

Това са двата метода, известни още как да промените ID Line на Android, без да е необходимо да преинсталирате или променяте номера на мобилния телефон. За тези от вас, които са искали да променят ID Line, но не знаят как, сега можете веднага да приложите методите по-горе. Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .