как да проверя jne пакет без номер на разписка и с разписка

Как се проверяват JNE пакетите без номер на разписка се оказва възможно, знаете ли! Вижте как да проверите JNE пакетите без касови бележки и с касови бележки тук!

Как да проверите JNE пакетите без номер на разписка може да ви звучи невъзможно, а? Като се имат предвид редица сайтове за проследяване на колети, трябва да въведете номер на разписка.

Самият номер на разписката, известен още като Air Way Bill (AWB) , има важна роля за проследяване местонахождението на пакетите. Така че, не само номера на мобилни телефони можете да проследявате, банда.

Но за щастие има и други трикове, които можете да направите, за да проверите пакета JNE без номер на разписка.

Тогава, как мислите за това? Вместо да бъдете объркани, по-добре е просто да разгледате обяснението на Jaka за това как да проверите пакета JNE без последващата пълна разписка .

Как да проверите JNE пакетите без разписка и с най-новата разписка 2020

Не е тайна, че най-лесният начин за проследяване на пратките за пакети онлайн пазаруване е, ако имате номера на разписката.

Тъй като по този начин можете да го проследявате чрез различни сайтове за онлайн проследяване на доставката на пакети, както и самото официално приложение My JNE.

Но спокойно! Тук ApkVenue ще ви каже как да проверите пакета JNE без номер на разписка или като използвате най-новата разписка за 2020 г.

Как да проверите JNE пакетите без номер на разписка

Като експедиционна услуга за доставка на пакети, JNE има приложение, наречено My JNE, което потребителите могат да използват за проследяване на пратките с пакети.

Е, в това приложение, освен че можете да проследявате пакети с номер на разписка, можете да проверите и JNE пакети без номер на разписка, банда.

Как да управлявате приложението е много лесно, ето стъпките.

Стъпка 1 - Отворете приложението My JNE

 • На първо място, първо трябва да отворите приложението My JNE. Ако нямате такъв, можете да изтеглите My JNE чрез връзката по-долу:
Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Изберете менюто "Сканиране"

 • След като приложението се отвори, на началната страница избирате меню „Сканиране“, за да започнете да проверявате пакета JNE без номер на разписка.

 • След това насочвате камерата към баркода, отпечатан върху доказателството за доставка на пакета. Така че, не е нужно повече да инсталирате приложение за скенер, банда.

Стъпка 3 - Показва се местоположението, където се намира пакетът

 • Ако сте изпълнили горните стъпки, местоположението, където се намира вашият JNE пакет, веднага ще се покаже, както в следващия пример.

 • Можете да докоснете текста, за да видите повече подробности.

Готово е, как да проверите JNE пакета без касовата бележка. Наистина лесно, нали?

Така че, ако нямате достъп до баркода, друга алтернатива на проследяването на JNE пакети без касова бележка е да дойдете директно в клона във вашия град.

Можете да поискате номер на разписка от службата за обслужване на клиенти на JNE или да поискате проверка на разписка с име и адрес на получателя . Или можете да използвате някои други информационни параметри.

Тези параметри включват име на получателя, име на подател, дата на доставка, адрес на доставка или град на произход на доставката.

Ясно е обаче, че не можете просто да помолите служителя да провери разписката с телефонен номер , а!

Самият този трик не работи непременно, но може да бъде друга алтернатива за вас, банда.

Как да проверите JNE пакетите с номер на разписка

Е, ако методът по-горе е специално за тези от вас, които нямат номер на разписка, този път ApkVenue също ще обясни как да проверите JNE пратките с номер на разписка.

За тези от вас, които са закупили скъпи предмети като мобилен телефон с Android или лаптоп MacBook, наистина трябва да проследите пакета си, като използвате следните методи.

1. Как да проследявате JNE пакетите чрез моя JNE

Освен че можете да проверявате JNE пакетите с помощта на баркод, можете също да използвате това приложение за проследяване с помощта на номер на разписка.

За това как да проверите JNE разписки чрез HP чрез приложението My JNE, можете да видите стъпките от ApkVenue по-долу.

Стъпка 1 - Отворете приложението My JNE
 • Първо отваряте приложението My JNE. На началната страница въвеждате номера на разписката JNE в предоставената колона.

 • След това натиснете бутона „Check Receipt“, за да го обработите.

Стъпка 2 - Показва се информация
 • На този етап информацията за местоположението на вашия JNE пакет ще се покаже незабавно.

 • Тук можете да докоснете текста, за да видите подробна информация.

2. Как да проверя получаването на JNE чрез онлайн сайта

Всъщност има много сайтове, които предоставят съоръжения за проследяване на пратките с JNE пакети, започвайки от самия официален уебсайт на JNE до неофициалния уебсайт.

В тази дискусия обаче ApkVenue ще обсъди как да проверявате пакетите само чрез официалния уебсайт на JNE и сайта Cekresi.com.

Как да проверите JNE пакетите чрез официалния уебсайт на JNE

Първият начин, по който можете да проследявате доставките на JNE пакети, е чрез официалния уебсайт на JNE. Стъпките са както следва.

Стъпка 1 - Отворете уебсайта JNE
 • Можете да посетите уебсайта за проследяване на JNE на адрес //www.jne.co.id/id/tracking/trace .
Стъпка 2 - Въведете номера на разписката JNE
 • След като влезете в уеб страницата, след това въведете номера на разписката в предоставената колона.

 • След това въведете captcha кода , след което щракнете върху бутона за търсене .

Стъпка 3 - Показва се информация
 • Изчакайте процесът да завърши. При успех данните за доставка на пакети ще се появят в долната част.

2. Как да проверите JNE пакетите чрез сайта Cekresi.com

Друг начин за проследяване на доставките на JNE пакети чрез онлайн сайта е чрез сайта Cekresi.com .

Този сайт е много популярен и широко използван от обществеността, тъй като може да проследява пратките от пакети от много експедиции. Можете да проверите J&T, Tiki или други разписки.

Стъпка 1 - Посетете сайта Cekresi.com
 • Можете да посетите този сайт, като въведете URL адреса Cekresi.com .
Стъпка 2 - Въведете номера на разписката JNE
 • След като успешно сте влезли в сайта Cekresi.com, след това въведете номера на разписката, който имате, в предоставената колона.

 • Ако е въведен, изберете бутона за получаване на чека .

Стъпка 3 - Изберете експедиция за доставка
 • След като изберете бутона за получаване на чека, данните не се показват веднага, тъй като този сайт може да проследява пратките от различни съществуващи експедиции.

 • Следователно първо трябва да изберете експедиция. Тъй като в този урок ApkVenue обсъжда как да проследявате JNE пакетите, изберете JNE .

Стъпка 4 - Показва се информация
 • След това системата ще обработи вашата заявка.

 • Ако успеят, данните ще се покажат изцяло. Тук можете да видите местонахождението на вашата пратка JNE, банда. Ако е необходимо, можете да направите и екранни снимки, за да запазите резултатите в галерията.

Това са някои от начините за проверка на JNE пакети без номер на квитанция или чрез използване на номер на разписка, който можете да опитате, банда.

За съжаление, за тези от вас, които търсят начин да проверят пакета JNE по телефонен номер, ApkVenue не намира начин. Може би просто можете да посетите клона на JNE.

И така, сега знаете ли как да проверявате JNE пакетите без касова бележка? Надявам се, че това помага, ще се видим в следващата статия на ApkVenue!

Прочетете и други интересни статии за „ Извън техниката“ от Shelda Audita .