изтеглете най-новата анимеиндо apk 2020

Объркани къде да гледате аниме? Опитайте да изтеглите приложението AnimeIndo APK на това, гарантирано пълна колекция!

Отново #dirumahaja, но объркан какво да правя? Опитайте да гледате аниме. Объркани къде да гледате аниме? Спокойно, ApkVenue има решение!

Има много уебсайтове и приложения, които ви позволяват да гледате аниме безплатно, било то аниме олд скуул, или които продължават .

Но този път ApkVenue иска да ви препоръча приложение, наречено AnimeIndo APK! Защо ApkVenue предлага това приложение? Хайде, чуйте пълния преглед!

AnimeIndo APK 2020

Вярвате или не, това приложение AnimeIndo се предлага в Play Store, банда! Можете да изтеглите приложението безплатно и бързо поради малкия му размер.

Въпреки това хранилището на аниме колекции от това приложение заслужава палци нагоре. ApkVenue ще разгледа по-задълбочено характеристиките на това приложение. Нещо?

Пълни функции на AnimeIndo

ApkVenue е изпробвал това приложение и се оказва, че има много интересни функции, които можете да използвате, за да се насладите на най-доброто налично аниме.

Под ApkVenue се опитайте да прегледате отличните характеристики на приложението AnimeIndo!

1. Пълна колекция от аниме

Приложението AnimeIndo има много пълна колекция от аниме , както тези, които се излъчват в момента, така и тези, които са приключили.

В началното меню ще можете да видите списък с аниме, чиито епизоди току-що излязоха. Така че, няма да пропуснете любимото си аниме, банда!

Освен това в Дома можете да видите и списък с анимета, които са в ход , аниме екшън най-доброто, до най-доброто аниме. Този списък с препоръки може да се промени по всяко време, да.

2. Всички жанрове съществуват

Ако сте от хората, които обичат да търсят нови аниме въз основа на жанр, това приложение AnimeIndo е идеално за вас.

Защо? Тъй като почти всички жанрове са в това приложение . Наречете го екшън, приключение, комедия, драма, семейство, харем, романтика, дори жанра аниме харам.

Когато изберете един от наличните жанрове, ще се появи списък с аниме, който има този жанр.

3. Изчистен график за аниме.

Обикновено аниметата, които са в ход, ще имат време за показване веднъж седмично. Дните също варират, от понеделник до неделя.

Сега, чрез това приложение AnimeIndo, можете да гледате аниме според дневния им график . По този начин няма да пропуснете последните епизоди на любимото си аниме.

Освен графика, базиран на деня. Има и аниме, което е Random Update. Обикновено, защото последният епизод е забавен. Можете да го проверите сами.

4. Популярно аниме

За да не пропускате истории от популярното аниме , трябва да знаете само популярното аниме .

AnimeIndo има функция, която показва какво аниме е популярно в момента, от One Piece, Boruto , до Boku no Hero Academia .

Ако имате какво да гледате, всичко, което трябва да направите, е да изберете заглавие на аниме и да прегледате епизод по епизод. Лесно, нали?

5. Последни новини за аниме

Не само представя най-новите епизоди на любимото ви аниме, приложението AnimeIndo има и функция за новини , банда!

Със сигурност не национални или политически новини, а новини за света на анимето, които е жалко да пропуснете.

Освен това наличните новини са на индонезийски, така че няма да имате никакви езикови проблеми.

6. Функции за търсене, любими и история

AnimeIndo също има някои стандартни функции, които имат почти всички подобни приложения. Пример за това е функцията за търсене, за да улесним намирането на желаното от нас аниме.

Има и любима функция, която ще включва любимото ни аниме. Начинът да го добавите е да отворите желаното аниме, след което да натиснете иконата на сърце в него.

Това приложение също има функция История , за да разберете какво аниме сте гледали наскоро. Страхотно, нали?

7. Поток или изтегляне

Когато ще гледате любимото си аниме, има две възможности да му се насладите: стрийминг или изтегляне .

Всеки път, когато натиснете бутона за възпроизвеждане на епизода, който искате, ще се появи изскачащо меню, от което можете да избирате.

Ако квотата ви е изобилна, ApkVenue препоръчва да я изтеглите , за да можете да я гледате офлайн. Ако не, по-добре е просто да предавате поточно .

Изтеглете AnimeIndo

След като знаете функциите на това приложение, нямате търпение да изтеглите това приложение, нали?

Спокойно, ApkVenue подготви APK файла. Можете да го изтеглите директно чрез връзката по-долу:

Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

Файлът, който сте изтеглили по-горе, има формат XAPK . Това означава, че не можете просто да го инсталирате на вашия Android телефон.

За да го инсталирате, трябва да изтеглите допълнително приложение, наречено XAPK Installer . Можете да изтеглите безплатното приложение по-долу:

Apps Productivity Apkpure ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да го използвате, отворете приложението XAPK Installer, което сте инсталирали. След това потърсете файла на приложението AnimeIndo, натиснете Инсталиране. По-късно приложението ще се инсталира автоматично.

Подробности AnimeIndo
Разработчик Развитие на Onerico
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 6.1MB
Изтегли 10 000+
Рейтинг (Google Play) 3.6 / 5.0

БОНУС: Други приложения за гледане на аниме

AnimeIndo APK 2020 не е единственото безплатно приложение за гледане на аниме с индонезийски субтитри . Все още има много други приложения, които можете да използвате.

Можете да го потърсите чрез връзката към статията, която ApkVenue е подготвила по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това бяха някои неща за приложението AnimeIndo APK 2020 , за които трябва да знаете. Можете веднага да изтеглите приложението и да гледате любимото си аниме.

Кои са най-добрите анимета, които ще гледате с помощта на приложението AnimeIndo? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .