как да купувате игри в Steam без кредитна карта

Това е много лесният начин да купувате игри в Steam! Можете да закупите с помощта на OVO, можете и без кредитна карта. Чуйте тук и не пропускайте отстъпката!

Знаете ли как да купувате игри в Steam е наистина лесно. На тази една платформа ви очакват стотици най-добрите и популярни игри Steam от различни жанрове и разработчици.

В допълнение, Steam е известно, че има големи отстъпки всяка година, така че можете да закупите любимите си игри на ниски цени.

Е, ако искате да купите игри на Steam, които са силно намалени, но нямате кредитна карта, не се притеснявайте, банда. ApkVenue е подготвил урок за това как да купувате игри в Steam без кредитна карта, което е наистина лесен процес.

Любопитен? Продължете да слушате тази статия на Jaka, банда.

Как да закупите игри в Steam без кредитна карта

Преди да купите игра, първо трябва да закупите баланс на Steam Wallet .

ApkVenue ще обясни няколко начина, по които можете да си купите Steam Wallet, без да е необходимо да използвате кредитна карта.

Този един метод е най-често срещаният начин за хората, които искат да купуват игри на Steam лесно.

Нуждаете се само от вашия Steam акаунт и акаунт за електронна търговия като Tokopedia.

За пълния метод, нека отидем направо, ето как да закупите игри в Steam без кредитна карта.

1. Закупете ваучер за Steam Wallet

За да закупите ваучер за Steam Wallet, първо можете да изтеглите приложението Tokopedia на линка, който ApkVenue е предоставил по-долу. Можете също да го изтеглите директно от Google Play Store .

Производителност на приложенията Tokopedia ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Отворете приложението Tokopedia, потърсете опцията Всички категории.
 1. Превъртете надолу, докато намерите категорията „Развлечения“, след което щракнете върху иконата „ Ваучер за игри “, за да закупите Steam Wallet.
 1. Изберете ID на Steam Wallet според номинала, който искате. Щракнете върху бутона Buy.
 1. Ако сте активирали функцията за двуфакторно удостоверяване , ще бъдете помолени да въведете кода, който сте получили чрез SMS, за да потвърдите покупката си в Steam Wallet.

 2. Влезте на следващата страница, за да разгледате поръчката. Можете да проверите дали вашата поръчка е правилна, след което щракнете върху Продължи .

 1. Изберете предпочитания от вас начин на плащане. Можете да използвате баланса си в OVO, ако имате такъв, или също така можете да използвате преводи от банкомат и виртуални акаунти .
 1. Ще получите известие, когато сте направили успешно покупка. Щракнете върху Подробности за транзакцията, за да получите кода на Steam Wallet.

 2. Запишете ПИН кода на Steam Wallet , който сте закупили, в колоната Код на ваучера .

 1. Честито! Успешно сте закупили ваучер за Steam Wallet.

Специално за това как да купувате игри в Steam, можете да го приложите и като начин за закупуване на Steam Wallet на Shopee или други платформи за електронна търговия , а.

Сега, ако вече имате Steam Wallet, можете да следвате как да купувате игри в Steam със следния Steam Wallet.

2. Как да закупите игри в Steam с Steam Wallet

Steam Wallet, който купувате, няма автоматично да въведе баланса ви в Steam. Първо трябва да осребрите своя Steam Wallet в акаунта си в Steam.

За това как да купувате игри в Steam, без да използвате кредитна карта, следвайте следващите стъпки, банда.

 1. Отворете приложението Steam или уебсайта на Steam. За да бъде по-лесно, ApkVenue ви препоръчва да изтеглите приложението Steam от Google Play Store.
Приложения за производителност Valve Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. В главното меню изберете Меню в горния ляв ъгъл на екрана на вашия смартфон.

 2. Щракнете върху бутона Store, за да изведете падащото меню . След това щракнете върху Подробности за акаунта, за да отидете на следващата страница.

 1. На страницата Данни за акаунта изберете бутона Добавяне на средства към вашия Steam Wallet

5. Изберете Осребряване на карта за подарък Steam или код на портфейла, за да въведете кода на ваучера на Steam Wallet, който преди това сте закупили в Tokopedia.

 1. Въведете получения код, след което щракнете върху Продължи .
 1. Свършен! Ваучерът за Steam Wallet, който сте закупили в Tokopedia преди, вече е добавен успешно към баланса ви в Steam.

3. Как да закупите игри в Steam след осребряване на кодове

След като закупите ваучер за Steam Wallet в Tokopedia и го въведете във вашия Steam акаунт, сега е моментът да пазарувате, банда!

 1. Влезте в главното меню на Steam.

 2. Изберете играта, която искате да купите, след което кликнете върху играта, за да отворите страницата.

 1. Изберете Добавяне в кошницата, за да поставите играта в количката.

 2. В менюто Shopping Cart изберете Purchase for Myself, за да закупите играта и я въведете в Библиотеката на игрите във вашия Steam акаунт.

 3. Изберете желания от вас начин на плащане. Тъй като преди сте закупили ваучер за Steam Wallet, изберете метода My Steam Wallet , след което изберете Напред .

 4. Преди да купите, уверете се, че имате достатъчно баланс в Steam Wallet. Ако имате достатъчно баланс, можете да изтеглите играта, която сте закупили от Steam Library на вашия компютър.

Това е статията на Jaka за това как да купувате игри в Steam. Можете да проследите как да купувате игри в Steam с OVO чрез електронна търговия, за да попълните своя Steam Wallet, след което да пазарувате толкова много игри в Steam Стъпките са много лесни и процесът също е бърз, наистина!

Дано тази статия помогне на тези от вас, които са в беда, банда. Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете статии за игри или други интересни статии от Мишел Корнелия .