чудесен! Ето 4 приложения, които могат да накарат вашия Android да говори

Една от интересните функции на смартфона е, че се оказва, че може да говори с нас. Точно, не лъже. Но за да позволите това да се случи, ви е необходимо приложение. Това е препоръка за приложение, която може да накара вашия Android да говори

Смартфоните са много популярни в днешно време, почти сигурно всеки ги има. Причината, поради която е популярен, е, че е сложен и има много функции.

Една от интересните функции на смартфона е, че се оказва, че може да говори с нас. Точно, не лъже. Но за да позволите това да се случи, ви е необходимо приложение. Това е препоръка за приложение, която може да накара вашия Android да говори!

  • Чудесен! Това приложение може да замени функциите на 6 други приложения за Android
  • 5 най-добри приложения за редактиране на аудио на Android

Това са 4 приложения, които могат да накарат вашия Android да говори

Източник на снимка: Изображение: MyAPKReview

Приложения, които могат да накарат вашия Android да говори, известен също като цифров личен асистент. С това приложение можете да задавате въпроси, да поискате да ви напомнят за нещо, да се шегувате с него. Препоръки? Това е то...

1. Събуди ме Асуна

Източник на снимка: Изображение:

Знаете ли анимето Sword Art Online? Ако знаете, фигурата на Асуна със сигурност ви е позната. Използвайки това приложение, Asuna може да ви събужда всяка сутрин. Не само това, Asuna също ще се погрижи да не пропускате нищо сутрин.

Изтегляне: Wake Me Up Asuna Последна версия

2. Джарвис - Моят личен асистент

Източник на снимка: Изображение:

Освен това, ако обичате да гледате филми на Iron Man, със сигурност вече знаете фигурата на Джарвис. Изискан компютър, с който можете да разговаряте като с човек. И очевидно вашият Android също може да бъде Jarvis. Трикът, просто като използвате това приложение.

Изтегляне: Най-новата версия на Jarvis

3. Cortana Digital Assistant

Източник на снимка: Изображение:

Следва от Microsoft, една от най-големите технологични компании в света. Не е тайна, че във всеки Windows 10 има асистент за цифрова персона на име Cortana. Сега можете да се насладите и на възможностите на Cortana на Android.

Изтегляне: Най-новата версия на Cortana

4. Робин - AI Voice Assistant

Източник на снимка: Изображение:

Въпреки че не е много известен, е доказано, че този цифров личен асистент има много функции. Можете да питате различни видове неща, до шеги, които са готови да ви забавляват. Това приложение е прегледано от много хора и е доказано, че е сложно.

Изтегляне: Най-новата версия на Робин

Magical не е приложение, което може да накара вашия android да говори? Въпреки това не говорете твърде много със смартфони. По-късно пак ще си помислите, че сте луди, хахаха. О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с BitCoin или други интересни статии от Putra Andalas.

Банер: Създатели

ВИЖТЕ СТАТИИ