7 от най-горещите игри за възрастни, които ще ви развълнуват, не ги играйте по време на гладуване!

Ето списък с най-горещите игри, които ще ви развълнуват.

Горещите сцени във видеоигрите вече не са само плод, защото сега много известни игри са вмъкнали тези сцени в някои от своите сцени . Отбелязва се, че има няколко популярни игри, които украсяват историята с горещи сцени, като например в играта Dead or Alive, Mass Effect и т.н.

Поради това на тези игри е забранено да се играят от деца, които са непълнолетни. Горещите сцени в някои от тези игри обаче също могат да бъдат специална атракция. Ето защо разработчикът не се поколеба да вмъкне тази сцена в няколко игри. Ето списък на най-горещите игри, които ще ви развълнуват.

  • 7 най-добри игри за хора, които мразят да играят игри
  • 5 разочароващи игри, които бяха драматично успели след освобождаването им
  • 12 Забравени онлайн игри от старото училище

7 от най-горещите игри за възрастни, които ще ви изнервят, не ги играйте, докато постите!

1. Мъртъв или жив

Източник на снимки: Източник на снимки: gameondaily.com

Една от атракциите на тази игра за видеоигри е, че когато сте на плажа, там ще намерите различни красиви жени, които правят слънчеви бани, носещи само бикини . Всъщност не само това, можете също да изследвате плажа, за да намерите различни интересни неща, включително тези жени.

2. Алфа протокол

Източник на снимки: Източник на снимки: gamesradar.com

Играта Alpha Protocol е една от най-извратените игри, това прави тази игра по-малко известна и има склонност да получава лоша репутация поради ** твърде много горещи сцени в нея. ** Една от най-горещите сцени в тази игра е в сцена, която се прави от Сие с Торнтън. Естествено, тази игра е по-известна със своите горещи сцени, отколкото с качеството.

3. Драконова епоха

Източник на снимки: Източник на снимки: boost-mentality.cf

Dragon Age е игра, която не се препоръчва да играете с малки деца. Защо така? Защото в тази игра ще ви бъдат представени различни горещи сцени, дори нито веднъж или два пъти, а много пъти ще ви бъдат представени с тези неприлични сцени. Не е трудно да се намери гореща сцена в тази игра, защото на няколко пъти няколко героя в тази игра ще правят това един на друг.

4. Вещицата

Източник на снимки: Източник на снимки: gameskinny.com

Говорейки за горещи игри, не е пълно, ако не включите играта The Witcher . В тази игра можете да намерите различни горещи сцени, които ще ви накарат да се почувствате като у дома си, играейки ги, а една от най-горещите сцени в тази игра е между Гералт и Трис . Не смекчени, те направиха тези горещи сцени на различни места наведнъж.

5. Metro Last Light

Източник на снимки: Източник на снимки: fighterpilot7.deviantart.com

Ако харесвате игри с тайнствена нощна атмосфера, пълна с изненади, тогава тази игра ви се препоръчва да играете. Но ако мразите горещи сцени във видеоигри, по-добре е да не играете тази игра, защото в нея ще има различни неприлични сцени, изпълнявани от героите. Един от тях е между Аритом и Анна.

6. Масов ефект 2

Източник на снимки: Източник на снимки: link130890.deviantart.com

Много хора съжаляват, защо една толкова добра игра като Mass Effect 2 представя някои горещи сцени в нея. Въпреки че без това, тази игра всъщност е много популярна, като се има предвид, че геймплеят не е скучен и графиката е фантастична. Една от най-горещите сцени в тази игра е това, което направиха Миранда Лоусън и Шепърд.

7. хотел Казанова

Източник на снимки: Източник на снимки: spriters-resource.com

Както подсказва името, в тази игра ще играете човек от Казанова, който е отседнал в хотел. Тогава в хотела ще намерите разнообразие от красиви момичета, които можете да съблазните, като започнете със съблазняването и след това можете да излизате с някое от тези момичета. Но не е лесен въпросът да вземете тези момичета, защото първо трябва да изпълните различни мисии.

Това са 7 от най-горещите игри, които ще ви развълнуват, когато ги играете. Само предложение, не трябва да играете тази игра с непълнолетни. И строго предупреждение за тези от вас, които са непълнолетни, да не играят тези игри.