Как да проверите гаранцията на продукта на Apple (iPhone, Mac, iPod) е лесно!

Преди да купите seconf iPhone или друго устройство на Apple, уверете се, че първо сте проверили гаранцията на iPhone по този начин, момчета!

Когато купувате смартфон, разбира се това, което трябва да се установи първо, е гаранция за гарантиране на неговата автентичност .

Същият е случаят с iPhone, който можете просто да купите, трябва да имате гаранция, в случай че възникне проблем.

Въпреки това, как да се провери гаранцията на вашия iPhone или други продукти от ябълки? Тук ApkVenue ви дава лесен начин да проверите гаранцията за продукти на Apple. Вижте цялата история!

Как да проверите гаранцията за iPhone и други продукти на Apple

За да разберете съществуващата гаранция за продуктите на Apple, има уебсайт, който можете да посетите и да проверите гаранцията онлайн .

Както ApkVenue спомена по-рано, освен iPhone, можете да проверите и гаранцията за други продукти на Apple, включително аксесоари.

Първо, ApkVenue ще ви даде начин да разберете местоположението на серийния номер за всяко от вашите устройства на Apple, след което да го следвате, като разгледате гаранцията за iPhone или Apple със серийния номер.

Хайде, вижте метода по-долу:

1. Как да намеря сериен номер в продуктите на Apple

Всеки продукт на Apple има различно местоположение на серийния номер. Не се притеснявайте обаче, защото е лесно да се намери.

Този сериен номер трябва да съществува, ако продуктът, който използвате, е оригинал на Apple. Нека да видим как да го намерите по-долу:

  • iPhone : Отидете в Настройки - Общи - Информация. Там ще намерите колоната със сериен номер.
  • Mac : Щракнете върху логото на Apple - Всичко за този Mac - Преглед.
  • Apple Watch : Отидете в Настройки - Общи - Информация или можете също да намерите серийния номер на гърба на корпуса на часовника.
  • iPod (с екран) : Отидете в Настройки - Общи - Информация
  • iPod (без екран) : Свържете iPod към iTunes на компютър, изчакайте iPod да се появи в приложението iTunes. Щракнете върху раздела Резюме.
  • AirPods : Серийният номер е под капака на кутията на AirPods.
  • Magic Mouse 2 : Вътре в отделението за батерията
  • Magic Keyboard : Намира се в долната част на устройството близо до бутона за захранване.

Серийният номер на всяко устройство трябва да е на уебсайта. Ето как да проверите пълната гаранция за продукти на iPhone и Apple.

2. Как да проверите гаранцията със сериен номер

Можете да посетите тази страница в браузъра си, можете да получите достъп до нея чрез компютър или мобилен телефон. Когато влезете, веднага се намирате на страницата Check Protection.

Следвайте лесните стъпки по-долу, за да проверите вашата гаранция за iPhone:

  • На страницата Проверка на защитата има 2 задължителни полета. Попълнете горната колона със серийния номер на вашия продукт на Apple , докато другата е с код . След това щракнете върху Продължи .
  • Ако серийният номер е правилен, ще отидете на следващата страница, която съдържа информация за вашия продукт на Apple. В примера по-долу има информация за датата на покупката , техническата поддръжка и покритието за ремонт .

Лесно нали? Е, тук можете да разгледате колкото се може повече от вашите продукти на Apple. С това не е нужно да се колебаете, ако искате да знаете автентичността на продуктите на Apple.

Ето как да проверите гаранцията за iPhone и други продукти на Apple. Не забравяйте да проверите гаранцията, когато купувате приспособление. Можете също да опитате да проверите гаранцията на iPhone ibox.

Пробвали ли сте? Напишете мнението си в графата за коментари, ще се видим в следващата статия със съвети!

Прочетете също статии за iPhone или други интересни статии от Даниел Кахяди .