5-те най-добри корейски зомби филма, които са най-вълнуващи и ви карат да се вълнувате!

Търсите ли най-добрите референции за корейски зомби трилър? Опитайте да гледате 5-те най-нови корейски зомби филма, които препоръчваме по-долу!

Филмите за зомбита наистина могат да ни изнервят и развълнуват от началото до края на филма. Има страшен нюанс поради зловещия външен вид на зомбита, до вълнуващото заради преследването на действията; винаги прави публиката още по-любопитна.

Знаете ли, че корейските зомби филми са не по-малко готини от романтичните драматични филми? Филмите за зомбита, продуцирани от Корея, са не по-малко напрегнати от холивудските филми за зомбита.

Така че, ако в момента търсите най-добрите референции за корейски зомби филми, опитайте да гледате най-новите препоръки за корейски филми за зомбита от ApkVenue!

Най-добрият корейски филм за зомбита, който трябва да гледате

Подобно на гледането на филми за зомбита като цяло, вие ще почувствате напрежението, когато гледате актьорския състав да оцелее в разгара на атаките на зомбитата. Ето 5 корейски филма на тема зомби , които трябва да гледате!

1. Train To Busan (2016)

Този корейски зомби филм започва със Seok Woo (Gong Yoo), който отвежда сина си Су Ан (Ким Су Ан) в Бусан с метрото.

Обаче неочаквано в средата на пътуването му се наложи да се бори, за да оцелее, след като повечето пътници на влака станаха зомбита. Ситуацията се усложнява допълнително, когато влакът не може да спре, защото цялата страна вече е изпълнена със зомбита.

Казват, че Train to Busan е най-добрият корейски филм за зомбита поради неговата необичайна сюжетна линия, която кара този филм да се различава от другите зомби филми.

На живо 2016 г.
Директор Санг-хо Йон
В ролите Гонг Йо, Юнг Ю-ми, Ма Донг-соок, Чой Ву-сик
Жанр Екшън, ужас, трилър
Рейтинг 7,5 / 10 (IMDb)

2. Кралство (2019)

За разлика от Train to Busan, който се излъчва по кината, Kingdom всъщност не е филм на голям екран, а сериал, който се излъчва по Netflix. Тази поредица разказва за зомбита от династията Чосон.

Въпреки че приема зомби герой като враг, който кара публиката да се уплаши, тази поредица носи и доста уникална фентъзи тема. Имаше много древни царства, които се сблъскваха с много уникални проблеми от кралските семейства до големите войни.

Този зомби филм от Корея разказва историята на престолонаследника на име Лий Чанг, който е обвинен в предателство, след като кралят е болен. Самият крал се е разболял от смъртоносна ендемична болест и се е превърнал в зомби по време на лечението си. Докато не стана чума.

Възникналата зомби чума е използвана за политическа изгода от семейство Чо , предатели на кралството. Ако се интересувате от исторически фантастични филми, обвити в ужасни драми за зомбита, този филм за Кралството е доста интересен за следване.

На живо 2016 г.
Директор Seong-hun Kim, In-je Park
В ролите Ji-hoon Ju, Doona Bae, Kim Sungkyu, Hye-jun Kim, Suk-ho Jun
Жанр Екшън, драма, ужас
Рейтинг 8,3 / 10 (IMDb)

3. Зомби училище (2014)

Този корейски зомби филм е вдъхновен от истински инцидент в Южна Корея през 2010 г. по отношение на вируса на добитъка. Започвайки от прасе, заразено с вирус, след което хапе училищен учител, за да стане зомби. След това, зомби чумата се разпространи в цялото училище.

Въпреки че историята за зомбитата е просто измислица, кой би си помислил, че този филм е базиран на истинска история. По това време хиляди животни бяха заразени със странна чума. Тъй като е базиран на истинска история, този корейски зомби филм, озаглавен Zombie School, също е много напрегнат и вълнуващ за гледане.

На живо 2014 г.
Директор Ким Сок-Юнг
В ролите Eun-Seol Ha, Min Ji, Kyeong-ryong Kim
Жанр Ужас, трилър
Рейтинг 5.1 / 10 (IMDb)

4. Mad Sad Bad (2014)

Този корейски зомби филм има няколко отделни части от историята. Този филм съдържа три части от историята, а именно Ghost , I Saw You и Picnic .

В раздела „Призрак“ историята се основава на истинска история, където е станало убийството на студент в Синчон. В частта „Видях те“ този път историята се развива в бъдеще, където зомбитата живеят с хората. Позицията на зомбитата тук обаче е като роби.

Междувременно последната част „Пикник“ разказва историята на малко момиченце на име Су Мин, което живее с майка си и брат си аутист. Разстроен, един ден той отишъл сам в гората. Когато обаче пристигна там, се сблъска с ужасни неща.

Както подсказва заглавието, трябва да гледате филма Mad Mad Bad заради уникалната му сюжетна линия. Гарантирано ще се чувствате напрегнати, трогнати и весели, когато гледате този филм.

На живо 2014 г.
Директор Хонг Йънг-гун, Джанг Юн-джонг
В ролите Bae Ji-hun, Bae Yong-geun, Ha Eun-jung
Жанр Комедия, ужас
Рейтинг 6,0 / 10 (IMDb)

5. Зодикът на съседа (2010)

The Neighbor Zombie разказва историята на зомби чума, причинена от вирус. Опасявайки се, че епидемията ще стане по-широко разпространена, правителството накрая реши да убие всички, които са имали вируса.

В други филми на зомбитата обикновено им е позволено да се разхождат свободно, но това е различно от зомбитата в този филм. Хората, засегнати от зомби вируса, трябва да бъдат унищожени от правителството. Още повече, ако ударът на зомбито е собственото му семейство. Тъжно, нали?

В допълнение, комедийните нюанси, представени в този филм, също осигуряват забавна и весела атмосфера в средата на напрежението, изправено пред зомбита. Трябва да гледате филма The Neighbor Zombie заради уникалната и весела сюжетна линия.

На живо 2010 г.
Директор Хонг Йънг-гун, Джанг Юн-джонг
В ролите Bae Ji-hun, Bae Yong-geun, Ha Eun-jung
Жанр Комедия, ужас
Рейтинг 5.0 / 10 (IMDb)

И така, това са петте най-добри и най-новите корейски зомби филма, които трябва да гледате. Кои филми сте гледали? Корейските зомби филми по-горе със сигурност ще ви направят напрегнати и развълнувани през целия филм.

Кой от петте филма по-горе е вашият любим? Напишете вашия коментар в колоната за коментари, да!