как да създавам уникални публикации във fb | 100% работа на компютър и HP!

Създаването на статус в социалните медии ще се почувства скучно, ако използвате същия шрифт. ApkVenue има най-лесният начин да направите уникално писане във FB!

Какво ви накара да създадете статус в социалните медии? Когато сте разстроени, защото не отговаряте на съобщения? Или когато сърцето е щастливо, защото сте получили подарък от някого?

Какъвто и да е фонът, създаването на статус в социалните медии, включително Facebook , е добре. Просто, ако се използва същия тип писане, е скучно.

Ето защо ApkVenue ще ви каже как да направите уникално писане във FB .

Как да направите уникални публикации във FB

Можете да направите промяна на типа шрифт за състояние или с помощта на приложението, или не, банда. Но просто се успокойте, ApkVenue ще ви разкаже всички начини!

Как да направите уникални шрифтове във Facebook на компютър

Първият е как да направите уникално писане на компютър. ApkVenue ще ви даде как да направите уникално писане във FB без приложение , защото просто трябва да следвате стъпките по-долу!

  • Отворете сайта www.fbfontchanger.com , след което въведете текста, който искате да направите вашия статус във Facebook.
  • Когато сте готови, натиснете Конвертиране . Изберете вида на писането, който искате. Блокирайте, след което копирайте текста.
  • Отворете своя Facebook, поставете статията по-рано във вашия статус. Ако е така, споделете го с приятелите си. Свършен!

В допълнение към сайтовете, които ApkVenue спомена по-горе, можете да отворите и този един сайт. Методът е същият като споменатия по-горе ApkVenue, как така бандата!

Как да направите уникални Facebook шрифтове на мобилни устройства

За мобилни телефони можете да използвате същия метод като на компютър, където просто трябва да отворите браузъра на мобилния си телефон , след което да приложите същия метод.

Просто за тези от вас, които не искат да се усложняват, има по-лесен начин, банда! Трябва само да инсталирате едно от следните приложения в Play Store.

  • Отворете Play Store, потърсете приложението Cool Fancy Text Generator .
  • След това отворете приложението и въведете състоянието, което искате да публикувате във FB.
  • Когато приключите с писането на статуса си, всичко, което трябва да направите, е да изберете кой тип писане искате да споделите в социалните медии. За да направите това, трябва само да щракнете върху един от видовете шрифтове , след което шрифтът ще бъде копиран автоматично.
  • Отворете Facebook, поставете статията по-рано във вашия статус. Свършен!

Освен тези приложения има и други приложения, които можете да използвате. Приложението, което ApkVenue избра за вас, е едно от най-добрите сред останалите. Можете да го проверите в таблицата по-долу!

Информация Cool Fancy Text Generator
Разработчик HighStarApp
Рейтинг (Брой рецензенти) 4,6 (6 899)
Размер 2.4MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.0.3
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

Бонус: Как да направите уникални публикации за Instagram

Ако искате да правите уникални публикации за Instagram, просто трябва да направите същите стъпки, както по-горе, банда!

Ако имате достатъчно вътрешна памет, можете да инсталирате приложението. Но ако ви мързи да инсталирате нови приложения, всичко, което трябва да направите, е да отворите браузъра си и да отворите сайта Lingojam .

Как, наистина е лесно да пишете странни публикации във Facebook. Просто трябва да напишете статуса си на сайта или приложението, които ApkVenue препоръчва, след което просто копирайте и поставете !

Сега вашият статус ще изглежда още по-привлекателен!

Прочетете също статии за Facebook или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah